dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben de teşekkür ettim cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben de tesekkur ederim. neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yekeyeke said: Yav varsa beta ben de bir kod alabilir miyim Ubisoft ismim Drakkahn... ben gönderdim sana hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bendekiler bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bende alabilir miyim olan varsa rendell_ uplay ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Niye yazmadiysam :( ID dnilbia hadi bi el atın be ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 prudent ben yollidim: 2 kisilik yer daha var gibi, baska isteyen ubi id yazsim ekleselim. (ubisoft'ta arkadas olmak gerekiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 92A7XXX8GDJU Her platformda geçerli, çoklu kullanıma izin veriyor. Halen geçerliyken değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 activate key ile denedim ama not valid iyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 buradan http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-us/beta-redeem/index.aspx yapmak gerekiyormuş teşekkür ettim platformu sana seçtiriyor 23 gb client kimse yazdı mı bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 uplayde eski taktik çalışıyor mu? 1 pc'e dl edip, ikinci pc'de dl'i başlatıp kapatıp ilk pc'de dl ettiğimiz dosyaları içine atarak çalıştırabiliyor muyuz? divisionda öyle yapmıştık sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 45 dk.'ya açılıyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Başka bir kod. http://pbs.twimg.com/media/C3uwna6WcAA3NI9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Gangren said: Başka bir kod. http://pbs.twimg.com/media/C3uwna6WcAA3NI9.jpg kaç günlük bu? Weekend mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 evet bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 oha 14:00 da açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Gangren said: Başka bir kod. http://pbs.twimg.com/media/C3uwna6WcAA3NI9.jpg Merci , kodu yazdıktan sonra , beta başlamadan önce email gelicek yazdı, ne zamanki beta bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Şu anda devam eden beta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 birkaç saat içinde geliyor mail, benim de biraz geç geldi thanks gangren (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 GokTuRK said: Pati bu oyunu niye hiç önemsememiş Titanfall 2 oynasak ya. Oyun çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 şu an açık mı beyler, birkaç saate inecek, ortam nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 lan işte çektiğimi flashdisc'e atıp pc'e atarım dedim. flash disc saniyede 5 mb yazıyor, vay ake. dl etsem daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Uplay mı göçtü , download kaldı yarıda devam etmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar