Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 banlanmasını istediğiniz üyeler diye bi başlık vardı sanki? yoksa onu bi açsak içini doldursak nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Halen su IMAX ozurluye inaniyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hani almıştın geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 git dayan kapıya where is my money bitch diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Editor said: Halen su IMAX ozurluye inaniyormusunuz ? IMAX muhabeti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sonuna kadar git Bırakma peşini, mahkeme sonuçlaninca toplam Zararına göre title değişir, benim önerim hala keriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 senko said: Editor said: Halen su IMAX ozurluye inaniyormusunuz ? IMAX muhabeti ne? Ben IMAX kötü siz fakirler nasıl izliyorsunuz bunu dedim delirdiler sen anlarsın zengin adamsın yollasana 2k sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ahaha milletin neye güldüğünü bile anlamamışsın interstellar-1080p-imax-bdrip izledim diyip IMAX kötü bunu nesini beğenip izliyorsunuz demen dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 He he öyle dedim uza 2 saat tartışmayayım bide burda şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 AHAHAHAHAHHAHAHAHAHSHAHDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Xenus said: ahaha milletin neye güldüğünü bile anlamamışsın interstellar-1080p-imax-bdrip izledim diyip IMAX kötü bunu nesini beğenip izliyorsunuz demen dsdfg snoopy hoparlörleri unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Anhora bak yine diyorum şu forumda gördüğüm en gerizekalı adam sensin. Hala millete uza falan diyorsun :) Ciddi diyorum senin yerine koyuyorumda kendimi nefes alıp hayatta kalman bile büyük mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kadın sebebsiz zenginleşmedi orada, seni oltaladı, emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 senko said: Editor said: Halen su IMAX ozurluye inaniyormusunuz ? IMAX muhabeti ne? Anhora said: Film çok kaliteli bir yapım. Aynı şeyi IMAX'in görüntü ve ses kalitesi için söyleyemicem. Kim ne derse desin, sesler çok kötüydü. Müzik baskın çıkmış, konuşmalar duyulmuyor vs. Ana tema çok iyiydi. 9/10 Anhora said: benim izlediğim versiyon şu: Interstellar.2014.IMAX.1080p.BluRay.DTS.x264-Sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ne yüzsüz adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Birader ac davanı. Kazanırsan masrafları da karşıya odetiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bu adam trollse gelmiş geçmiş en başarılı pati trollü olabilir Değilse zaten ibretlik bir yaşam formu direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sence boyle biri gercek olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bu adamın nefes alıp hayatına devam edebilmesi bence büyük başarı. Kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Böyle insanlar mevcut, hatta daha kötüleri bile vardır Aksi daha vahim, eğer troll ise bu kadar istikrarlı işsiz hayal edemiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bence kadına dava açmadan IMAX'e bir dava aç. lan siz nasıl adamlarsınız. en iyi ses görüntü diyorsunuz benim 1+1 snoopy hopörörölö setim ve 15'' ekranımda kötü görünüyor :(:( diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar