Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum [yardım + anketli]

aramil

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Madcat said:

kaç senedir böyle bişi göremedik.

manita ile kol kola el ele ben mi gezdim la senelerce

ee manitayla gezmem demek beni öyle ortamlara sokmıcan demek mi?
kılıbık mıyız la biz sdnflksdf.

Laurelin said:

Madcat said:

sana 50 kere dedik anneni de al gel diye. iyi kötü bi iş çeviririz.

ya bana sorun degil, kirayi odiycek kadar kazansam kendi kendime yasarimda iste annem sorun. benim gibi yanliz degil o, her hafta arkadaslariyla bulusur, genis bir cevresi var filan. benim 3 aydir ayni sehirde gormedigim insanlar var, ayda bir nadir goruyorum cogu kisiyi ve lutuf gibi davraniyolar. ha burda ha baska sehirde farketmiyor bana pek.

biliyom kız anlıyom durumu, buraya gelse annen yalnız kalcak zaten bir sürü şey atlatıldı ailecenek, gerek yok pek. sende anneni yalnız bırakmak istemeyeceğine göre. poor girl =(
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel gerçekten şekilleniyor iyice. karı kız ortamı işim olmaz ne yazık ki :D hanım sağlık sektöründe işte o avantajı var da bakalım nasıl olacak işi. İstanbulda akşam işten eve 2 saatte gittiğim için İzmir'de yapacağım yol gözüme çok görünmüyor açıkçası. Tavsiyelerinizin hepsini not alıyorum ;) teşekkürler.

bir de metro güzergahında, evlerin orta üstü seviyede ve kira bedelinin dediğim civarda olması sebebiyle Üçyol tarafı da dikkatimi çekti. 1-2 emlak sitesindeki aramalarım da o taraf çok çıktı. Üçyol civarı için ne dersiniz? İnsanları?
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

bir de bu evka3 çok bahsi geçti. ne özelliği var ki?

Araban olsa direk evka 3 diyecektim zaten de. sanırım araban yok. Evka 3 Bornova'nın yukarısı. Evler yeni ve güzel. Fiyatlar kabul edilebilir düzeyde. Ama her seferinde Bornova'ya inmek için minibüs ya da otobüs beklemek koyuyor insana. Yok ben İstanbul'dan geliyorum deme. 1 ay sonunda bizim kafamıza gelirsin. Mesela hanımla beraber gecenin 12sinde sırf canımız istedi diye yürüyerek Küçükpark'a gidip çorba içmek güzel bir değişiklik oluyor. Bunu Evka 3'te yapamayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...