Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Sehir silhuetti falan hikaye tabi. Yapin mk, doldurun sehri gokdelenlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hangi siliüt? gece kondu silüetimi? 8 katlı yanyana dizilmiş ucubelerin silüetimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Oblari ortadan kaldirmadan gokdelen dikerek mi kapatacagiz boktanligi? Neyse beyni olan kaciyo zaten. Kalip da yasamak zorunda olan plebler dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Arkadaslar kukurt kokmaz, hidrojen sulfur yani h2s kokar, beni kizdirip kimya yuksek muhendisi gunlerime dondurmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 @esh izmire en fazla göç istanbuldan bilgin olsun. izmir nüfusu 4.113.000. yaz nüfusu ile 5milyon + bir rakama ulaşıp ankarayı geçiyor izmir. kaçan falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Turkiye genelini kastettim. Kendini sehir planlamaci sananlarin irzina gectigi ulke burasi. parayi istanbulda koyup urlaya kacana laf atmaya gerek yok zaten, dedigim gibi benim de evim var izmirde ve utaniyorum gecekondu goruntusunden de ucube salak binalarindan da. Istanbuka diyecek bi laf yok zaten. 70lerde irzine gecmeye baslamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Madem konudan anlayanlar var soruyorum. Benim mantığına göre bir şehirde, yani İzmir ölçekli bir şehirde manhattan inşaa ediyorsan, onu doldularacak bir sanayin olması lazım veya finans merkezi olman lazım şu bu. Skyline lar geliyor diyorsunuz 400 m ler falan bunlarda kim ofis tutacak? İzmir'in baba oğul çalışan kobileri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yatırımcıların cogu istanbuldan bir kısmı yurtdışından . yanlız gariptirki projeleri yapanların çogu şu an için izmirli. Yani mistral. kavuklar.folkart.atek vs.. bunların dışında tekfen. rönesans. suryapı eroğlu gibi devlerin de projeleri var. izmir şirketleri inşaat alanında ilerlerken .dışarıdan da yatırımcı alıyor ve projeler henüz lansman dan %45 gibi satılıyor. Bitmeye yakın %75 gibi rakamlara ulaşıyor. sanayi falan yok izmirde tamamen dışarıdan daha planlı olarak yedek bir istanbul yaratılma çabası var. Biliyorsunuz zaten istanbul *izmir otobanı bittiginde 3.5 saat sürecek.birde adamlar kafadan sakat degildir herlade alan olmasa 200m lik binaları dikmezler. olay bundan ibaret.manhatten falan degilde daha çok görüntü olarak Pudong gibi olur umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yani konsept olarak dedim..zamanında körfezin etrafına duvar örenler ne düşündü acaba. Bazen yunanlıları denize dökmeseydik izmirin rüya gibi bir şehir olabileceğini düşünüp hüzünleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 izmir'in insanı ve denizi dısında sevilecek bi tarafı yok. gokdelen yapmakla sehir olunmuyor, once sehrin yarısını bitki ortusu gibi kaplayan gecekondulardan kurtulsunlar. bunun dısında yol yok, toplu tasıma evlere senlik. ama her sey cok kotu olsa da izmir iste. insanların birbirine saygı gosterdigi tek ilimiz. yetersiz olsa da ulke sınırlarımız icinde en katlanılır olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ya ayrıca nicki smyrna olan biriyle izmir iyi/kotu tartısması yapmayın ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 "gokdelen yapmakla sehir olunmuyor" demişin ama ben gökdelen yapılıyor hurraaa izmir çok gelişti modunda degilim ama evet izmirin tarihi binaları. bitki örtüsü vs.. olmadıgı için dikey ve modern yapılaşma izmiri bir adım öne çıkarır. Yani avrupa şehirleri gibi olsak tamam dedigine hak vericem ama şu an izmir gibi bütün gelişen şehirlerin durumu aynı . Birde ilk önce gecekonduları yıksınlar falan diyorsunuzda. istanbul ankara falan gece kondu ve alt yapı konusun da sanki izmirden çok iyi durumda da bu örnegi veriyorsunuz.türkiyenin genel sorunu oldugu için bu örnegi vermeyin isterseniz :) Ben bu konuda önceki sayfalarda da yazdım asla izmir harika bir şehir demiyorum . mimari açıdan rezaletiz ancak senin dedigin gibi insanları falan iyi hatta artan nüfusla o bile tartışılır durumda. benim anlatmak istedigim millet izmire köy falan diyor bunun böyle olmadıgı .izmirin degişen ve gelişen bir yüzü var bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlamamakta ısrarcı olan insanlar var :) millet kokuyla kafayı bozmuş. ortalama 4.5 milyonluk şehir ne kokacak gül suyumu kokacaktı? türkiyede yaşıyoruz ya bırakın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 izmir köy. izmir'e yanyana bi kaç gökdelen dikerek izmir'i köy statüsünden çıkaracağını düşünmek de köylü kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 benim öyle bir düşüncem yok mal kardeşim. insanın sinirlerini bozmayın yazılanları okuyun. sadece bir adım öne çıkaracagını belirttim. hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 düzgün konuş köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 okumayı ögren mal ! en nihayet çocukça atışmaya geçtik köylü kafası falan. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sen misin izmir için çalışan izmir'in iyileşmesini sağlayanlardan birisi? utanç vericiymiş. izmirli olarak üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yazdıklarımdan ne anladın bilmiyorum ama acilen tedaviye ihtiyacın var senin. haha bide imzasına gel " ne okudum lan ben" okudugunu anlamak diye buna derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Baya köylüymüşsün yalnız. Git dedebaşına, gümüşpalaya gökdelen dik bence modernleştir izmirini Ulan elalem bitane gökdeleni olmamasıyla övünür, bunlar gökdelen diktiler diye kendilerini bi adım öne çıkmış sayıyo. Uçuruma doğru bi adım daha öne çıktınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 gökdelen şehrin iklimini değiştiren çok sikko bir şey, gökdelen yok ne güzel köy havası diye izmire geri yerleşmeyi düşünüyordum ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Zaten kaliteli köylü milletin efendisidir diye değişmesi lazım o sözün. Kalitesizi imkanı bulduğu anda gökdeleni dikiyo, oteli yapıyo. Karaburunda bi köye gitmiştik, köyün kadınları köye turizm gelsin diye imza topluyodu. Tarımdan vergi alınmasın, kaynak suyuna fatura kesilmesin falan diye imza toplasa anlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Drall said: Baya köylüymüşsün yalnız. Git dedebaşına, gümüşpalaya gökdelen dik bence modernleştir izmirini Ulan elalem bitane gökdeleni olmamasıyla övünür, bunlar gökdelen diktiler diye kendilerini bi adım öne çıkmış sayıyo. Uçuruma doğru bi adım daha öne çıktınız sdf ne bekliyordunki? izmirdeki tüm gecekonduların yıkılıp kentsel dönüşüme gidilmesinimi? sahil şeridindeki 50m2 salonlu ucubelerin yıkılıp yerine park bahçe yapılmasını yada aslına uygun yalıların tekrar yapılmasınımı ? olmasını gereken budur gerçi ama adamlar gökdelen dikilecekse bundan sonra buraya dikilsin diye plan hazırlamışlar ve bunu savunuyoruz diye köylü oluyorsak afedersin ama anlayaşınıza sokayım. tutupta izmirin heryerine gökdelen dikilmesin diye yapmış bu imar planını bunu anlamak ne kadar zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ise gittim. Seviye dh forumlarina inmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Sen gittin diye oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Aceace said: Ise gittim. Seviye dh forumlarina inmis hocam ne bekliyordun :DDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar