Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aranızda üniversite okumuşlar ve şuan da çalışmakta olanlar vardır elbette. şimdi benim okulumun bitmesine -eğer uzamazsa- 2 yıl kaldı. bölümüm ekonometri. sizlerin üniversiteye geri dönseniz tekrardan şunu yapardım bir sonraki hayatım için, i am so sad falan dediğiniz durumlar var mı ? nedir bana önerileriniz, kalan zamanımı daha da kaliteli bir şekilde geçirmem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çok kolay. big four'a başvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 part time ise gir. eger kendi bolumunle ilgili dernek vs falan varsa arastir onun genclik kollarin gir ortalamani yuksek tut %99 ciktiginda bir isin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 -Deno- said: çok kolay. big four'a başvuruyorsun. ekonometride yapicagin su direk, /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 oo anhora alt charla gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bitmeden bulman lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kizsan sugar daddy bulup calismiyosun 33e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ales yds kpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 -Deno- said: çok kolay. big four'a başvuruyorsun. Of. Daha ilk sayfadan yakmislar cocugun basini pis big4'cular. Kesin promote ettiler bunlari, caliscak yeni koleler ariyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Esh said: Kizsan sugar daddy bulup calismiyosun 33e kadar Mail'i gm diye basliyo. Kesin erkeg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 öncelikle iyi bir staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Başlığı görünce kesin anhora yazmıştır dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bölümün ekonometri de okulun ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Diger konuda yeter sucumuz ne deyince fake'iyle gelmis adam, "ben degil misim gibi yazayim da anlamasinlar" diye konuya yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 napıcan hemen çalışıp 30 a gelmeden saçı ağartırsın bitince şöyle 2 yıl salona kovayı kuracaksın yatış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ekonometri diye lisans bölümü olması çok saçma bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adamlar ekonometri siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 di said: Diger konuda yeter sucumuz ne deyince fake'iyle gelmis adam, "ben degil misim gibi yazayim da anlamasinlar" diye konuya yaziyo. Ahahahaha yok ya. Ben daha başınızı ağrıtmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 di said: -Deno- said: çok kolay. big four'a başvuruyorsun. Of. Daha ilk sayfadan yakmislar cocugun basini pis big4'cular. Kesin promote ettiler bunlari, caliscak yeni koleler ariyolar. yok abi ben 2.5 sene sonunda senior'lığın ortasında ayrıldım geçen mart ayında. garanti bankası'na geçtim. her ay maaşlarınızdan ufak ufak küsuratları kesiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bi de ekonometri diye bölüm mü olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kaç metreymiş ekono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ekonometriden kaldım lan millet direk bölüm diye mi okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar