Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burdur'da pompalı dehşeti (video)


Mino

Öne çıkan mesajlar

http://www.liveleak.com/view?i=a19_1435429175

Mynet'in yazısı da bu.

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Bekir Kaygısız ve kardeşi Ekrem Kaygısız’ın kavga ettiği Berkant İ. tarafından pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından olay anının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bucak'ta pazarcılık yapan Bekir ve Ekrem Kaygısız kardeşler ile aynı işi yapan Berkant İ. arasında Antalya'nın Korkuteli İlçesi'ndeki halk pazarında yer nedeniyle geçen Çarşamba günü tartışma çıktı.

2 kardeş, Bekir Kaygısız'ın kullandığı 15 PP 585 plakalı kapalı kasa kamyonetle, Berkant İ. ise 15 DZ 004 plakalı aynı tip araçla akşam saatlerinde Korkuteli'den Bucak'a dönüşe geçti. Bucak merkeze gelindiğinde Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde taraflar arasında başlayan tartışma, saat 22.30 sıralarında bulvarın Cumhuriyet Caddesi ile kesiştiği ışıklı kavşakta kavgaya dönüştü. Berkant İ., yanındaki pompalı tüfekle önce Bekir Kaygısız'a, ardından Ekrem Kaygısız'ın başına ateş etti. 2 kardeş yaşamını yitirirken, Berkant İ., olay yerine gelen polise teslim oldu.

Ekşi alıntısı

"Öldüren adam öldürülen kardeşler tarafından daha önceden 2 defa dayak yemiştir. o gün de aynı şekilde pazarda kavga etmişler. akşam bucak girişinde öldüren kişi polisi arayıp can güvenliğinin olmadığını söylemiş. daha sonra da bunlar yaşanmıştır."


Niyetler kötü ama silahlının "kontrol atışı" yapması daha da beter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar ellerini kollarını sallayarak geliyor. ellerinde sopa, levye, yaralayıcı eşya falan olsa neyse adam pompalı çıkarıp vuruyor nesi kendini koruma bunun direk cinayet, burada olmasaydı başka bir yerde öldürecekti zaten. dayak yediği için incinen onuru korumuş işte

yalnız adam baya silahı görünce dona kalmış, psikopat kılıfından çıkarıp, emniyetini açıp vurmuş

pazar yeri kavgasıymış meh. böyle aptal bir nedenden insanlar birisini bu kadar canice ne kolay öldürüyor ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önü kesilen kişi = vuran kişi, yani kendini koruma var bu durumda kesmeselerdi büyük ihtimalle akşam evlerinde uyuyo olurlardı.

elemanın üzerine geliyorlar, adam silahı gösterince diger eleman büyük ihtimalle erkeklik yapıp adamsan vur diyor ya da küfür ediyor, zaten 2. vurulan çoktan yan kapıyı açmış ordan dalıp dövmek için harekete geçmiş bile, silah sesini duyunca olayı anlayıp kaçayım diyor ama yavaş olduğundan ilk kurşunu yedikten sonra düşüyor.

önceki yenilen dayakların da etkisiyle + küfür tahrik var sanırım, eleman cinnet geçirip vurduktan sonra kafalarına sıkıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...