mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben yemekten sora tok karna içiyorum dohtur hanım öle dediydi
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tamam doktora gittiğinde danışsın, doktoru onaylarsa başlasın hemen. şu an aerius kullanıyormuş.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 dana22 said: genetigi kotu gibi evlenmeyin.. haydaaa
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bende herkese yetecek kadar genetik var ya. peygamber torunu gibiyim. 50% den yürürüz.
yumy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sins its garbıç kendimi tutamıyorum -Belki sana alerjisi vardır??? -Ergenlikte geçebiliyor bazı alerjiler , NP!! -Evden çıkmak için rol yapıyordur.. -Kokuyosun ehuehuehuehu
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 doğrusu şekerden bir ölümüz var ama HAYIRLISI YA
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yazıyı tam okumadım yorumları da okumadım kedi alerjim var aerius diye bi ilaç var. kedili ortamda 30dk içinde alerjim başlar. airusu (mavi kutulu bi ilaç reçetesiz alınabilr) at bi tane 3-4 saat tutar seni. tabi geçici çözüm bunlar, kedili yerin her zaman havalnadırılmasını falan iste kediyi de başka odaya falan koysunlar ilginç bi şekilde geçen bi evdeydim kedi vardı, yatıya da kaldım 0 hapşuruk. ilk defa böyle bişey oldu. adam dedi bi arkadaşın daha alerjisi vardı onda da bişey olmadı dedi
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bingildak said: hayatım boyunca alerji belası ile yüzleşmedim. ondan pek anlamıyorum, nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. kız arkadaşım ne zaman benim evde uzun süreli kalsa alerjisi kuduruyor. bekar evi olduğu için çok temiz değil, ince temizliğini kimse yapmıyor bundan kaynaklı olarak toz fln etkiliyor olabilir diye düşünmüştük. en son köklü temizlik yaptık fakat iyileşme olmadı. bir de kedi faktörü var tabii. iki adet kedimiz var ama kediye alerjisi yok diye biliyoruz çünkü önceden kendi evinde kedi beslemişliği var. kediyi de taramaya başladık, yatak odasına sokmuyor doktor tavsiyesi ile. etrafta gözle görünen tüy kalmadı denebilir. en son doktora gittiğinde doktor ileri düzey bir şey yok test falan şu nokta gereksiz demiş ve kür olarak alerji ilacını verip göndermiş. 2 gündür baya burnu falan tamamen tıkandı, ağzından nefes alıyor. uykunun kalitesi düşünce yorgun uyanma fln filan kötü durumda. bu bela ile cebelleşen arkadaşlar paylaşabilirler mi nelere dikkat ediyorlar etkileri azaltmak için neler yapıyorlar. bu alerji ilaçlarının uyku yapmasından şikayetçi. genel olarak böyle bir etkisi var mı? test yaptırdık diyelim, kediye alerjisi çıktı ne bok yeriz. var mı böyle durumlarda kendini bulan? teşekkürler şimdiden Sana gelirken herhangi bi antihisatminik ilaç içecek. Allegra mesela, yan etkisi falan yok. Hatta benim bi alerji doktorum vardı adam her seferinde amerikan pilotları bile kullanıyo bunu hayatt uyku yapmaz derdi her seferinde. Kullanınız http://www.drug3k.com/img4/allegra_11026_7_(big)_.jpeg
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi gelip giderken zaten bir şekilde idare ediyorsun ki seneye evleniyoruz yani. kediler demirbaş evde. kediden mi onu da bilmiyoruz zaten. evde detaylı temizlik yapılmıyor onun etkisi de çok gibime geliyor. veya köşe takımının. çok toz fln tutuyor gibi.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bingildak said: tüh ya, ondan biraz medet ummuştum o zaman temizlik, test, desmont go go go gibi anlıyorum ilacı günde bir yatarken mi alıyorsunuz uyku etkisini minimalize etmek için? valla ben kafama estiği zaman içiyorum, uykum falan da gelmiyo çünkü benim her zaman uykum var
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Abi benim de ev tozuna ve hayvanlara alerjim var. ama ilaç kullanırken hiçbir şikayetim olmuyo. Hayvan beslemiyorum ama toz gani. edit: Piyasadaki antihisatminiklerin hiçbiri bende uyku yapmıyo. Eskidenmiş sanırım o uyku yapanlar.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 eyvallah abi deneyeceğiz dohtor kontrolünde. kalıcı bir çözüm gerek. hani evin temizliği falan sorun değil. aylık 300-400 lira verir tertemiz tutarsın. ilaç yine yan etkisi olmadığı hayat kalitesini düşürmediği sürece abanırsın. kalıcı bir çözüm bulamayacağız diye baya tırsıyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 bingildak said: eyvallah abi deneyeceğiz dohtor kontrolünde. kalıcı bir çözüm gerek. hani evin temizliği falan sorun değil. aylık 300-400 lira verir tertemiz tutarsın. ilaç yine yan etkisi olmadığı hayat kalitesini düşürmediği sürece abanırsın. kalıcı bir çözüm bulamayacağız diye baya tırsıyorum. Alerjinin kalıcı çözümü var. Aşı(eski yöntem), ağı damlası gibi bişey(yeni yöntem) ile 3, 5 yıl falan süren tedavisi var. Ama devamlı ilaç kullanmak açıkcası daha kolay. Hiç yan etkisi olmayan, ve de gayet fiyatı ucuz ve gayet basit ilaçlar bunlar. Doktora da gitmesi bile şart değil. Şu allegrayı bi deneyin, günde 1 tane kullanılması yeterli, o günü kurtarır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Haa bir de flixonase diye bir burun spreyi var. Rahatsızlık durumunun çok şiddetlendiği oluyosa alın ama devamlı kullanmayın bunu. Burna sıkınca hapşırma hissini geçiriyor fakat kortizollü falan bir ilaç yan etkileri olabilir. Antihistaminik hapın yetmediği zor durumlarda geçici olarak kullanılabilir: http://healthdomepharma.com/wp-content/uploads/2014/09/FLIXONASE-SPRAY.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://www.otrivine.co.uk/images/products.png birde otrivine var ki aman tanrım dünyanın en güzel burun spreyi. ama bağımlılık yapıyor olması büyük sıkıntı. sıktıktan yaklaşık 5 dakika sonra tüm burnumdan hiç alamadığım kadar iyi nefes alıyorum. her yıl yaklaşık 3 4 ay burnundan nefes alamayan bir insan için burnunun açık olmasını ... anlayamazsınız eğer çok fazla üstüste kullanırsanız burnunuzun içini eritiyor ve ameliyatlık yapıyor bu. ben üstüste kullanmadan arada çok kötü olduğumda kullanıyorum. her sırt çantamda ayrı ayrı birer tane sprey durur her daim. resmen hayat kurtaran bişi bu.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 7 sene kedi besledikten sonra kediye alerji geliştiren bi arkadaşım var. Annesine verdi kedisini mecburen, bize ne zaman gelse iki gün nefes alamıyo Konuyu okumadım bu arada, kedi alerjisinin sonradan gelişebilir bir şey olduğunu söylemek istedim sadece.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 otrivine tehlikeli, uzak durmak lazım.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 benim ev tozuna alerjim var ya çok kötü bişey.uyurken nefes alamıyorum, sağlıklı uyuyamıyorum o yüzden.dün bir alerji hapı içtim, 15 saat uyuttu.zar zor çıktım yataktan.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Otrivine yılda üç günden fazla kullanıyorsanız en yakın üniversite hastanesinde kbbye gidin durumu düzeltelim doktor bey müptezel oldum diyin Özele ya da devlete giderseniz anında septum deviasyon ameliyatı yapacaktır hazır kbbye gelmişken sdf
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aktiftablet said: sen değil miydin abi otrivine bağımlısı olan 15 yıldır kullanıyorum falan diyordun sdgdfhj, laf ediyorlar bak gel
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bağımlılık yapmıyor demişti sanki
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Drall said: Otrivine yılda üç günden fazla kullanıyorsanız en yakın üniversite hastanesinde kbbye gidin durumu düzeltelim doktor bey müptezel oldum diyin Özele ya da devlete giderseniz anında septum deviasyon ameliyatı yapacaktır hazır kbbye gelmişken sdf Abartma abi naptın ya?Eroin falan değil bu.Yanlış bilgiler vermeyelim millete.
Öne çıkan mesajlar