suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Abi sen ne zaman böyle oldun? aklı başında adamdın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Basina gelmeyen seye inanmiyosan bende degil sende var bi gariplik. Karadeliklere inaniyo musun mesela ? Inaniyosan niye hic denk gelmedin ? Gozunle gormedin ? Ya da daha somut bi ornekten gireyim, Ozgecan diye bi kizcagizin katledildigine inaniyo musun mesela ? Yoksa MHP'yi kunduna getirmek icin yapilan bi oyun muydu sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 taksici ve berberlere pislikmişler gibi davranıyorum 0 muhabbet en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Abi bak ; ben anlatılan şeyde eksikler olabileceğini söyledim. Yani adamla hiç muhabbet etmeden , hiçbirşey olmadan herifin direk "namaz kılıyormusun" sorusu , üzerine hadi ben namaza gidicem ,in arabadan filan.. ne biliyim ya verdiğin örnekte yine inanılmaz zeka pırıltıları var ; MHP filan.. derdiniz anlaşılıyor aslında her topikte neden saldırdığınız yandaşlarınızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 seelee'nin fotosu var mıydı forumda, bahçeli ve "büyük oyun bozuldu" çalışması yapalım hemen başlık potansiyeline ulaşssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 üstüne çok gitmeyin, oruçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Durumun vehametini gozune sokmek icin vergim Ozgecan + MHP ornegini. Yoksa karadeliklerin mudahil oldugu bi dunya partisi yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gizli said: üstüne çok gitmeyin, oruçlu Kisisel olarak gayet saf, kendi comfort zone'undan pek ayrilmamis, kotu niyetli olmayan bi arkadas oldugunu dusunuyorum esasen. 30 yasina kadar inandigin degerlerin bir anda degismesi ya da yikilmasi kolay degil, haliyle mumkun mertebe saldirmadan anlatmak lazim gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 canıms :) Cumaya gidiyorum,sen bekle surda gelince cevap veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 di said: Yalan soylemek icin herhanbi bir sebebi olmayan biri gelmis basindan geceni anlatiyo Bu kanıya nasıl ulaştın, belki psikolojik sorunları vardır adamın ve din düşmanıdır. ISID'ci gibi giyinmiş gözlerinden kin fışkıran biri olarak tasvirledi bindiği taksinin şöförünü, objektiflik abidesi değil adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bence gayet objektif Adam yurtdışında yaşıyor Eu da kime gostersen oyle bi tip i isidci bu der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Auril said: Bence gayet objektif Adam yurtdışında yaşıyor Eu da kime gostersen oyle bi tip i isidci bu der Tamam işte, o objektif olmuyor, batı medyasının anti-İslam propagandası tarafından beyni yıkanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dragonfire said: Plakayı alıp şikayetini ediyorsun birikince bir bok olmasada bir rahatlama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yav said: 153 alo beyaz masa gayet efektif çalışıyorlar hayır çalışmıyorlar abi. muhtemelen beyaz masa ekibi taksicilerin eşi dostu akrabası falan. umurlarında bile değil 153'e şikayet ediyor olman çoğu taksicinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 CSB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bright said: di said: Yalan soylemek icin herhanbi bir sebebi olmayan biri gelmis basindan geceni anlatiyo Bu kanıya nasıl ulaştın, belki psikolojik sorunları vardır adamın ve din düşmanıdır. ISID'ci gibi giyinmiş gözlerinden kin fışkıran biri olarak tasvirledi bindiği taksinin şöförünü, objektiflik abidesi değil adam. Senelerdir forumda yaziyo ciziyo. Kisinin neyi nasi tasvir ettiginden yola cikarak fikir sahibi olabiliyosun gayet ki yeterince insanla muhatap olursan gayet tutmaya basliyo bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 herşeyi anladım, subzero nun niye atarlandığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Namaz gecince beynin oruclu kismi tepki vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 suBzer0 said: canıms :) Cumaya gidiyorum,sen bekle surda gelince cevap veririm. Bekliyorum. Yalniz laf yetistiricem, imama yetisicem diye hizli hizli kilma. Acelesi yok yine yazarsin yazacagini. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 -Deno- said: yav said: 153 alo beyaz masa gayet efektif çalışıyorlar hayır çalışmıyorlar abi. muhtemelen beyaz masa ekibi taksicilerin eşi dostu akrabası falan. umurlarında bile değil 153'e şikayet ediyor olman çoğu taksicinin. son 3 aydaki 3 şikayetimin 3ünden de olumlu geri dönüş aldım 1-2 defa da beyazmasayı dillendirdiğimde taksicinin yan çizdiğine tanık oldum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 di said: Bright said: di said: Yalan soylemek icin herhanbi bir sebebi olmayan biri gelmis basindan geceni anlatiyo Bu kanıya nasıl ulaştın, belki psikolojik sorunları vardır adamın ve din düşmanıdır. ISID'ci gibi giyinmiş gözlerinden kin fışkıran biri olarak tasvirledi bindiği taksinin şöförünü, objektiflik abidesi değil adam. Senelerdir forumda yaziyo ciziyo. Kisinin neyi nasi tasvir ettiginden yola cikarak fikir sahibi olabiliyosun gayet ki yeterince insanla muhatap olursan gayet tutmaya basliyo bi yerden sonra. Ha forumda herkes süper dürüst ve açık şekilde yazı yazıyor çünkü internette herkes günlük hayatta davrandığı gibi davranıyor, bütün mesajlarını alt alta koyup okuyunca psikolojik profilini cart diye ortaya çıkartabiliyorsun yani, lol ama ben onu förmdan tnıyorm tmm mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hepiniz oruçlusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Baya baya sacmaliyosun Bright. suBzer0'nun alt hesabi gibi davraniosun "ben inanmiyorum, o yuzden mumkun degil" gibisinden... Yine de sahsen defalarca denedim, defalarca tuttu. Haliyle arkasindayim dedigimin. Ha OP ile ilgili bi analizim yok ama simdiye kadar gozume batan bisey olmadig yazip cizdiklerinden, haliyle samimi oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 İnanılmaz yağmur yağıyordu dışarıya kalmışız burda milletle laf yarışına giricez diye. Kılamadım namazı , kıldım ama bir köşeye geçtim camiden uzakta ayakta kıldım. Ne kadar kabul olur allah bilir. Ben atarlanmıyorum abi ; burda kendimce bişey yazıyorum sonra bazı komik arkadaşlar hemen arkasına bişey yazıyor anlamlı anlamsız. sonra yandaşları geliyor onu görünce , ondan sonra haydiii... @di ; beni benden daha iyi analiz etmeni neye borçluyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Subz haklı çok saçma anlatmış hikayeyi, tamam sonuç *eğer* indirmeyse doğru değil ama anca csb olur bu. Brightta haklı bence. Adamın anlattığı hikaye; geçen askerde heliden heliye atlıyordum rocket launcherla tankı patlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar