Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil önerisi pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ege veya akdeniz, hem yeşil hem mavi, hem sakin hem de 3 gün kalıca sıkmayacak bir yer arıyorum sevgili ile gidilecek. İzmir liyim zaten o yüzden bu taraflar hayır. Aklımda marmaris ve kaş var şuan. Gittiğiniz güzel bir iki yer önersenize.
Mesaj tarihi:
Kaş tatlıdır. Denizini bilemiyorum. Araç varsa etraftaki koyları ziyaret edebilirsiniz. Tekne turu, trekking vb aktivitelerde gündüzleri sıkılmazsınız. Akşamları size kalmış.

Biz yine Dalyan'da olacağız. Bu sefer kalabalığız diye airbnb'den rezervasyon yaptık. Ranta kurban gitmeden tüm güzel koyları ziyaret edelim diyoruz.
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

Kaş tatlıdır. Denizini bilemiyorum. Araç varsa etraftaki koyları ziyaret edebilirsiniz. Tekne turu, trekking vb aktivitelerde gündüzleri sıkılmazsınız. Akşamları size kalmış.

Biz yine Dalyan'da olacağız. Bu sefer kalabalığız diye airbnb'den rezervasyon yaptık. Ranta kurban gitmeden tüm güzel koyları ziyaret edelim diyoruz.
teşekkürler. Dalyana bakıyorum ama beachi olan bir otel bulamadım, var mı öyle bir yer? Yoksa direk dışarıya mı gitmek lazım deniz için?
Mesaj tarihi:
@sipeyskeyk akyaka abi o zaman. son güzel dönemleri akyaka'nın 1-2 seneye bulamazsın. plaj konusunda sıkıntı yok ama otel olarakta çeşit az. marmaris falan gunu birlik atlar gelırsın araban varsa zaten.

süpriz olarak da DATÇA..
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

cacodemon said:

teşekkürler. Dalyana bakıyorum ama beachi olan bir otel bulamadım, var mı öyle bir yer? Yoksa direk dışarıya mı gitmek lazım deniz için?

Dalyan'dan gidebileceğin tek plaj sanırım iztuzu. Deniz kıyısında konaklama imkanı yok. Tekneyle geçebilirsiniz. Dolmuş/tekne şeklinde çalışıyorlar. Caretta caretta falan beslersiniz yolda. Araç varsa, bizim gibi Akyaka/Akbük - Patara arası koy avına çıkabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
totemic said:

aynen ya Oia falan varken bizim buralar çöp.. her haftasonu rodos'a balık yemeğe gidicez artık..

http://www.thepinnaclelist.com/wp-content/uploads/2014/05/076-Mystique-Luxury-Boutique-Hotel-Oia-Santorini-Greece.jpg
Mesaj tarihi:
Marmaris marti'dan biraz daha budget bisey istiyosan marmaris yunus otel'e bak derim. Bence sehirdeki en iyi hizmeti veren yerlerden birisi. Marti kalite olarak iyidir, la perla falan önundeki plaj guzel gayet.
Mesaj tarihi:
Kaş diyorum dostum. Merkezde güzel oteller var, büyükçakıl-küçükçakıl mevki diye geçiyor orası zaten derya beach ve çınarlar beach diye iki beach var orada zaten bir koca gün geçer. sadece yeme içmenize para ödüyosunuz şezlongda manzaranın tadını çıkarıyosunuz. bu beachlerin arkasında narr hotel var güzel bir oteldir tavsiye ederim.

Araba kiralayıp ya da dolmuşla Kaputaş plajına gidebilirsiniz, ki Türkiye'de en sevdiğim plajdır. 20 dakikada gidersiniz.
Mesaj tarihi:
Aman abi Sarımsaklı.. Sakın.

Ayvalık, Altınoluk daha iyi. Evet plaj muhteşem ama, haşemasının içine çeşme hortumunu sokup deniz suyunu üzerinden atan aplayı görünce ayak basmayacağım yerdir Sarımsaklı. Gece plajda otururken iki keko nun gelip denize önümüzde işemesi ise priceless tı valla.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

marmaris-içmeler martı la perla. tam sevgiliyle gitmelik. kesinlikle pişman olmazsın.

buradan yer ayırttım ben de. 6 günlük tatilimin 3 gunu burada geçecek. Bakalım.

İzin olayı çok kötü ya. eskisi gibi boş olsak keşke.

Güzel çıkar burası umarım. Çıkmazsa zevksiz listeme eklicem imam.
  • Yeni Oluştur...