Istari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben askerlikten çekinmiyorum da askere gitmeden önce hangi mesleği yapacağım konusunda kesin bir karara varmak istiyorum. şimdi askere gidersem kafayı resetler gelirim. sonra da bir halt olmaz benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 stajını yap noterlik için sıraya gir. en rahat iş millet geliyo ayağına iki mühür basıyon 50 kağıt cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben de mezun oldum galiba hayırlara vesile olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bahafin said: stajını yap noterlik için sıraya gir. en rahat iş millet geliyo ayağına iki mühür basıyon 50 kağıt cebe. bi 30 sene sonra falan sıra gelir tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Istari said: ''benim aklımdan avukatlık stajına başlayana kadar hiç akademisyen olmak geçmiyordu, stajda fark ettim ki ne avukatlık ne de hakimlik bana göre değilmiş. başka bir meslekten olsaydım, bunları söylemem daha zor olurdu. söylesem de mesleğimi değiştirme esnekliğim bu kadar fazla olmazdı '' Dünyanın en esnek olmayan 2 mesleğinden biri abi avukatlık, senin hocanın kafa kaymış biraz. Ya hukukla uğraşırsın, ya da hukuk öğretirsın, çok esnek meslek gerçekten sdkjhfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Riverwind said: Bahafin said: stajını yap noterlik için sıraya gir. en rahat iş millet geliyo ayağına iki mühür basıyon 50 kağıt cebe. bi 30 sene sonra falan sıra gelir tahminen Niye ümidimizi kırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 susuz yaz'ın yönetmeni hukuk okumuştu, yönetmen ol, o ayarda bir film çek senaristiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Xaenin said: Istari said: ''benim aklımdan avukatlık stajına başlayana kadar hiç akademisyen olmak geçmiyordu, stajda fark ettim ki ne avukatlık ne de hakimlik bana göre değilmiş. başka bir meslekten olsaydım, bunları söylemem daha zor olurdu. söylesem de mesleğimi değiştirme esnekliğim bu kadar fazla olmazdı '' Dünyanın en esnek olmayan 2 mesleğinden biri abi avukatlık, senin hocanın kafa kaymış biraz. Ya hukukla uğraşırsın, ya da hukuk öğretirsın, çok esnek meslek gerçekten sdkjhfsd. konu sapacak ama kafası kayan bir kişi varsa, o bizi hoca değil. mesela, inşaat mühendisliğini bitirdiysen, o diploma ile bu meslek bana göre değilmiş deme özgürlüğün sınırlı, sen artık inşaat mühendisindindir hukuk mezunu olduğunda hâkimlik, savcılık ya da avukatlık mesleklerinin yanı sıra kaymakamlık, noterlik, müfettişlik, icra müdürlüğü gibi pek çok mesleği yapabilirsin. bunun dışında diplomatların, valilerin, emniyet müdürlerinin de önemli bir yüzdesi hukuk mezunu. ayrıca işletme/kamu yönetimi bölümlerinin mezunlarının da bir çok meslek opsiyonu hukuk mezunlarına da açık. ilk aklıma gelenler bunlar, tüm bu meslekleri hukuk diploması ile yapabiliyorsun. evet, hiç esnek değil sdkjhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Danismanlik da yapabilirsin. Hukuk hayatin temeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 esh senin şu deniz manzaralı evindeki sıcak ofis ortamı hala duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Valla şimdi ki aklım olsa araştırma görevlisi olmaya kasardım. Yaş 28 oldu geçti tren artık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 pattis kardeş ben de öyle düşünüyorum, araştırma görevlisi olup 2 projeden de katkı payı aldın mı sırtın yere gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 senin yaşında araştırma görevlisi olan asistanlar vardı bizim okulda. çok istiyorsan geç sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aslında akademisyen olmayı benim de bir yanım istiyor; not ortalamam da iyi sayılır ama ales ve yds ile uğraşmak biraz gözümü korkutuyor. ayrıca akademisyen olmak güzel bir şey de asistanlık kısmı pek o kadar güzel değil gibi. o kısım da en az 2+6=8 yıl sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Abi zordur ya. ALES yds kolay hatta var bende onlar ama mülakatta 25 yaşındaki adamla 30 una gelmiş adam arasında şansın zor bence bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya mesleğini yaptığın işi sevmemek bir konu da en kötüsü inanmamak 8 saat bilg. başında durmak inanılmaz saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar