Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

et yerine mantar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 3 aydir et yemeyi biraktim ki bunun vejetaryanlik olarak da siniflandirmiyorum. cunku hala arada jelibon yiyorum ama konumuz bu degil. bir kac yemek blogunda okuduklarim ve insanlarin tercihleri sonucunda buraya da bir danisayim dedim malum bizim damak zevklerimiz cok farkli. sirf mantarli yemekler yapan ufak bir bufe planimiz var. et yerine mantar kullanacagiz (mantar durum, mantar burger vb.) ama sanirim bizim mutfagimizda mantarin cok fazla yeri yok. siz ne dusunuyorsunuz?

edit : ulkemizde de onlarca degisik ve tadda mantar var. hem de kucumsenmeyecek olcude.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

mantar dürümü bilmem de mantar burger tutmaz be.

evde deneyebilirseniz deneyin cok iyi oluyor. mantar kokorec daha dogrusu.

(gerci ramazandayiz yahu. cok ozur dilerim unutmusum.)
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

karadenizde tirmit mantarı var. acılı böyle.mevsimi ya geldi ya yaklaşıyor. süper bir şey o.

hah iste o efsane bir sey! bahsettigim sey bu tip mantarlarla olacak tabii. bakallardaki lastik, beyaz mantarlardan bahsetmiyorum.
Mesaj tarihi:
ne yazık ki mantar bilincimiz yok, kültür mantarını bile zehirli olabilir diye yemeyenler var.

diğerler çeşitleri de yedirmen için nusret kıvamında bi yer açman lazım, yoksa max 2 ay o da ilk ay tanıdıklar kazandırır 2. ay kirayı ödeyemezsiniz asfdasf
  • Yeni Oluştur...