sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Yarın çok önemli bir sunumum var ya, götüm atıyor tabiri caiz ise. Vidyo konferans ile 10 tane vp ye bir şey anlatacağım. Herifler de globalin vp leri falan. Konuya hakimim ama düşündükçe net olmayan şeyler çıkıyor. İşin kötüsü aynı konuyu 3 fabrika anlatacak, türkiye yani ben de sonuncuyuz. İlk ikisi iyi olursa iyice stres olacağım şimdi. Erken uyuyayım diye yattım tavana bakıyorum pff. Community feelin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 şşş geçti canım geçti tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 adı üstünde video konferans lan bi de hepsinin aynı anda sana bakacağını düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bi redbull voktka çak öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ilk defa yapmıyorsan ve konuya hakimsen salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yarın bu konuya gelip gereksiz stres yapmışım diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 İlk defa yapıyorum bu level da adamlara, inş imamcm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Madcat said: adı üstünde video konferans lan bi de hepsinin aynı anda sana bakacağını düşünsene işte tam olarak şu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 smile and wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bence boka saracak dram olacak sonra buraya aglayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 lan kim izlio video konferansı onu diyom, herkes telden candy crush oynuodur kim dinler seni sdfnmçsdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 AhahahhH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 BENDEN daha iyisi olamaz diyerek başla. Zaten BEN anlatıyorum, daha ne diyerek devam et. Senden iyi de kimse sunamaz zaten - dinleyecekler de partnerlerin de şanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Dünyayı mı kurtarıyorsunuz amk, anlat geç tatava yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Abi ilk çıksan daha kötü değil mi ? Şimdi senden öncekileri falan dinleyemiyor musun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 tam hepsi sana bakarken ne diyeceğini unutup bir an susarsan. Sonrasında sustuğunu farkedip "hassiktir susuyorum lan" diyip susmaya devam edersen fail işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sunumun muhtemelen hazırdır. yine de ufak bir öneri, dinleyenler vice-president seviyesindeyse fazla vakitleri yoktur. lafı uzatma. pat-pat-pat istediklerini ver, soruları varsa onları yanıtla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bence yarın gelip beyler ağır sıçtım yurtdışına kaçıyorum öptüm by yazıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Adamlar cidden mi vp? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Akhlaur said: Abi ilk çıksan daha kötü değil mi ? Şimdi senden öncekileri falan dinleyemiyor musun sen ? Dinleyeceğim onları da. Onlarla aramızda rekabet de var, aynı programdayız görev yerlerimiz farklı sadece. Bir polish bir romen 2 eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Lectre said: Adamlar cidden mi vp? :O Abi şirketin bütün üst yönetimi. Ceo da var. Türkiye ceo su değil global ceo ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Tamam işte zaten sana gelene kadar tüm soruları sorarlar, sen kendine güveni max. göster kalan her şeye cevap verirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 CEO senin neyini dinlesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 seni zaten çok ciddiye almayacaklardır, raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aquila said: CEO senin neyini dinlesin ya. ilk sunacaksın dediklerinde aynı tepkiyi vermiştim yöneticime, aferin şükrü kafan çalışıyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar