Soris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Olay şu: Düşünce biçiminden dolayı yaşadığın olaylara verdiğin tepki sonucunda stres halinde oluyorsun veya olmuyorsun. Stres halinde olursan ve bu sürekli bir hale gelirse o zaman sürekli stres altındasın ve bu yaşam enerjini emiyor. Sorun yaşam enerjinin düşük olması ve bu psikolojik bir sorun değil direk kimyasal bir sorun. Çözüm yaşam enerjini yükseltmek. Şu an düşünce biçimini karıştırmadan yapabileceğin şeyler fiziksel şeyler: http://www.youandyourchildshealth.org/youandyourchildshealth/articles/our%20energy.html http://www.webmd.com/balance/guide/whats-zapping-your-energy http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/what-drains-your-energy İlgini çekerse bu konuyla ilgili daha detaylı konuşabilirim. Sanırım Front end developerdın bir ara konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Bu arada işten çıkmanı önermem çünkü enerjini tekrar kazanmak için öncelikle paraya ihtiyacın var en azından organik sebze, et, yağ vs alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 is rutin degilse, karsiligini da aliyosan sevilir calismak neden sevilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 monoscope said: Anhora said: Motivasyon videolarından etkilenmek lol GM Tradersın diye bişey demiyorum. Ben hayatta kariyer düşüncek bi adam değilim yani o yönde kasamam 9-6 çalışır maaşımı alır basar giderim. Şirkette 10 dakika fazla kalmak zulüm geliyo bana. Millet utanmasa şirkette yatacak şaşıp kalıyorum. daha yeni okudum son sayfayi. 9-6 calisirim. maasimi alirim diyen adamdan bi bok olmaz kusura bakma. calisirken birseyler basarabilecegin, sevebilecegin bir isi yapmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 (tu) bide tatmin ediosa yı eklemek lazım. Marty said: is rutin degilse, karsiligini da aliyosan sevilir calismak neden sevilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bana istediğim zaman yurtdışına çıkıp rahatça gezmeye yetecek kadar para harcayabileceğim bir hayat sunacak, hayatımın tamamını kaplamayacak ve bana farklı alanlarda çalışma zamanı sağlayacak(spor, family time vb.), hafta sonu geldiğinde digiturk kumandamı elime alıp, işle ve gelecek kaygısıyla ilgili hiçbir şeyi kafaya takmadan tek derdimin hangi filmi izleyeceğim olduğu bir meslek var mıdır? Ya da eşek gibi çalışmadan ayda $5K dolar'ı nasıl kazanabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Var.MHP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Anhora said: Eskortluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Anhora said: Bana istediğim zaman yurtdışına çıkıp rahatça gezmeye yetecek kadar para harcayabileceğim bir hayat sunacak, hayatımın tamamını kaplamayacak ve bana farklı alanlarda çalışma zamanı sağlayacak(spor, family time vb.), hafta sonu geldiğinde digiturk kumandamı elime alıp, işle ve gelecek kaygısıyla ilgili hiçbir şeyi kafaya takmadan tek derdimin hangi filmi izleyeceğim olduğu bir meslek var mıdır? Ya da eşek gibi çalışmadan ayda $5K dolar'ı nasıl kazanabilirim sdf yazarlik sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Babadan zengin (zengin demiyorum bak, babadan zengin olcan) yazar değilsen o anlatılan biçimde yaşayamazsın. Sadece yazarlık mesleğini icra edip başka meslek icra etmeden hayatta kalabilecek kadar para kazanabilmek için çok yetenekli ve çok okuyan bir yazar olmak lazım. O zaman bile dışarıya çıkıp ülke ülke gezecek, canın istediği zaman tembel tembel digiturk'ten film izleyecek zamanın olmaz. En azından bi dergide falan düzenli yazılar yazman lazım ki kendini geçindirebilesin. Yazacağın romanlar hikayeler kitaplar da ekstra gelir sağlar. Bunları yapmak herkesin harcı değil. Tüm bu anlattıklarım türkiye şartları için geçerli tabi. En az iki üç tane kiraya verecek evi olmayan adamın soyunacağı iş değil yazarlık, benim lafım değil bu, türkiye'de çok tanınan bilinen bir yazarın tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 hayal digiturk kumandasi yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora said: Motivasyon videolarından etkilenmek lol Rambo rocky filmi izledikten sonra hic mi dusunmedin vucut gelistirme vs. Saka bi tarafa kisisel gelisim denen video vs degil sektor var her seye lol diyerek cool olmuyorsun bilmem farkettin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: hayal digiturk kumandasi yalniz Film izlerken kafam iste olmayacak demek istiyor. Benim bi tanidik is kaygisi ile uyuyamiyordu, ne yapayim oyle isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora said: Bana istediğim zaman yurtdışına çıkıp rahatça gezmeye yetecek kadar para harcayabileceğim bir hayat sunacak, hayatımın tamamını kaplamayacak ve bana farklı alanlarda çalışma zamanı sağlayacak(spor, family time vb.), hafta sonu geldiğinde digiturk kumandamı elime alıp, işle ve gelecek kaygısıyla ilgili hiçbir şeyi kafaya takmadan tek derdimin hangi filmi izleyeceğim olduğu bir meslek var mıdır? Ya da eşek gibi çalışmadan ayda $5K dolar'ı nasıl kazanabilirim sdf Ogretmenlik diyecegimde hem parasi tatmim etmez hemde ogrencinn birisi elinde kalir mahkemerde surunureun veya gece dijiturk bakarken yaramaz bi ogrencinin soktugu laf aklina gelir , keyfin kacar. Okul kotuyse ne zaman bicak yerim endisesi kaplar seni, giden karizma mi bicagin acisi mi ? ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 monoscope said: Anhora said: Motivasyon videolarından etkilenmek lol GM Tradersın diye bişey demiyorum. Ben hayatta kariyer düşüncek bi adam değilim yani o yönde kasamam 9-6 çalışır maaşımı alır basar giderim. Şirkette 10 dakika fazla kalmak zulüm geliyo bana. Millet utanmasa şirkette yatacak şaşıp kalıyorum. benim de 3 senedir felsefem bu ama öyle olmuyor maalesef. denetimde de öyle değildi, Garanti Bankası'na geçtim hepten öyle değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Yazarlık bu ülkede para etmez be. Çok kitap yazanlar yine sürünüyor. Tabi teenage kardeşimin beğeneceği, vampirella tarzı kitapları yazarsan ya da hayattan şikayet eden birinin gözünden yaşanmışlıkları yazarsan belki bir kaç bin satarsın. Hayat Türkiye'de zor ya. Sanırım bu keşmekeşte iyi hayat yaşamak için birilerinin üstüne basman gerekiyor. Bunu da ben yapamam. Eşime, çocuklarıma karşı daha düzgün birisi olarak örnek olmayı hayal ediyorum hep ki geleceğimiz daha düzgün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 imana gel. kalbin huzur bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 :D Yol gösterenimiz yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Feyste ozlu soz paylasan arkadaslarin yok mu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Öyle adamları unfollow ediyorum ben. Özlü sözleri imsakiyeden okuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 BCWY Üretken Realistler Nereye başvuruyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: hayal digiturk kumandasi yalniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fenn said: Anhora said: Motivasyon videolarından etkilenmek lol Rambo rocky filmi izledikten sonra hic mi dusunmedin vucut gelistirme vs. Saka bi tarafa kisisel gelisim denen video vs degil sektor var her seye lol diyerek cool olmuyorsun bilmem farkettin mi kişisel gelişim mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bu arada Anhora attığın şey bende doğru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nasıl doğru? Doğru yanlış diye bir şey yok kişilik tipleri var. Yaptığın meslekle mi uyumlu çıktı onu mu demeye çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Anhora said: :D Yol gösterenimiz yok abi. Bu isyanina bir siirle cevap vermek istiyorum. said: KÜÇÜK SIPA NE OLDU? Ne sirkedir, ne de bal, İşte sana bir masal. İnanmazsan inanma, Düşün de payını al. Bilinmeyen bir zaman Akıllıymış her hayvan İnsanlar bile demiş Artık sizden el aman. Tilki saf bir bakkalmış, Tezgâhtarı çakalmış, Bayan tavuk kasiyer Horoz amca tellalmış. Tüccarlarda kurnazmış, Deve kuşu ve kazmış, Bay hindi şair olmuş, Güzel şiirler yazmış. Ormanlarda şehirler, Bal akarmış nehirler, Yılan ünlü bir doktor Şifa imiş zehirler. Kurt, kuzu öğretmenmiş, Tavşancık sportmenmiş Fakat kaplumbağa hep Koşuda rekortmenmiş. Karınca yük taşırmış, Görenler hep şaşırmış, Bir fili yüklenince Dağdan dağa aşırmış. Kedi aşçıbaşıymış, Fare arkadaşıymış. Köpek usta bir kasap Kasapların başıymış. Ayı dayı yağcıymış, Aslan baba hancıymış, İş arayan bir sıpa Orada yabancıymış. Tatlı, tatlı kaşınmış, Yere yatmış eşinmiş, Ne olayım ben diye Gece gündüz düşünmüş. “Marangoz” olsam fakat Rende sürmeli hart hart. Keser salla durmadan Çekilir mi bu sanat? Demirci olsam tan tin Çilingir olsam çan çin, Terzi olsam bin iğne Dikemem bir elbise. Değirmenin bendi var, Ticaretin fendi var, Hangisine başvursam Her sanatın derdi var. Artık etmem fazla naz, Ben de hem söz var, hem de saz, Bülbülden hoş bir sesle Neden şarkı okunmaz? Anırmış a, i, a, i ! Daha varken gerisi, Seyirciyi kaçırmış Konserin ilk serisi. Kırları yapmış döşek, Uzanmış gevşek gevşek, Hiçbir şey olmam derken Büyümüş olmuş eşek… TL;DR; Varsa aklinda bisey otur onun ustune calismaya basla, yoksa ilk buldugun ise gir calis, diger turlu nolcak diye bos bos takilirken buyuyup olucan essek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar