Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tchibo Cafissimo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Abi alet espresso yapmıyor sadece. Cafe crem (americano), filtre kahve ve espresso özelliği var. Hepsinin kapsülü farklı falan. Ama filtre kahveyi normal kupanin yarısı kadar fln yapıyor. Suyu arttırabilirsin (custom ayar yapılıyor) ama kahvesi default ayarlara göre işte. 2 americano kapsülü 1 kupa çıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cahil diyene bak lan =)

Caffe Crema farkli bir sey, Americano ile ilgisi yok. Apayri bir sey o. Americano istiyorsaniz normal Espresso tusuna basip ustune su katacaksiniz. Gerci once su, sonra kahve daha iyi oluyor bence ki o da Long Black diye gecer.

Kapsuller degisimli kullanilabiliyor bu arada. Dedigim espresso kapsulu ile yapilan Caffe Crema favorim mesela.

Caffe Crema ile yapilan standard kahve fincani kadar bu arada, 180ml. Gidin istediginiz kahveciye, bir fincan istediginizde bu gelir. Starbucks gibi yerlerin dayatmasi devasa kahveler.
Sosyal ağlarda paylaş

neden french press kullanmıyorsunuz. en güzel o. üşenmeyin la bu kadar maks 5dk sürüyor. onun da 1 dksı kahveyle ilgilenmekle geçiyor.
birmilyoncudan aldığım french pressten kurtuldm artık. 2 senedir kahrımı çekti. gittim starbuckstan bodum aldım 3 parçalı. ince çekilmiş kahveyi bile harika süzüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...