fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Alt yazili isledigim icin bir sey anlamadim. Rocky 1 gibi olmus. Serinn devaminda ise senaryoyu soyleyeyim creed dunya sampiyonu olacak rocky olecek vs vs Rocky i hep guclu gorurken bi filmde rocky nin formdan dusmesi ve kanser olmasi koydu bana , mezarlik sahnesi onceki filmden alisik oldugumdan bi etki yapmadi. Rocky nin yalniz olmasi ayrica koydu , tek basina yasiyor adam. Senaryo rocky 1 oldugundan begenemedim filmi. Dejavu oldum. Oyum 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Bundan önceki filmde bi kadın vardı çocukluğunu bildiği bide onun oğlu +kendi oğlu vardı arayı da düzelttilerdi bu filmde olmamaları saçma geldi bana .Bu yaş dan sonra zaten artık dövüşemezdi mentor olması güzel ve olması gerekendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ne bileyim merdiven cikamamasini tamam da kanseri diger filmde ortaya cikarsalardi iyi olurdu. Sanirim rocky 6 da yaslandi hala dovusuyor , bu kadarda palavra olmaz diyenlere cok taktigi icin rocky i iyice aciz gosterdi de gosterdiler. Yillar once borclu oldugu apollo ya borcunu boyle odemek en begendigim yer ama senaryo kopyala yapistir olmus. Rocky gozumuzun onunde bitti. Demek ki olum varmis. Rocky nin bu halini gormek yerine trafik kazasinda oldugunu gormek ve creed in buna hirs yapip dunya sanpiuonu olmasi daha iyi olurdu. Gerci film dram iceriyor ama kabullenemiyor insan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Creed i iyice calistiran yasli kurt rocky dunya sampiyonlugu istiyor ve apollo da bunu gormrk isterdi diye gaz veriyor. Dovuse gunler kala trafik kazasi ve rocky oluyor ve dovuse cikan creed dunya sampiyonu oluyor ve rocky ile apollo nun mutlu bi gotuntusu ile film bitse yeminle aglamayan kslmaz. Hem de rocky acinacak durumunu kimse gormez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 hastanede yasak sahnesinde, gözümüzün önünde ufaldı adam orda ciz etti için cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 fenn said: Creed i iyice calistiran yasli kurt rocky dunya sampiyonlugu istiyor ve apollo da bunu gormrk isterdi diye gaz veriyor. Dovuse gunler kala trafik kazasi ve rocky oluyor ve dovuse cikan creed dunya sampiyonu oluyor ve rocky ile apollo nun mutlu bi gotuntusu ile film bitse yeminle aglamayan kslmaz. Hem de rocky acinacak durumunu kimse gormez . https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/e5/Spirits.jpg/200px-Spirits.jpg Şöyle diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 cüce şu forumkda bi sana saygı duyardım, şu filmi savundun bitti gitti herşey.nasıl beğendin abi şu filmi ? nöööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ağladım falan abi beğenmek ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Valvyn said: fenn said: Creed i iyice calistiran yasli kurt rocky dunya sampiyonlugu istiyor ve apollo da bunu gormrk isterdi diye gaz veriyor. Dovuse gunler kala trafik kazasi ve rocky oluyor ve dovuse cikan creed dunya sampiyonu oluyor ve rocky ile apollo nun mutlu bi gotuntusu ile film bitse yeminle aglamayan kslmaz. Hem de rocky acinacak durumunu kimse gormez . https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/e5/Spirits.jpg/200px-Spirits.jpg Şöyle diyorsun yani Anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Bir daha ki filme rocky olecek ve cok pis final yapacaklar bunu sezdim. Sanirim gozleri aglamaktan kan canagi yapacsklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 sly rocky'i öldürür sıradaki filmde, oscarı da alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 quigonu atlamıssın. yoda micky qui gon appollo ben kenobi rocky luke adonis anakinde if he dies he dies işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Abi bu sene hem southpaw hem creed 10 numara filmlerdi.Laf edenler taş olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ben southpawı bepenmedım. bi gün sonra izledim creedden belki o yüzden. siklet farkalrı var aralarında direk. azına vurur sonra doner fışfış bi daha azına vurur creed southpaw'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 defansı çok iyiydi herifin southpawda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 http://pbs.twimg.com/media/DgH4qufX0AAqPNv.jpg https://www.youtube.com/watch?v=cPNVNqn4T9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 fenn said: Valvyn said: fenn said: Creed i iyice calistiran yasli kurt rocky dunya sampiyonlugu istiyor ve apollo da bunu gormrk isterdi diye gaz veriyor. Dovuse gunler kala trafik kazasi ve rocky oluyor ve dovuse cikan creed dunya sampiyonu oluyor ve rocky ile apollo nun mutlu bi gotuntusu ile film bitse yeminle aglamayan kslmaz. Hem de rocky acinacak durumunu kimse gormez . https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/e/e5/Spirits.jpg/200px-Spirits.jpg Şöyle diyorsun yani Anlamadim :( İşte tam böyle , neyini anlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 güzel bir nostaljiye gönderme filmi olcak. yaşıtlarımız ve büyüklerimiz için keyifli olucaktır bu film. apollonun oğlu versus ivan dragonun oğlu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 beşik kertmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 drago reis <3 bu sefer de onun VR ve her turlu fitbit envanteri ile antremanlarini bekliyoruz ustadin. creed de tavuk kovalasin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 creed aktörü maalesef zayıf, nerde babası, nerde bu. sly ile değiştirdikleri genç onun tırnağı eden biri olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 michaelin creed 2deki vucudu gibi olsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Ilk filmde Sly e oscar vermediler ya, halen ona yanarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Filmden Beklentim; Artiz artiz hareketler yapan Creedi Drago ringde patates ederek öldürür. Bunun üzerine Roki nin oğlu gelir, davuk govalar, karda yürür, kütük taşır gider Dragoyu patates eder. Bundan 20 yıl sonraki Rus ABD çekişmesinde torunlar kapışır sonsuza dek gider bu süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar