Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WdJub3Kz2wI Ben hala rogue spear gibi bişey çıksın diye bekliyorum gerçi de yine de hoşuma gitti.
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Şöyle güzel PVE'li, online co-op'lu, Rainbow Six serisine yakışan bir oyun yapsalar da oynasak.
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bu haftasonu closed betası varmış keyleri göndermişler fazla keyi olan var mı ps4 için :))
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bana beta invite gelmiş PC için. 3 tane de friend invite göndermişler. mailini gönderen ilk 3 kişiye atabilirim. invite atabilmek için friendlistde olmanız lazımmış. uplayden beni friend olarak ekleyin, bide idyi yazın özel msg ile o zmn gönderebiliyorum. uplay id imzada mevcut. bitti invitelar..
Catze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bright said: Şöyle güzel PVE'li, online co-op'lu, Rainbow Six serisine yakışan bir oyun yapsalar da oynasak. betaya gogo onur?
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 gta 5'in sadece şehir dışında geçen kısımları gibi olmuş sanki
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 len ne güzel oyunmuş beaağğ ne zaman gelecek ps4 e
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Blackwater simülasyonu mudur nedir asker yok ortada...
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 olm bu gelene kadar division'a gelsenize lan tek başıma sıkılıyorum. oynayacak oyun yok eso ya da bunu oynuyorum pff.
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben buna saracağım gibi, beğendim videoları, PC için beta key aranıyorum şu anda :p Extra PC beta key'i olan varsa, UPlay: Gangren Teşekkürler!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 trailer super duruyor. ubisoft oyunu. demek ki boktan olacak? sdfg.
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Sonra büyük ihtimale retail versiyona upgrade ederler.
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ubi id si ottoman king olan kullanıcı kimdir abi acil ulaşmam lazım
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 3 tane hakkım var benim sanırım uplay de friend olmak lazım demişti birisi sanırım invite için, uplay id : catzee
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ilgimi cekti.. for honor'i yarim saat oynayip sevmedigime karar vermistim.. bir de buna sans verelim.. beta key kaldiysa alirim bir dal Catze.. uplay'den ekledim.. ID: huhutku
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Spyro said: ilgimi cekti.. for honor'i yarim saat oynayip sevmedigime karar vermistim.. bir de buna sans verelim.. beta key kaldiysa alirim bir dal Catze.. uplay'den ekledim.. ID: huhutku huhutku ya gönderdim.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Yav varsa beta ben de bir kod alabilir miyim Ubisoft ismim Drakkahn...
Öne çıkan mesajlar