torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 son 3 aydir et yemeyi biraktim ki bunun vejetaryanlik olarak da siniflandirmiyorum. cunku hala arada jelibon yiyorum ama konumuz bu degil. bir kac yemek blogunda okuduklarim ve insanlarin tercihleri sonucunda buraya da bir danisayim dedim malum bizim damak zevklerimiz cok farkli. sirf mantarli yemekler yapan ufak bir bufe planimiz var. et yerine mantar kullanacagiz (mantar durum, mantar burger vb.) ama sanirim bizim mutfagimizda mantarin cok fazla yeri yok. siz ne dusunuyorsunuz? edit : ulkemizde de onlarca degisik ve tadda mantar var. hem de kucumsenmeyecek olcude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 etin üstüne koyun mantarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Cig mantari salataya at yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bende cükünde mantar cıktı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 u....u mantar mı nedir özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 jelibon ile et ne alaka yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S sığır jelatini ar diye sanırım ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S jelibon hayvan kemiginden yapiliyor. jelatin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Tofu yiyin et yerine. Hadi bakam kebap, bonfile, kontrafile resimleri paylasimlari baslasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sadece mantar açın 1 ay tutunursanız iyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 jelatin var ya içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar dürümü bilmem de mantar burger tutmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 torun said: Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S jelibon hayvan kemiginden yapiliyor. jelatin yani. eneee hiç bilmiyormuşum ya ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 k1nJo said: mantar dürümü bilmem de mantar burger tutmaz be. evde deneyebilirseniz deneyin cok iyi oluyor. mantar kokorec daha dogrusu. (gerci ramazandayiz yahu. cok ozur dilerim unutmusum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Durumun arasina para koy ye daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 karadenizde tirmit mantarı var. acılı böyle.mevsimi ya geldi ya yaklaşıyor. süper bir şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ahmedinejad said: karadenizde tirmit mantarı var. acılı böyle.mevsimi ya geldi ya yaklaşıyor. süper bir şey o. hah iste o efsane bir sey! bahsettigim sey bu tip mantarlarla olacak tabii. bakallardaki lastik, beyaz mantarlardan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Büyük başlı çam mantarı gibi mantarla yapacaksanız olur. Güzel yaparsan et gibi oluyor tadı ama küçük kültür mantarıyla bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar guzelde ekmekle yencek bısı deılkı belkı hellım + pantar yapılabilir ekmek arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 WaNTeD said: etin üstüne koyun mantarı @2 bitirmiş işi daha niye uzatmışınız ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 maceraya girmeyin asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kuzugöbeği ile koru mantarı enfes olur bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ne yazık ki mantar bilincimiz yok, kültür mantarını bile zehirli olabilir diye yemeyenler var. diğerler çeşitleri de yedirmen için nusret kıvamında bi yer açman lazım, yoksa max 2 ay o da ilk ay tanıdıklar kazandırır 2. ay kirayı ödeyemezsiniz asfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 olm o mantarlari satacak kadar bulamazsiniz 1 maliyeti etten yüksek olur 2 mantara alerjisi olan çok var 3 etteki besin mantarda yok 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 şöyle ki et yerine mantar kullanıp sonra etli ürünle aynı fiyata yada daha pahaşlıya satacaksanız hiç girmeyin o işe daha iyi yada hipsterların bol olduğu ucuz bir muhitte girin yada menünüzde etli ürünler de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar