logtrig Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bugün aracın tanıtımı yapıldı. https://www.youtube.com/watch?v=zs_pJpyjBOI http://www.netcarshow.com/alfa_romeo/2016-giulia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 beğendim ben ya. cülyetta da beğeniyorum. da işte araba fuar halinden çok farklı geleceği için sdfs. 1.6 spor olmayan bi paketle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 a3 sedanın eline beline verir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 F30 killer Alfistiler arasındaki tepkiler de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 umuyorum ki bir sonraki arabam bu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 plakayı taktığında ön görünüm berbat oluyor ona bi çözüm getiremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Trafikte görsem bmw zannederim. Zaten trafikten başka bi yerde de göremem zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 cogzlmıs trye gelse baya pahalı olur yalnız o motora :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 offffffffff siir gibi olmus be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu alfa romeo niye sürekli birilerinin benzerini üretme peşinde ? jiletta da skirokko'nın çakmasıydı.. onu alamayanlar bunu mu alsın kafası nedir olayı bilen açıklasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 daha cok mazdalara benzıoda guzel ben begendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 gayet hosmus, alsak mı napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 1.2 dizeli çıkarsa alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mazda 6 ya rakip olur bu. Bmw merso asti gitti artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kaça gelir bu türkiye'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 esh senin boombox'ı alıp bi turbobass'ı vursak mı şu arabayı alıp ortaklaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Benim gozum yeni mustangde. Bu kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 eçbek daha güzeldi de bu da canavar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 -Deno- said: kaça gelir bu türkiye'ye 3.0 500 hp falan diyor bu motorla 150bin eurodan aşağı gelmez sdfs en düşük nasıl gelicek bilmiyorum ama bi 60 bin eurosu var yine net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Zikko said: jiletta da skirokko'nın çakmasıydı.. Metin Şentürk detected. uzaktan yakından alakası yok lan. ön http://autokulis.com/images/16_12_2014/alfa-romeo-giulietta-1.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/57/volkswagen-scirocco_41585.jpg arka http://www.kaclitreyakar.com/wp-content/uploads/2013/12/ALFA-ROMEO-GIULIETTA-64.jpg http://www.oraan.ro/wp-content/uploads/2008/04/vw-scirocco-back.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Epey benziyor kanıt paylaşman iyi olmuş :) Tasarım olarak değil tarz olarak kopyası zaten. Bu yenisi de 3 serisinin kopyasını yapıp farını stopunu sanayi malı modifiyeyle değiştirip bir de şöyle başlık atmaya benzemiş: "New Alfa Romeo Giulia is here to tackle the BMW 3 Series" Başlığı ben sallamadım videoya gerçekten bunu yazmışlar. Cevap olarak adsjfkasdjsdfjkl demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 evet öndeki alfa romeo üçgen bölgesi yok skirokkoda, haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bok atmaya gelmiş hemen "alman yapeyo aggbi" ciler Giulia'ya gelirsek, güzel ama sıradan olmuş, Alfa'ya yakışmamış bence. 156, 159 falan çıktıgı zaman tasarım olarak bambaşka yerdeydi araçlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Vodan said: Epey benziyor kanıt paylaşman iyi olmuş :) Tasarım olarak değil tarz olarak kopyası zaten. Bu yenisi de 3 serisinin kopyasını yapıp farını stopunu sanayi malı modifiyeyle değiştirip bir de şöyle başlık atmaya benzemiş: "New Alfa Romeo Giulia is here to tackle the BMW 3 Series" Başlığı ben sallamadım videoya gerçekten bunu yazmışlar. Cevap olarak adsjfkasdjsdfjkl demek istiyorum. önce "epey benziyo kanıt paylaşman iyiolmuş" diyip , sonra aslında tasarım olarak benzmeiyo demek de degişik bi kafa heralde. ayrıca sirokkonun tarzı mı var? her markanın artık yaptıgı 5 kapılı aile arabasının alçaltılmışı ha ayrıca giulietta da c segmenti hatcback işte? Bu mu tarz kopyalamak? golf hariç üretilen bütün arabaların yarısı kopya o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tasarım olarak benzemeyip tarz olarak benzemesi asdfhklş 3 kapılı az spor olunca ikisi de aynı tarz o zaman ben scirocconun benzediği "ama tasarim olarak değil" tarz olarak benzediği arabaları yazıp xxx çakması diye laf atabilirim sciroccoya ne güzel kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar