sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ege veya akdeniz, hem yeşil hem mavi, hem sakin hem de 3 gün kalıca sıkmayacak bir yer arıyorum sevgili ile gidilecek. İzmir liyim zaten o yüzden bu taraflar hayır. Aklımda marmaris ve kaş var şuan. Gittiğiniz güzel bir iki yer önersenize.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 marmaris-içmeler martı la perla. tam sevgiliyle gitmelik. kesinlikle pişman olmazsın.
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Kaş tatlıdır. Denizini bilemiyorum. Araç varsa etraftaki koyları ziyaret edebilirsiniz. Tekne turu, trekking vb aktivitelerde gündüzleri sıkılmazsınız. Akşamları size kalmış. Biz yine Dalyan'da olacağız. Bu sefer kalabalığız diye airbnb'den rezervasyon yaptık. Ranta kurban gitmeden tüm güzel koyları ziyaret edelim diyoruz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 imamizer said: marmaris-içmeler martı la perla. tam sevgiliyle gitmelik. kesinlikle pişman olmazsın. martı ya baktık ve şuan ilk seçenek orası zaten. Sana güveniyorum imamcım.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 marmaris'e gelmeyin burası çok kötu. akyaka öneririm ya da selimiye. hatta selimiyede sardunya restaurantta kalamar yemeden gitmeyin eğer bu taraflara gelıyorsanız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 cacodemon said: Kaş tatlıdır. Denizini bilemiyorum. Araç varsa etraftaki koyları ziyaret edebilirsiniz. Tekne turu, trekking vb aktivitelerde gündüzleri sıkılmazsınız. Akşamları size kalmış. Biz yine Dalyan'da olacağız. Bu sefer kalabalığız diye airbnb'den rezervasyon yaptık. Ranta kurban gitmeden tüm güzel koyları ziyaret edelim diyoruz. teşekkürler. Dalyana bakıyorum ama beachi olan bir otel bulamadım, var mı öyle bir yer? Yoksa direk dışarıya mı gitmek lazım deniz için?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 @totemic selimiye ye geçen sene gittik abi, süperdi :) başka bir yer olsun bu sene.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 akdeniz bilmem de, ege diyince sarımsaklı ? mavisi mavi, çevrede yeşillği bol,dağ tepe gezersin. plajı da güzeldi en son
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 @sipeyskeyk akyaka abi o zaman. son güzel dönemleri akyaka'nın 1-2 seneye bulamazsın. plaj konusunda sıkıntı yok ama otel olarakta çeşit az. marmaris falan gunu birlik atlar gelırsın araban varsa zaten. süpriz olarak da DATÇA..
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 selimiye ulkedeki en muhtesem yer olabilir.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Yunanistan eurodan cikiyo heralde, planlarinizi yunan ustune yapin
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Kafadan %30 davlue olarak dondurecekler drahmiyi
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aynen ya Oia falan varken bizim buralar çöp.. her haftasonu rodos'a balık yemeğe gidicez artık..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 2 gün sonra gidicez ya vize falan olmaz şimdi. Martı ka perla marmaris iyi ya, hem de adult only olması ile beni benden aldı. :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Günübirlik akyaka bozburun falan da yaparız, bitti gitti.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evlenmeden beraber tatile mi gidiyorsunuz, bi de aynı oda http://data3.whicdn.com/images/132612298/large.jpg
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 sipeyskeyk said: cacodemon said: Kaş tatlıdır. Denizini bilemiyorum. Araç varsa etraftaki koyları ziyaret edebilirsiniz. Tekne turu, trekking vb aktivitelerde gündüzleri sıkılmazsınız. Akşamları size kalmış. Biz yine Dalyan'da olacağız. Bu sefer kalabalığız diye airbnb'den rezervasyon yaptık. Ranta kurban gitmeden tüm güzel koyları ziyaret edelim diyoruz. teşekkürler. Dalyana bakıyorum ama beachi olan bir otel bulamadım, var mı öyle bir yer? Yoksa direk dışarıya mı gitmek lazım deniz için? Dalyan'dan gidebileceğin tek plaj sanırım iztuzu. Deniz kıyısında konaklama imkanı yok. Tekneyle geçebilirsiniz. Dolmuş/tekne şeklinde çalışıyorlar. Caretta caretta falan beslersiniz yolda. Araç varsa, bizim gibi Akyaka/Akbük - Patara arası koy avına çıkabilirsiniz.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 totemic said: aynen ya Oia falan varken bizim buralar çöp.. her haftasonu rodos'a balık yemeğe gidicez artık.. http://www.thepinnaclelist.com/wp-content/uploads/2014/05/076-Mystique-Luxury-Boutique-Hotel-Oia-Santorini-Greece.jpg
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Marmaris marti'dan biraz daha budget bisey istiyosan marmaris yunus otel'e bak derim. Bence sehirdeki en iyi hizmeti veren yerlerden birisi. Marti kalite olarak iyidir, la perla falan önundeki plaj guzel gayet.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Geçen sene Akyaka'ya gittiydik, güzeldi ama plajlar için dolaşmak gerekiyor ve kalabalıktı biz gittiğimizde. Kaldığımız otelin adını hatırlayamadım.
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Kaş diyorum dostum. Merkezde güzel oteller var, büyükçakıl-küçükçakıl mevki diye geçiyor orası zaten derya beach ve çınarlar beach diye iki beach var orada zaten bir koca gün geçer. sadece yeme içmenize para ödüyosunuz şezlongda manzaranın tadını çıkarıyosunuz. bu beachlerin arkasında narr hotel var güzel bir oteldir tavsiye ederim. Araba kiralayıp ya da dolmuşla Kaputaş plajına gidebilirsiniz, ki Türkiye'de en sevdiğim plajdır. 20 dakikada gidersiniz.
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Aman abi Sarımsaklı.. Sakın. Ayvalık, Altınoluk daha iyi. Evet plaj muhteşem ama, haşemasının içine çeşme hortumunu sokup deniz suyunu üzerinden atan aplayı görünce ayak basmayacağım yerdir Sarımsaklı. Gece plajda otururken iki keko nun gelip denize önümüzde işemesi ise priceless tı valla.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Hele deyin bakem bunların hangilerinden karı kız düşürülür?
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 imamizer said: marmaris-içmeler martı la perla. tam sevgiliyle gitmelik. kesinlikle pişman olmazsın. buradan yer ayırttım ben de. 6 günlük tatilimin 3 gunu burada geçecek. Bakalım. İzin olayı çok kötü ya. eskisi gibi boş olsak keşke. Güzel çıkar burası umarım. Çıkmazsa zevksiz listeme eklicem imam.
Öne çıkan mesajlar