Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 küçük kuzenime laptop alıcaz. fazla oyun oynamıyor fm oynuyor sadece. çok sık kullanmıyor laptopu. istediğimiz özellikler; 17" ekran ssd ince ve hafif olması fazla ısınmaması. kendi çapımda araştırdım şunları buldum http://www.sanalmarketim.com/msi-gp70-2qe626xtr-leopard-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gt940m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60197/ http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1-1.html#.VYfrffntmko ama msi'ın ekran kartı iyi olmaması ve kalın olması, monster'ında ısınma problemlerinden dolayı karar veremedim ortada kaldım. tavsiye bekliyorum. bütçe bu civarlarda + - 100 olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 SSD napıcaksın abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 arada fm oynıcak çok az kullanılaak laptopa 3.5k mı vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 şöyle söylim 4 5 yılda idare etmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 WaNTeD said: arada fm oynıcak çok az kullanılaak laptopa 3.5k mı vericen şu an fm oynuyo ama casual olarak başka oyunları da oynamak isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 monster'ın 2 fanlı modellerini tavsiye ederim ama 17 inç'de hafif beklememek lazım.taşıması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 vizyonsuzluk yapmayın olm. lazım olduğunda gerekli güce sahip olma rahatlığı diye bir şey var. bi gece aniden battlefield 5 oynama istedği duyarsa tekrar laptop mu alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yani çok zengin değillerse overkill olmuş. 3-4k vereceksen monster al. hareket eden masaüstü olarak kullanır, gaming ihtiyacını daha etraflıca karşılar. onun dışında casual tutacaksa 1-1.5k a bir şey işini görür, fazlası israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 varsa o fiyat aralığında laptop o da olur. ama 1.5k'lık laptop 4 5 sene idare edicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Edilir hoyrat kullanmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 grafik ağırlıklı oyun oynamayacaksa (fm gibi) işlemci - ram iyi olsa yeter. battlefield oynayacağım dediğinde olayın rengi tamamen değişiyor tabii. gpu gücü olsun dersen : http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VYf2LvntlBc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 1.5-2k lık laptoplarla fm dışında oyun zor.ekran kartları çok leş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 SSD'yi de bosver. Neredeyse her zaman SSD'yi kendin alip takman hem daha performansli SSD kullanmani, hem de daha ucuza halletmeni saglar. Ama 17' istiyorsaniz ₺3000'den cok da ucuz olmaz. Lenovo G710 alin mesela, sonra SSD takarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Abi hazır konu açılmışken bana da çizim yapılacak bir laptop lazım.Bu mackbook lar nasıl i5 falan ama i5 iyi değil çizim için diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Aiko said: varsa o fiyat aralığında laptop o da olur. ama 1.5k'lık laptop 4 5 sene idare edicek mi ? 3.5 sene önce asus aldım 1200 tl ye hala kullanıyorum dota falan oynuyorum gt540m kart var:) fm zaten cayır cayır. bence 4-5 sene çok uzun bi süre değil laptop için. kısacası 2k ya bi asus al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: grafik ağırlıklı oyun oynamayacaksa (fm gibi) işlemci - ram iyi olsa yeter. battlefield oynayacağım dediğinde olayın rengi tamamen değişiyor tabii. gpu gücü olsun dersen : http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VYf2LvntlBc bundan var bende. ne ısınma sorunu var ne de başka bişi. taş gibi alet valla. çift fanlı zaten ve belli bir ısı üzerine çıkınca turboyu çalıştırıyo alet kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: grafik ağırlıklı oyun oynamayacaksa (fm gibi) işlemci - ram iyi olsa yeter. battlefield oynayacağım dediğinde olayın rengi tamamen değişiyor tabii. gpu gücü olsun dersen : http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VYf2LvntlBc 15" bu meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar