Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WdJub3Kz2wI Ben hala rogue spear gibi bişey çıksın diye bekliyorum gerçi de yine de hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Şöyle güzel PVE'li, online co-op'lu, Rainbow Six serisine yakışan bir oyun yapsalar da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bu haftasonu closed betası varmış keyleri göndermişler fazla keyi olan var mı ps4 için :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bana beta invite gelmiş PC için. 3 tane de friend invite göndermişler. mailini gönderen ilk 3 kişiye atabilirim. invite atabilmek için friendlistde olmanız lazımmış. uplayden beni friend olarak ekleyin, bide idyi yazın özel msg ile o zmn gönderebiliyorum. uplay id imzada mevcut. bitti invitelar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bright said: Şöyle güzel PVE'li, online co-op'lu, Rainbow Six serisine yakışan bir oyun yapsalar da oynasak. betaya gogo onur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 gta 5'in sadece şehir dışında geçen kısımları gibi olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 BANA DA VERİN BETA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Pati bu oyunu niye hiç önemsememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 len ne güzel oyunmuş beaağğ ne zaman gelecek ps4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Blackwater simülasyonu mudur nedir asker yok ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 The Division 2: Bolivia değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 olm bu gelene kadar division'a gelsenize lan tek başıma sıkılıyorum. oynayacak oyun yok eso ya da bunu oynuyorum pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben buna saracağım gibi, beğendim videoları, PC için beta key aranıyorum şu anda :p Extra PC beta key'i olan varsa, UPlay: Gangren Teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 trailer super duruyor. ubisoft oyunu. demek ki boktan olacak? sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 20 gb beta mı olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Sonra büyük ihtimale retail versiyona upgrade ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ubi id si ottoman king olan kullanıcı kimdir abi acil ulaşmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 var mı keyi olan hayırsever (pc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 3 tane hakkım var benim sanırım uplay de friend olmak lazım demişti birisi sanırım invite için, uplay id : catzee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ilgimi cekti.. for honor'i yarim saat oynayip sevmedigime karar vermistim.. bir de buna sans verelim.. beta key kaldiysa alirim bir dal Catze.. uplay'den ekledim.. ID: huhutku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Spyro said: ilgimi cekti.. for honor'i yarim saat oynayip sevmedigime karar vermistim.. bir de buna sans verelim.. beta key kaldiysa alirim bir dal Catze.. uplay'den ekledim.. ID: huhutku huhutku ya gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tesekkur ettim ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Yav varsa beta ben de bir kod alabilir miyim Ubisoft ismim Drakkahn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar