bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Abi alet espresso yapmıyor sadece. Cafe crem (americano), filtre kahve ve espresso özelliği var. Hepsinin kapsülü farklı falan. Ama filtre kahveyi normal kupanin yarısı kadar fln yapıyor. Suyu arttırabilirsin (custom ayar yapılıyor) ama kahvesi default ayarlara göre işte. 2 americano kapsülü 1 kupa çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 abi aynı kapsulle 3 kere yapmak yerine su ayarını degistirsen makinedeki , basılı tutunca hafızaya alıyor miktarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Cahil diyene bak lan =) Caffe Crema farkli bir sey, Americano ile ilgisi yok. Apayri bir sey o. Americano istiyorsaniz normal Espresso tusuna basip ustune su katacaksiniz. Gerci once su, sonra kahve daha iyi oluyor bence ki o da Long Black diye gecer. Kapsuller degisimli kullanilabiliyor bu arada. Dedigim espresso kapsulu ile yapilan Caffe Crema favorim mesela. Caffe Crema ile yapilan standard kahve fincani kadar bu arada, 180ml. Gidin istediginiz kahveciye, bir fincan istediginizde bu gelir. Starbucks gibi yerlerin dayatmasi devasa kahveler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hepsi espresso değil mi? fistan öyle demişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tamam abi kızma kücük bardakta iceriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 180ml'lik fincanin kafein yetiyor cidden ama bana. Size yetmiyorsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kahveyi doğru şekilde için arkadaşlar köylü müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kahve kitap kedi ve instagram favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 agziyla icemeyi beceremeyen icmesin arkadas su kahveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://i.imgur.com/HKQ1XTj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 İş yerime el değirmeni ve aeropress aldım,sabah 5 dakikada öğütüp demliyorum kahveyi.Tavsiye ederım filtre kahvelere göre tadı daha iyi oluyor hemde taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Rasmon said: hepsi espresso değil mi? fistan öyle demişti bana. bu alette farklı kapsuller var diğerleri hepsi espresso bazlı, americano sıcak su eklenmiş hali, latte süt köpük eklenmişi falan espressonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 GERGE'ye sordun mu cevap vermek için Fistan ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 espresso dedigin kaynar suyun kahvenin icinden itelenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Fistan said: Rasmon said: hepsi espresso değil mi? fistan öyle demişti bana. bu alette farklı kapsuller var diğerleri hepsi espresso bazlı, americano sıcak su eklenmiş hali, latte süt köpük eklenmişi falan espressonun bizde var bu aletten bok gibi bence. çok kullanışsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konu biraz daha devam ederse kahve makinesi kahve yapiyor mu ya gelecek diye korkarım. Aleti eve alıp ne yaptigini bilmemek baya enteresanmis. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 işyerinde 2 yıldır falan çok yoğun kullanıyoruz bunu, acayip memnunuz. filtre kahve (mavi) en sevdiğim benim. bir de kahvenin ne miktarda olacağını ayarlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 nescafe içenler bunu da beğendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 neden french press kullanmıyorsunuz. en güzel o. üşenmeyin la bu kadar maks 5dk sürüyor. onun da 1 dksı kahveyle ilgilenmekle geçiyor. birmilyoncudan aldığım french pressten kurtuldm artık. 2 senedir kahrımı çekti. gittim starbuckstan bodum aldım 3 parçalı. ince çekilmiş kahveyi bile harika süzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 French press'im var ama taze kahve sorunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 çekirdeği muhafaza edebilecek ortamın mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bingildak said: 3 tane espressodan americano nasil yapıyorsun lan hahahaha americano dediğin zaten sulandırılmış espresso işte. aynı kapsulle 3 kere espresso tuşuna bas işte aynı şey. pratik olun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 you're imamized. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ZING ZING ZING dutdut durutdu dururut IMAMIZED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar