aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 oyun similac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Xenocide said: Şunun neyini beğendiniz gerçekten merak ettim. Gameplay'i gördüm, "tipik ubisoft" dedim direk. AI'la kapışırken arkada salak salak bakan diğer AI'lar, burnundan arcadelik akan bomboş bir gameplay, süslü püslü grafiklerle kaplanmış bomboş bir oyun lan. GAZA GELDİM HÖRÖR falan yazılmış bi de. 12 yaşındaki konsol bebesi gaza gelsin diye yapılmış videodan koca koca adamlar gaza geliyosunuz ayıb. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 oyun teması hariç beni çok etkilemedi ama bu kadar multiplayer oriented bir oyunun da belki de etkilememesi normal. diğer taraftan dark souls II gayet ilgimi çekiyor. belki bir gün eğlenceli olmaktan çok uzaklaşmadan iyice gerçekçi bi ortaçağ döğüş oyunu yaparlar. son olarak longsword vs katana videosu tam bir saçmalık. birisinin söylemesi gerekiyordu, benim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu oyun nerde chivalry nerde lol, ubisoftun oyunları alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bence gayet güzel. full simulasyon da bayabiliyor. ama etrafta titanfall'daki gibi bi sürü mal AI olması fikri beni de titretti bi. halbuki şunu 30 vs 30 oynasan vışşşşş ama sonra oyun popülerliği gidince oyun bulamazsın o da ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kolektifinsan said: bu oyun nerde chivalry nerde lol, ubisoftun oyunları alınmaz hadi len ordan tarhanacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kazık yutmuş gibi ortalıkta koşuşturan karakterlerin, momentum diye bir şeyin varlığından habersiz kılıç salladığı oyunları bayıla bayıla oynadınız da bunu beğenmediniz. adama vuruyorsun kılıçla, duvara mı vurmuşsun, havaya mı savurmuşsun belli değil. ondan sonra arcade hissi çok kötü :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 tarihsel tutarsızlık cok irrite bence onun dısında guzel gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 mono said: Xenocide said: Şunun neyini beğendiniz gerçekten merak ettim. Gameplay'i gördüm, "tipik ubisoft" dedim direk. AI'la kapışırken arkada salak salak bakan diğer AI'lar, burnundan arcadelik akan bomboş bir gameplay, süslü püslü grafiklerle kaplanmış bomboş bir oyun lan. GAZA GELDİM HÖRÖR falan yazılmış bi de. 12 yaşındaki konsol bebesi gaza gelsin diye yapılmış videodan koca koca adamlar gaza geliyosunuz ayıb. Oha adam sarj olmus, aksam yemegine biri mi sicti hayirdir? Melee/medieval combat uzerine cok secenek yok ki, var olanlarda pek(hic) akici degil..varsa onerin, yaptiysan bir oyun gizli gizli soyle, paylas, onu oynayalim. Mb2 Bannerlord cikana kadar ben raziyim, ruscudan alirim 7/10luk bir oyun olsun yeter, vakit gecirtsin maksat. Atk/Block sistemi sanirim Fight Night'i andiriyor, sag/sol/asagi x tas/kagit/makas sistemi gibi geldi bana. 4v4 domination meh duruyor ama freeforall modu eklerlerse neden olmasin oynanir gayette. tamam eyvallah da çok fazla seçeneğinin olmaması bu oyunun iyi olduğu anlamına gelmez. Yoklukta gider, medieval hevesimizi gideririz dersin anlarım. ama o kadar yani. kaldı ki medieval damarım kabarsa mount and blade yüklerim yani tekrar bu ubisoft boktanlığındansa lel he bu yukarıdaki deno gibi ubisoft fanboi adamları alsın OMG ASSASİNS KREİD TAEK MY MONEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ne yapacaktı zaten fast paced multiplayer oyun, hayatımızın odağına oturup goty mı olacaktı? Arcade gibi, tutarsız falan. İyi misiniz abi siz? Adamlar 3 arkadaşını ayarla kafa kes diye oyun yapmış, saf şamata, adrenalin, bağırış çağırış oyunu işte. Neyi kurcaladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bırakın bunları jk2'ye girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Sorieno said: Ne yapacaktı zaten fast paced multiplayer oyun, hayatımızın odağına oturup goty mı olacaktı? Arcade gibi, tutarsız falan. İyi misiniz abi siz? Adamlar 3 arkadaşını ayarla kafa kes diye oyun yapmış, saf şamata, adrenalin, bağırış çağırış oyunu işte. Neyi kurcaladınız? 3 arkadaşını ayarla kafa kes öyle işte diye oyun yapıp 180 liraya satacaklar goty'muşçasına. Kurcalamak da yasaklanmış anasını satim eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yav bazı arkadaşlar bu oyunun nesini chivalryyle kıyaslıyor inanamıyorum bu nasıl oyun zevkidir, hit+block+animasyondan ibaret pvp oyunu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Napsın mesela roleplay mi koysun pvp oyununa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 sen ömründe pvp oynadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yiyosa 1v1 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ama Wanted sen handikap al, kolektifinsan ın favori FPS si olan Fallout ta kapışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 haklı ama fallout a fps demekle, dedirtenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu arada şu kısmı highlight etmek isterim "This is a game based on history, not fantasy... You can play as both male and female heroes." hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ooo seksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 female hero dedigi savastan sonra yaralarimizi saran hemsireler oynanabilir heralde. bi de vikingler. serverlar jan dark, biriyen of tirt filan dolar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hepsine böle yapıcazzzz http://33.media.tumblr.com/5a130fbf3cfa4035295de0b15704adea/tumblr_mti965mDzE1rvt47eo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 hayrunisa fem samurai akarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bilumum lorasları, ceymileri, sandorları tokatlayıp "ama bugün özel günümdeydim" bahanelerini dinlemek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 For Horon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar