sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 paticikte müslüman pek yok galiba. müslüman olup da oruç tutmayan da baya var gibi. oruç tutan kim var? ben tutuyorum ve felaket durumdayım. birazdan yatıp iftara doğru kalkıcam. allah hakkaten sabır versin, 17 saat ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 2 de 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ibadetin reklami olmaz. tutacaksaniz adam gibi tutun, tutmayacaksaniz zirlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 dostum oruç tutacağına git karnı aç olanın karnını doyur, napsın karnı aç olan senin onun halinden anlamanı din fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kardeş vakit geçiriyoruz kafamız dağılsın kim oruç tutuyor ne yiyip içiyorlar, nasıl geçiriyorlar ramazanı. yani burada bir ramazan oruç muhabbeti yapmak da mı yasak. bu kadar düşman olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 -Deno- said: dostum oruç tutacağına git karnı aç olanın karnını doyur, napsın karnı aç olan senin onun halinden anlamanı din fixed abi kuran'da oruç fakirin halinden anlayın diye yazmıyor ki. allah farz kılmış. ama fakirin halinden anlama geyiği sonradan uydurulmuş ve orucun farz olmasıyla uzaktan yakından alakası yok. orucun bonusu gibi düşün onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 herkesin tuttuğu kendine sanane elalemin hislerinden, onlar da kötüyüm deyince kendini daha mı iyi hissedeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ha ben hem oruç tutuyorum hem de karnı aç olanı doyuruyorum diyorsan o zaman güzel bak aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sen işin özünü anlamamışsın ki. kendin için tutuyorsun onu, başkasını ne yapacaksın? 17 saatten de şikayet etme hem, ya kutuplara daha yakın olsaydın? allahtan iyi mi biliyorsun sen? mekke-medinenin yerel saati ne güzel saat, onun enlemi boylamı ne güzel enlem boylam. düşünüp ibret al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hayır mesela derler ki sahurda şunu yedim tok tuttu, işte bugün şöyle bir şey oldu vs vs. maksat muhabbet. adam atıyorum yurt dışındadır başından geçen olayı anlatır ilginç bir olay olur. yaşadığı yerde oruç kısadır zorlanmıyordur. bir ton muhabbet olur yani FORUM burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sefacan kardeş neden böyle bir başlık açıyorsun adamlar fırsat arıyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 orucu nelerin bozup bozmayacağını da konuşalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 İYİ FORUMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bingildak'in yanarlı dönerli allah gifleri falan vardı, onlardan yapıştırsanıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 allah akil versin, sabir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oruç tutan müslümanlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oruç çok ilkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 -Deno- said: ha ben hem oruç tutuyorum hem de karnı aç olanı doyuruyorum diyorsan o zaman güzel bak aferin (tu) zaten ramazanda ayrıyetten zekat var abi, o da dinimizin farzı. malın 40'ta 1'ini veriyorsun. mesela kurban kesmek de böyledir. fakirler et yesin diye değildir. allah farz kılmıştır onun rızası için yapılır. ama tabii ki gidip kesip bütün et buzdolabına sote edilmez ki mümkün mertebe dağıtılır ayrıca hayra girilir. yani bunlarda amaç direk bu değil yoksa dediğin gibi kurban kesmeye de oruç tutmaya da gerek yok. zaten oruç tutup adam döven söven hakaret eden adamlar o kadar çok ki memlekette boşu boşuna aç kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacaNBA said: (tu) zaten ramazanda ayrıyetten zekat var abi, o da dinimizin farzı. malın 40'ta 1'ini veriyorsun. paticik olarak anhorayla seni versek 40'ta 1'i aşıyor onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://i686.photobucket.com/albums/vv222/teguhiman/kaligrafi-allah.gif kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://i686.photobucket.com/albums/vv222/teguhiman/kaligrafi-allah.gif sdfsd sağol razı olsun bingildak hemen summon olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacaNBA said: paticikte müslüman pek yok galiba. ( dasfdsfasd la sırf bunu dedin diye dinden çıktın bilinmi baya bildiin bizımla deılsın gittim senin oruç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Hahaha You can't sit with us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Aptal taklidi yapmak da yeni moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 donanımhaber sapağından yanlış yöne girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar