bliksem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 alışma sürecini atlattıktan sonra legendary'de oynamaya başladım, aşırı keyif aldım. world class'ta zaman kaybetmektense direkt legendary'e geçin bence.
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 legendary de nerdeyse hic hata yapmiyor AI ya, rizespor barca gibi top oynuyor...
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 orion'un sliderlarıyla giderdim o durumu da. http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/855682-fifa-16-os-community-sliders.html
madcow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 AI'yı herhangi sart altında yenmek icin gerekli olan seyler: 2 adet hızlı(80+ pace) 4* ratingli ters ayaklı winger 2 adet hızlı(80+ pace) fullback (hatta 90+. cavanda efsane is yapıyor mesela) 1 adet positioning i 85+ forvet 1 adet frikikci/penaltıcı cm/cam istege baglı 1 ya da 2 cdm 2 adet 80+def 80+ phys cb, pace onemli degil 1 adet kaleci(cok kotu olmadıgı surece farkı yok) 4231,433 tipi bir formasyon. wingerlara cut inside, fullbacklere always overlap, cdmlerden birine stay back while attacking, CAM ya da ofensif cm varsa free roam, forvete stay central/target man. Yapacagımız sey su. -duvar pasları ve cam ile cdmlerle ileri geri paslar ile kanada hızlı oyuncularla inmek -4* lı oyuncularla mcgeady turn/shot fake kullanarak iceri dalın. pas acısı olmayacak buyuk ihtimal ama gorurseniz forvete/cam a pas. Yoksa uzak direge plase sut. Eger 2 sini de bulamazsanız penaltı yaptırmak icin ceza sahasında anlamsız calım denemeleri.(ortalama 2 macta 1 penaltı alıyorum) -Kayan bir savunmacı gorurseniz ona dogru mcgeady turn yapın direk penaltı alırsnız. Ayrıca savunmacıyı mesela arka solunuzda bıraktınız diyelim ceza sahasına girince onun onune kırın bu da %75 falan penaltı ile sonuclanıyor. -Full backle gelirsek son cizgiden ceza alanına dalıp yerden sert pasla forveti bulusturun topu kaleye bırakın. -Ayrıca bu oyuncuları kullanarak ceza alanı cevresinde faul alın frikikten gol atın(rakitic/parejo ayı gibi atıyor mesela junuzovic de efsane imis). -Maclara attacking baslayın farkı 2 ye cıkarınca defensive e gecin dakika 80de onde iseniz park the bus/high pressure/team pressure -Dakika 70-75te hala berabere ise skor atakı fulleyin cb ler sacma sapan goller atıyor. -Geriye duserseniz ugrasmayın/kendinizi germeyin topu vermeyecekler cunku. Ultimate team Div1 5* ligde %80 falan win ratiom var AI ya karsı. Sadece bunları yapıp duruyorum AI sacmalamaya karar vermezse 2-0 3-0 falan kazanıp duruyorum. Yedigim gollerin tamamı ceza alanı dısından ya da 180 derece donerek orta acıyor adam savunmamın ustunden kafa vuruyor falan. Ligi kazanıyım diye de arada bir kaybettigim macları resetliyorum 12 13 macta bir lig 1 i kazanmıs oluyorum iste. Paket coin falan kasmak icin en iyi metodlardan biri.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 aranizda hala pati pro club kurmayanlar var.
Konn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Akşam kuruyorum. Hatta topic açıyorum birde.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben bu oyunun dribblinginden bir sey anlamiyorum kanit:
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben online drafttan anlamıyorum galiba, online seasonsta liverpool ile oynuyorum son 20 maç 17-2-1 şeklinde gidiyorum. online drafta bi giriyorum her seferinde istisnasız laglı laglı 5 tane yiyorum seyrediyorum maçı zaten ne istediğim pası atabiliyorum ne adamlarımı kontrol edebiliyorum doğru düzgün. online seasons mis gibi tam tersine istediğim her şeyi düzgünce yapıp lagsız oynuyorum. aynı lag olayı ultimate teamde de geçerli, artık en son sinirimden bütün her şeyi sattım oynamıyorum fut.
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 su oyunda bundan anlamıorum bunu yapamıorum diyen arakdaslar merak etmeyın ea da ne skım sıstem yaptıgını nasıl bır oynanısa sahıp fıfa 16 kendılerı de bılmıyor, berbat bır sekılde cıktı oyun adam gıbı duzelene kdar da oynamayı dusunmuyorum. zaten oynayan yok :)
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 This update includes the following improvements to gameplay: Improved through ball accuracy when close to the sideline. Improved pass receiver selection. Improvements made to balance sprinting dribble turns. simdi cıktı patch. Sadece 2. si bile duzeldiyse yeterli biraz daha kabul edilebilir olması icin oyunun.
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Benim yeğen xbox one a ea access almış fakat fifa 16 da online rakip bulunamıyor hatası veriyor sürekli mp oynamaya çalışınca. Sadece yakında ki rakipler i kapadım ayarlardan ama yine bişey değişmedi. Evde pc yok port ayarlayın demişler her yerde ama bunu pc olmadan yapmanın bir yolu var mı acaba? Ya da başka bir çözüm bilen?
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Oha öyle bişeyin varlığından bile haberim yok. Konsol cahiliyim.
Öne çıkan mesajlar