torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 son 3 aydir et yemeyi biraktim ki bunun vejetaryanlik olarak da siniflandirmiyorum. cunku hala arada jelibon yiyorum ama konumuz bu degil. bir kac yemek blogunda okuduklarim ve insanlarin tercihleri sonucunda buraya da bir danisayim dedim malum bizim damak zevklerimiz cok farkli. sirf mantarli yemekler yapan ufak bir bufe planimiz var. et yerine mantar kullanacagiz (mantar durum, mantar burger vb.) ama sanirim bizim mutfagimizda mantarin cok fazla yeri yok. siz ne dusunuyorsunuz? edit : ulkemizde de onlarca degisik ve tadda mantar var. hem de kucumsenmeyecek olcude.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bende cükünde mantar cıktı sandım
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S sığır jelatini ar diye sanırım ben de anlamadım
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S jelibon hayvan kemiginden yapiliyor. jelatin yani.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Tofu yiyin et yerine. Hadi bakam kebap, bonfile, kontrafile resimleri paylasimlari baslasin!
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sadece mantar açın 1 ay tutunursanız iyi sdfs
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar dürümü bilmem de mantar burger tutmaz be.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 torun said: Liebe said: jelibon ile et ne alaka yahu :S jelibon hayvan kemiginden yapiliyor. jelatin yani. eneee hiç bilmiyormuşum ya ben bunu
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 k1nJo said: mantar dürümü bilmem de mantar burger tutmaz be. evde deneyebilirseniz deneyin cok iyi oluyor. mantar kokorec daha dogrusu. (gerci ramazandayiz yahu. cok ozur dilerim unutmusum.)
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Durumun arasina para koy ye daha iyi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 karadenizde tirmit mantarı var. acılı böyle.mevsimi ya geldi ya yaklaşıyor. süper bir şey o.
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ahmedinejad said: karadenizde tirmit mantarı var. acılı böyle.mevsimi ya geldi ya yaklaşıyor. süper bir şey o. hah iste o efsane bir sey! bahsettigim sey bu tip mantarlarla olacak tabii. bakallardaki lastik, beyaz mantarlardan bahsetmiyorum.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Büyük başlı çam mantarı gibi mantarla yapacaksanız olur. Güzel yaparsan et gibi oluyor tadı ama küçük kültür mantarıyla bir yere kadar.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar guzelde ekmekle yencek bısı deılkı belkı hellım + pantar yapılabilir ekmek arası.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 WaNTeD said: etin üstüne koyun mantarı @2 bitirmiş işi daha niye uzatmışınız ki ?
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kuzugöbeği ile koru mantarı enfes olur bea
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ne yazık ki mantar bilincimiz yok, kültür mantarını bile zehirli olabilir diye yemeyenler var. diğerler çeşitleri de yedirmen için nusret kıvamında bi yer açman lazım, yoksa max 2 ay o da ilk ay tanıdıklar kazandırır 2. ay kirayı ödeyemezsiniz asfdasf
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 olm o mantarlari satacak kadar bulamazsiniz 1 maliyeti etten yüksek olur 2 mantara alerjisi olan çok var 3 etteki besin mantarda yok 4
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 şöyle ki et yerine mantar kullanıp sonra etli ürünle aynı fiyata yada daha pahaşlıya satacaksanız hiç girmeyin o işe daha iyi yada hipsterların bol olduğu ucuz bir muhitte girin yada menünüzde etli ürünler de olsun
Öne çıkan mesajlar