Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolfteam AllStar'ın Ünlüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

dostum hayal kirikligina ugratiyorsun beni :( muhtesem bir pas verilmis ama gol yapamadin, yazik :P

hunty said:

Ney ayda 100tl'mi? Ayda 100 tl'ye ben ps4 arti destiny alirim bir senede. Ustelik wolf team bilgisayarsiz oynanmiyor sanirsam?
Ayrica 2. bir konu, ps4'e benim gecme sebebim ozellikle FPS'lerin Pc'de yapilan hile yuzunden oynanmaz halde olmasi.

PC kullansa anca wolfteam oynayacak insanların konsol alması bizi şaşırtıyor mu? Tabii ki hayır.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Talep belli, adamlar arz etmiş. Burada 1500 tl maaşla çalışıp elitistlik yapanların aksine kamyonla para kazanıyorlar. Bu kadar leş bir oyunlar bu kadar para kazandıkları için ancak ellerinden öpülür kanımca.

sanssizsansli said:

mevzu türkiyenin en başarılı filminin recep ivedik olmasından farklı değil.
aradaki farkı öğrenmek gerek, başarıyla kalite farklı.

olay bu
--

başarı yok falancılar komik ya sdf başarı kriteriniz ne olm skyrimin 10 milyon satması mı? bu kadar dandik bi oyunun tek bir ülkede 23 milyon kayıtlı oyuncusu olması mı?

edit:alıntıya laf söyledim gibi olmuş
Mesaj tarihi:
abi ekonomik olarak bu f2p oyunlar harbi cok kazancli.

ama bu oyunun ve kitlenin seviyesinin iyi oldugu anlamina gelmiyor.

guzel sektor ama ya. gidip cine yaptir fason bir mmo illa kazanirsin be sdfgsdg. sablonu seciyorsun, oyunun adini veriyorsun adamlar yapip veriyor sana mis gibi is be.
Mesaj tarihi:
olm kalitesi paçasından akanlar kalitesiz kitle falan demiş çok komik lan sdfj çoluk çocuk oynuyo yani kalitesiz kitle dediğiniz. o kitle ama riot'u türkiyeye getirdi işte. gelmese de olurdu gerçi ads
Mesaj tarihi:
sus lan köylü. senin öküz elitistliğne laf atıyorum ne yalakalık yapıcam. oyunu da savunmuyorum zaten adam gibi oku. kitle beli proje belli reklam belli, başarılı olduğu da aşikar. hala kitlesi kötü. sen çok iyisin ya
Mesaj tarihi:
Killer said:

sus lan köylü. senin öküz elitistliğne laf atıyorum ne yalakalık yapıcam. oyunu da savunmuyorum zaten adam gibi oku. kitle beli proje belli reklam belli, başarılı olduğu da aşikar. hala kitlesi kötü. sen çok iyisin ya amk

yalamaya devam durmak yok
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Millet oyuna ve oynayana laf ediyor satanla isi alakasi yok kimsenin, sen gelmissin salyalar sacarak saldiriyorsun lel

senin gibi köylüler elit takılınca problem işte. neyse ilkokul 8 bebesi olduğunu bilsem harbi cevap vermezdim. title'a baksaydım keşke dsf
  • Yeni Oluştur...