Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 şu reklamın neresi başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 woow ünlü şaklabanalra oyun oynatmak so creative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 mevzu türkiyenin en başarılı filminin recep ivedik olmasından farklı değil. aradaki farkı öğrenmek gerek, başarıyla kalite farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ROK ve nihat doğan eksik kalmış bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Laurelin said: dostum hayal kirikligina ugratiyorsun beni :( muhtesem bir pas verilmis ama gol yapamadin, yazik :P hunty said: Ney ayda 100tl'mi? Ayda 100 tl'ye ben ps4 arti destiny alirim bir senede. Ustelik wolf team bilgisayarsiz oynanmiyor sanirsam? Ayrica 2. bir konu, ps4'e benim gecme sebebim ozellikle FPS'lerin Pc'de yapilan hile yuzunden oynanmaz halde olmasi. PC kullansa anca wolfteam oynayacak insanların konsol alması bizi şaşırtıyor mu? Tabii ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 adam ciddi ciddi fps için pcden ps4e geçmiş fıkra gibi, non-steam oynarsan korsan serverlarda cirit atarsan tabi hileden ağlatırlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 aquila said: Gotubuyukler diye big and tall magazasi mi acsak lan acaba. varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 kalite/başarı yok zaten ortada. temiz para kazanılıyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sipeyskeyk said: Talep belli, adamlar arz etmiş. Burada 1500 tl maaşla çalışıp elitistlik yapanların aksine kamyonla para kazanıyorlar. Bu kadar leş bir oyunlar bu kadar para kazandıkları için ancak ellerinden öpülür kanımca. sanssizsansli said: mevzu türkiyenin en başarılı filminin recep ivedik olmasından farklı değil. aradaki farkı öğrenmek gerek, başarıyla kalite farklı. olay bu -- başarı yok falancılar komik ya sdf başarı kriteriniz ne olm skyrimin 10 milyon satması mı? bu kadar dandik bi oyunun tek bir ülkede 23 milyon kayıtlı oyuncusu olması mı? edit:alıntıya laf söyledim gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Cevap alana kadar aylik ₺100'un nereye gittigini sormaya devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 kozmetik silah milah pay to win oyun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 abi ekonomik olarak bu f2p oyunlar harbi cok kazancli. ama bu oyunun ve kitlenin seviyesinin iyi oldugu anlamina gelmiyor. guzel sektor ama ya. gidip cine yaptir fason bir mmo illa kazanirsin be sdfgsdg. sablonu seciyorsun, oyunun adini veriyorsun adamlar yapip veriyor sana mis gibi is be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 olm kalitesi paçasından akanlar kalitesiz kitle falan demiş çok komik lan sdfj çoluk çocuk oynuyo yani kalitesiz kitle dediğiniz. o kitle ama riot'u türkiyeye getirdi işte. gelmese de olurdu gerçi ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 biraz objektif olun yahu. oyun les otesi iste neyini savunuyorsun jala. yaptiysan yaptin staj bitmis gitmis iste neyin yalakligi bu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sus lan köylü. senin öküz elitistliğne laf atıyorum ne yalakalık yapıcam. oyunu da savunmuyorum zaten adam gibi oku. kitle beli proje belli reklam belli, başarılı olduğu da aşikar. hala kitlesi kötü. sen çok iyisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Killer said: sus lan köylü. senin öküz elitistliğne laf atıyorum ne yalakalık yapıcam. oyunu da savunmuyorum zaten adam gibi oku. kitle beli proje belli reklam belli, başarılı olduğu da aşikar. hala kitlesi kötü. sen çok iyisin ya amk yalamaya devam durmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 kaburgadan bölme aldırdın kendi işini kendin görüyosun galiba? durma tabi devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 owww tecrube konusuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 of bu kadar ezik yetersiz cevaplar gelceğini bilsem cevap bile vermezdim lan abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 cevap verme zaten sen yalamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hayır "tecrübe konuşuyor" cevaplık bişey de dememişim yani bari başka ezik bi cevap verseymişin onu bile tam kullanamamışın sdfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Millet oyuna ve oynayana laf ediyor satanla isi alakasi yok kimsenin, sen gelmissin salyalar sacarak saldiriyorsun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=IZT1G2Kh2IE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Aluriel said: Millet oyuna ve oynayana laf ediyor satanla isi alakasi yok kimsenin, sen gelmissin salyalar sacarak saldiriyorsun lel senin gibi köylüler elit takılınca problem işte. neyse ilkokul 8 bebesi olduğunu bilsem harbi cevap vermezdim. title'a baksaydım keşke dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 nigger please biraz omurga sadece biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar