Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 simdi efendim, bazi bürokratik islemlerden dolayi türkiyeye gelmek zorunda kaldim. Sabahin altisinda kalktim öglene kadar calistiktan sonra kostura kostura havaalaninin yolunut tuttum. Yemek yemege bile zamanim olmadi. Ucagida az kalsin kaciriyordum üstüne aksilikler falan derken ucak kalkti ve türkiyeye geldim. artik saat baya gec olmustu. bende baya yoruldum istedigim tek sey eve gidip dinlenmek. Bir taksiye bindim binerken kafamda plan program yapiyorum. sikecilima bakiyorum telefondan vs. Gidecegim yer daha cok "chp" secmeninin oldugu bir semt. Anneme gidicem hayirli evlat moduna girip taksiciye söyledigim adrese gitmeden önce cicekcige ugramak istedigimi söyledim. Bir yola sapti ve cicekci kapali dedi. Aramizda gecen sohbet bu kadar. Derken taksici birden bire namaz kilip kilmadigimi sordu. Kafami kaldirip bakinca karsimda. Gözlerinden alev fiskiran kinle bakan birini gördüm. binerken hic dikkat ettmedim. Bildigin isidci gibi giyinmis adam bire bir. sakallar bol salvar tarzi pantolon vs. Yalan yok korktum. Simdi evet kiliyorum desem. Cuma kac rekat diyecek sicicam cünkü bilmiyorum. kilmiyorum desem adam saga cekip bögrüme picagi saplayabilir. neyse ben kivirmaya basladim. iste yurt disindayim islamdan uzak kaldik vs. Ben böyle gevelerken. Adam saga cekti "ben camiye gidicem in arabamdan dedi" baluvumu esyalari mi cikardi. sonra beni yol ortasinda birakip gitti. Abi siz ne igrenc bir ükle oldunuz ya. abv. baska bisi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 daha o kadar iğrenç olmadık abi sana denk gelmiş veya harbi meymenetsiz bi tipin vardır sdjklsdf şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Plakayı alıp şikayetini ediyorsun birikince bir bok olmasada bir rahatlama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 153 alo beyaz masa gayet efektif çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 salak mısın yavrucum sen, gurbet saflaştırdı mı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Direkt beyaz masaya şikayet, adamın ilk cezası olursa seksen lira, daha önce başka cezaları da varsa taksicilikten men edilmeye kadar gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 para verdin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 plakasını aldın mıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 çok kötü denk gelmişsin be, o ne lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Hak etmissin olm. Ne isin var turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 abi onu düsündüm de acik adres verdim. herif gelir takip eder vs anneme kardesime zarar verir diye düsündüm. sitede güvenlikli bir yerde degil. neyse biraz bekleyince baska taksi geldi. onla sohbet vs secimler derken. adam abi akp en az yüzde 46 alip hdp insallah gecemezse %50 kesin. zaten almanlar 3. havalimanina karsilar vs dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Kiliyorum desen gel iki rekat kilalim diycekmis adam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tam bir kekoymuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ahah "ben turk degilim, gayrimuslimim" diyicen bu gibi tiplere daha efektif oluyor, en iyi dinin islam oldugunu iknaya kasiyorlar o zaman munafik muamelesi yapmak yerine :P arapin dininde munafik olmak baska bir semavi dine mensup olmaktan cok daha agir bir suc :P ISIS olsaydi gitmisti kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 la iyi ki dememişsin adam seni camiye götürücekmiş az daha asuheuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Seele said: abi onu düsündüm de acik adres verdim. herif gelir takip eder vs anneme kardesime zarar verir diye düsündüm. sitede güvenlikli bir yerde degil. neyse biraz bekleyince baska taksi geldi. onla sohbet vs secimler derken. adam abi akp en az yüzde 46 alip hdp insallah gecemezse %50 kesin. zaten almanlar 3. havalimanina karsilar vs dedi. merkel geceleri uyuyamiyor ya turkler 3. havaalani yaparsa diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Liebe said: la iyi ki dememişsin adam seni camiye götürücekmiş az daha asuheuaheua abi onu sonradan anladik. yekten isid tipli sana namaz kiliyormusun dese ne yapacaksin. bide camiye gidiyorsa gitsin. müsteri alip yol ortasinda birakip gitmek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 nereden bindin taksiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hahah norveçli misin lan hayır bi de almanyada yaşıyordun bildiğim kadarıyla. orada da bi dünya türk var buradan beter bir kurtlar sofrası. bi insan bu kadar mı ponçik olur ya ahahahah "tamam abi iniyorum" :dddddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Kamaşullah çekip cenk etseydi di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 İslam gerçek bu değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Anhora said: İslam gerçek bu değil :( abi adam şu cümleyi bile doğru kuramadı ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 baba seni Allah korumuş. Ya adam "Senin için orucumu bile bozarım bebeğim tarzında yaklaşsaydı". Hele sabahın köründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 abi olayın saçmalığına bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar