NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Theridone said: ayrıl hemen abi, kahve makinasını da adisyonuna yaz, kendine kırmızısını al kırmızı nerede? mor siyah griden başka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kırmızı vardı ben alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 geçen yıl 99 liraydı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ginaly said: geçen yıl 99 liraydı lan bu. iste buyumus serpilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bendede bundan var... ne öyle kapsül mapsül çok gereksiz... http://www.hepsiburada.com/nescafe-gold-mycafe-kahve-makinesi-ates-kirmizisi-p-ZYNES12170596 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 nescafe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ufağın bi büyüğünden aldım kız arkadaşıma geçen sene ayıla bayıla kullanıyo hala. kapsül olayınada çok takmayın. harika hepsinin tadı. öyle çok pahalıda değil. süt köpürtme aparatıylada bebek gibi sıcak köpük yapılıyo 2 saniyede. http://kavovary.portalek.org/wp-content/uploads/2012/03/Cafissimo-Hot-Red-classic.jpg sağdakinden işte. tipi falanda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://www.homestoreandmore.ie/content/ebiz/hsandm/invt/001432/001432_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bende şundan var güvenle kullanıyorum yıllardır http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--wKwxgHia--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/por2uare0gz4i9cdqbhd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ahaha o ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 canavar gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 beceremiyorum ben bu aleti. tuşlar yanıp sönüyo saçma sapan. 3 senedir falan boşta yatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 abi alın normal bi filtre kahve makinasi , cidden ugrasılcak is degil bi kapsülden cay kadar kahve yapıyor , tadımlık kahve icenler icin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Rasmon said: beceremiyorum ben bu aleti. tuşlar yanıp sönüyo saçma sapan. 3 senedir falan boşta yatıyo. haha ya dolapta buldum dün süt müt köpürteyim dedim yapamadım yine 10 kutuda filtre kahve çıktı yanından 100 tane fln baktım onuda beceremedim kaldırdım dolaba yine çok kullanışsız şu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben beğendim. Kullanımı süper basit. Sabah zombie gibi kalktığında içmek için ideal. French pressle ben sabahları uğraşamıyorum. Tek kötü yanı kuş içecekmiş gibi yapıyor. Benim bir kahve bardağım 3 kapsüle denk geliyor. Ondan daha aromatik, hotfix için iyi. Gürül gürül saatlerce pc başında kahve içen adamı paklamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bana espresso kapsülüyle geldi. taktım espressoya bastım bi tükmük kahve verdi al iç diye. kalıbna sıçam çibo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Şu alete yenemiyorsanız cep telefonu, pc nasıl kullanıyorsunuz? 3 tuşu var. Basıyorsun yapıyor. Soru bile yok yani. Bas, iç. Bas, iç. Suyu biter. Bakımı gelir. Başka ne derdi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Espresso içmem ben normalde. Sabahları uyanmak için içiyorum aldığımdan beri. Hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Cafe cremasini yapiyorum bne hep. espresso kapsulleriyle de ondan yapiyorum. Bir normal fincan cikartiyor iste, yeterli bence. kupa da olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben de espresso içmem. aynı kapsulu çıkarmadan 3 kere fln peşpeşe yapıyorum aynı bardağa. bir nevi amerikano oluyor işte. filtre kahve kapsüllerini alınca bakıcam duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yanlis alet aldiginizdan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Favorim bu kapsulle Caffe Crema: http://ws2-media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN/47d6306f0eaab852/.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 3 tane espressodan americano nasil yapıyorsun lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 espresso zaten az olmaz mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 CAHİL İMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar