Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mavişehirde her yağmurda venedik oluyor hem.. o sorunu çözdümü belediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sence?? asdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Aceace said: sipeyskeyk said: Sostizm ağır saçmalıyorsun abi bu konuda :) Ben de katılıyorum adama. Bostanlı'da yaşamak demek tee İzmir'in öteki ucunda yaşamak demek. Evler yeni olabilir ama Bostanlı ve Karşıyaka'nın planlaması BOK gibi. Allahaşkına bir bak. Bornova'da karşılıklı 2 apartman arasında kabul edilebilir bir mesafe var. Seni bilmem ama benim için mahremiyet önemli. Karşı dairede yaşayan adamın ağız kokusunu hissetmek istemiyorum. Bornova'da nerdeyse her 2 sokakta bir irili ufaklı onlarca park var. Llama mesela balkon sefasından bahsetmiş. Ben terasta yaşıyorum resmen. Evet. Bilgisayarları ve tvyi terasa taşıdık (Evden büyük terasımız var.) Önümde park. Gaaayet mutlu ve mesutum. Zaten adama Bornova Küçükpark'tan ev bak demiyoruz. Evka 3(araba olsaydı), Özkanlar, Taşkent, Çamkıran, Manavkuyu'ya kadar gidebilir. Hem İzmir'in çoğu yerine ulaşım kolay hem evler yeni hem de kiralar kabul edilebilir düzeyde. Göztepe de çok mantıklı. Evlerin harika manzaraları var. Mavişehir ve Bostanlı İzmir'den çok İstanbul'a benziyor. Ayrıca aramil http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-super-deniz-manzarali-bekara%2Cogrenciye%2Cmerkezi-yerde-217460502/detay eğer çok çok eski bir bina değilse bu ev çok güzele benziyo yav. Benim hatuna gösterdim. İstanbul'a taşınmayacak olsak bugün bu eve çıkardık herhalde. Aradım görüştüm bununla bakacağım ilk daire bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bir ara üçyol'da böyle mükemmel bir daire bulmuştuk, salon full deniz manzaralı, ev yeni yapılmış.aradık sahibini, bina karar almış bekara vermiyorlarmış evi.izmir'in yobazları toplanmış binaya asfadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hava almama olayı doğru yalnız ya. yalıdaki binalar 10 katlı bir arka sokakları 5 kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 800-850 e ev diyor arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. ancak giriş katı 2+1 bulur bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Iyyy çok kıllatmışsınız yine; 1- Arkadaşın aradığı kriterlere en uygun yerler bornova başta olmak üzere metroya yakın yerleşim yerleri, metroya yakın yerleşim arasında max 1000tl civarında populer biyer bulması zor, yani bostanlı ksk,göztepe fln geçiniz. İzmirli olabilirsiniz ama fiyatlardan bihabersiniz,ezbere konuşuyosunuz,argument fail yapmayın, sahibindene bakarak fiyat analizi yapmayın, 3 aşağı 5 yukarı tahmin etmek icin kullanın sahibindeni. 2- Bütçe ön plandaysa kesinlikle metroya yakınlık düşünülmeli, hoş izmirde ulaşım zaten ucuz abuse etmeye oynuyosan her yol romaya cıkar. 3- İzmir için orası güzel burası güzel tartışmaları gereksiz, her yer ayagının altında İstanbuldan sonra sevincten aglayabilirsin.Sosyal aktivitelerin zaten istanbula göre zayıf kalacak zevk almaya bak. 4-Manavkuyu, Özkanlar kupon yerler, eskiden bornavaydı sonradan secim nedeniyle bayraklıya baglandı. İzmirde yasamayan bilmeden yorum cahiller otoban fln der, ben manavkuyuda oturuyorum ve evim deniz manzaralı. 5-Güzel izmire gel her yeri gez kararı kendin ver her yerin ayrı güzelliği var, dezavantajı var.Tahminen İstanbul trafiginden bıkmıs olabilirsin, İzmirde de aynı stresi yasamak istemiyosan iyice bak sora arabanı akşam park etmek icin 28 dakika yer ararsın. 6-Araban yoksa bknz.2 7-Aklında belirledigin yer icin, yerel emlakçılarla kesin görüş kupon bulabirsin. 8-Rakıya ve balığa bunyeni alıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Karag8z said: 800-850 e ev diyor arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. ancak giriş katı 2+1 bulur bu fiyata. şu anki dönemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum öğrenci dönemi bitti çıkıyorlar vs ama ara kat vb bulabildim fakat bazı tavsiyelerdeki yerleri inceleyince 1000 tl civarına çıkmak gerekiyor, çıkılır eyvallah ama diğer seçenekleri görünce gereksiz diyorum çünkü şu an her taraf güzel görünüyor :) 3 temmuzda geliyoruz eşimle bakalım, hafta sonu evi halledip dönmemiz gerekiyor. bu hafta sonu yoğun bir şekilde çalışıp bölgeleri belirleyerek tabana kuvvet gezeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 denalir said: Iyyy çok kıllatmışsınız yine; 1- Arkadaşın aradığı kriterlere en uygun yerler bornova başta olmak üzere metroya yakın yerleşim yerleri, metroya yakın yerleşim arasında max 1000tl civarında populer biyer bulması zor, yani bostanlı ksk,göztepe fln geçiniz. İzmirli olabilirsiniz ama fiyatlardan bihabersiniz,ezbere konuşuyosunuz,argument fail yapmayın, sahibindene bakarak fiyat analizi yapmayın, 3 aşağı 5 yukarı tahmin etmek icin kullanın sahibindeni. 2- Bütçe ön plandaysa kesinlikle metroya yakınlık düşünülmeli, hoş izmirde ulaşım zaten ucuz abuse etmeye oynuyosan her yol romaya cıkar. 3- İzmir için orası güzel burası güzel tartışmaları gereksiz, her yer ayagının altında İstanbuldan sonra sevincten aglayabilirsin.Sosyal aktivitelerin zaten istanbula göre zayıf kalacak zevk almaya bak. 4-Manavkuyu, Özkanlar kupon yerler, eskiden bornavaydı sonradan secim nedeniyle bayraklıya baglandı. İzmirde yasamayan bilmeden yorum cahiller otoban fln der, ben manavkuyuda oturuyorum ve evim deniz manzaralı. 5-Güzel izmire gel her yeri gez kararı kendin ver her yerin ayrı güzelliği var, dezavantajı var.Tahminen İstanbul trafiginden bıkmıs olabilirsin, İzmirde de aynı stresi yasamak istemiyosan iyice bak sora arabanı akşam park etmek icin 28 dakika yer ararsın. 6-Araban yoksa bknz.2 7-Aklında belirledigin yer icin, yerel emlakçılarla kesin görüş kupon bulabirsin. 8-Rakıya ve balığa bunyeni alıştır. ulaşımı abuse ettim bile izmirim kart projesini bizim şirket yapıyor :D genel görüntü olarak istanbul sonrası çok hoş görünüyor gerçekten izmir. sahibinden, hürriyet emlak vb fikir amaçlı kullanıyorum ben de aynı şekilde. zaten oradakilere kalsa her biri en iyi evi satıyor. görmeden zor karar vermek. en optimum seçeneği yakalamaya çalışıyorum ve pati power gerçekten bu gibi durumlarda farkını ortaya koyuyor. şahane bir şekilde oturdu kafamda nerede ne yapılır, kim yaşar vb. gerçi izmirliler de kendi aralarında fikir ayrılığı yaşıyorlar ama gerisi de biz de ;) çok çok teşekkür ederim hepinize. taşınma sonrası bir buluşma mı ayarlasak? :D fikirlerinizi paylaşmaya devam edersiniz sevinirim. sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum yoğunluk sebebiyle. hepinizi kucaklıyorum patidaşlarım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 agustosta gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 benjani said: bir ara üçyol'da böyle mükemmel bir daire bulmuştuk, salon full deniz manzaralı, ev yeni yapılmış.aradık sahibini, bina karar almış bekara vermiyorlarmış evi.izmir'in yobazları toplanmış binaya asfadf. izmirde gereksiz konyali vardir abi..hatta izmirde konyali kolonisi var desem yalan olmaz..bu seninkiler de ilk geldiklerinde ucyola yerlesmis ilk sonra baska yerlere yayilmislar..ama ilk evleri oralardan almislar..benim duydugum o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 o konyalılar bile izmirliyim diyor artık ne mutlu izmirliyim diyene gibi oldu zaten izmirlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 elemanın birisi orada billurlarınızı keserler gitmeyin diyor üçyola o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Gitme Üçyol'a, Bostanlı/Karşıyaka taraflarına falan. Araba yoksa Bornova, varsa Özkanlar, Alsancak, Karataş, Göztepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 İzmir'de bilişim uzmanına iş imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 vayyyy uzman anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bright said: Araba yoksa Bornova, varsa Özkanlar, bune la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Teknopark'da çalışacak, her sabah Özkanlar'da bir de otobüs mü kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bingildak said: vayyyy uzman anhora Tabi len haha 12 yıldır dirsek çürütüyoruz klavye başında bunun 4 yılı da profesyonel daha ne olsun. Uzman yardımcılığına talibim zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bostanli guzel ama uzak. guzelyali heryere yakin tatli tatli yasarsin bornova lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Anhora said: İzmir'de bilişim uzmanına iş imkanı var mı? maaşlar düşükmüş duyduğumuza göre. bende aynı şirket bünyesinde olmasa gitmezdim gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Anhora said: bingildak said: vayyyy uzman anhora Tabi len haha 12 yıldır dirsek çürütüyoruz klavye başında bunun 4 yılı da profesyonel daha ne olsun. Uzman yardımcılığına talibim zaten :psallama alırım 500 liranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 aramil said: ulaşımı abuse ettim bile izmirim kart projesini bizim şirket yapıyor :D Kentkartın çalışmamasının suçlusu senin çalıştığın firma değil dimi? Eğer sizinle alakalı bişeyse hiiiç gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 o konu çok derin. arkadaşlarımız geceli gündüzlü çalışarak o konuyu çözdüler. ben o projede yer almıyorum. açıklama yapamıyorum ne yazık ki yargıya intikal etmiş durumlar söz konusu. ama emin olabilirsiniz ki çok büyük bir ekip çalıştı sıkıntının giderilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Önceki sistemin sahibi şifreleri değiştirip gitmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar