Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Bunun konuyu açmamışız la. Hep aynı tür Enemy Territory, Quake Wars, Brink'i yapan Splash Damage'ın yeni oyunu, f2p ama p2w değil, bronze loadout üstü sadece kozmetik, bronze yapmak da çok kolay, sadece karakter fiyatları 50k falan 1 tane açmak için 1 hafta oynamak lazım, ama ingame currency ile de alınabilir olmaları iyi sonuçta. Brink'ten güzel, sevdim ben baya open betada deneyin. http://store.steampowered.com/app/333930/ http://www.youtube.com/watch?v=DXnomjJPQsE
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 benımde hosuma gıtmıstı oynuyorum ara ara
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 trailerdaki şey hoşuma gitti, bu dandik appstore oyunlarının açıklamasında neredeyse hepsinde EASY TO LEARN DIFFICULT TO MASTER OMGOMG yazar onu Hard to learn, impossible to master'la counterlaması iyiymiş sdf
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 fena durmuyor. denge işleri hallolursa gideri var gibi.. bakalım indiriyorum. F2p işi biraz korkutuyor ama bakalım. arayüz gro ya benziyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 p2wlik bir sey yok iste, bronze loadout ustundekiler sadece kozmetik fark. Karakterlerin de ingame parayla fiyati az degil ama oyunda alinacak baska sey yok zaten, biraz grind yapacan mercleri acana kadar
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 biraz grind kısmı biraz fazla gibi göründü.. Videolarda güzel duruyorda hemen sıkacak gibi duruyor. Açıkcası işi farma bağlamadan 1-2 saatlik eğlence ile bırakıyorum :D. benden pas şimdilik =)
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Http://www.youtube.com/watch?v=kPVWGssWGeA
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Brink ya... Hayatımda ilk kez hype'a inanarak pre-order ettiğim oyun.... Adamlar oyunu yarım ve bol buglı çıkardı anasını satiim. Aslında temeli iyiydi de işte.... Bundan yıllar sonra da amnesia a machine for pigs aldım pre-order.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 O da patlak ciktiydi lel
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ben de onu diyorum işte :D yani buglı veya yarım çıkmadı ama ilk oyunun fersah fersah gerisindeydi.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kaderin olmuş sen preorder yapma. ben de brink preorder mağduruyum bu arada, gerçi zamanında steam summer sale piyangosyundan 5 oyunla beraber çıkmıştı preorder, her zamanki gibi para vermedik ama sonuçta başka bi şey isteyebilirdim onun yerine gabe abiden bi de şu var ama brink patchlerinden sonra bu oyundan 2 kat daha iyi olmuştu ama community kalmadı tabii, en son tek serverda 10 kişi oynuyodu ahuehuae. brinki direkt f2pye çevirseler daha güzel olurdu ama bethesda illallah dedirtmiştir garanti
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 HarveyQuinn said: Çöp Bize çöp olmayan FPS önerir misin?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 brink aslında iş yapardıda silahlar ateş etmiyodu ya
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 community leş beyler uzak durun bu oyundan
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 competitive matchmaker da o kadar buglı ki 5v3 oyunları başlatıyor falan, umarım patchlerler http://i.imgur.com/6gdTuuf.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 osirix comp oynuyo musun bunda? beraber girek 4'de 4 yaptım şu ana kadar rank vermemiş daha asd, adam düşünce bazen yerine geliyo yenisi bazen gelmiyo neye göre anlamadım ama bi maç tüm yarı 4v5 oynayıp yendik geçen cuma da beleş elite case + 2 normal case vermişler login olanlara kaçtı ake
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yok ya comp bıraktım ben. fixlenene kadar quick match akacağım bebe kaynıyordu zaten. kafa dinlemiş olurum
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ben oynadım biraz, keyifli gibi, oynanır.
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bedava merc http://www.pcgamer.com/watch-the-full-dirty-bomb-e3-trailer-and-get-a-free-mercenary/
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bugün deniycem, pek umutlu değilim emme belli olmaz
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 oo fragger alırım bi dal, oyun fena değil bu arada
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 fragger iyi oldu merak ediyordum da, bombacı abla çok daha netmiş bu rotasyonda.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 oyunun gideri var ya. ben pek p2w lik bir şey göremedim.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 oyun ağır kötü beğenen neyini beğendi anlamadım production value sıfır gameplay desen yok grafik desen yok customization desen yok map tasarımı desen yok class mekanikleri desen inanılmaz yüzeysel silahların sesleri, geri bildirimleri, tactical use'ları rezalet animasyonlar, kan effectleri, vuruş hissi, ışıklar, gölgeler çöp dx9 ilk başta normal fps oynar gibi oynamaya çalıştım, 10/4 fln bitirdim sonra baktım oyun baya internet kafe tayfası için yapılmış, sprint'e sonsuza kadar basılı tutarak (stam falan hak getire) otistik gibi zıplayarak shotgunla vurdum ayaklarında paten takılıymış gibi hareket eden adamlar 24/5 mi ne bitti, mvp. uninstall. q3 kurun oynayın, yazın günah vaktinize asdasd
Öne çıkan mesajlar