Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Preload yaptık, bekliyoruz.

Hangi ps store den yaptınız? En uygun fiyatlar nerede? Bire region lock fln yok dimi.

Ayrıca türkçe dil desteği olan hangi ülkenin psstoreları
Mesaj tarihi:
bestbuyda kampanya var ps veya xbox fifa 15 goturene $20 gift card + fifa 16 icin $10 indirim veriyorlar

ea gercekten aptal her sene yenisi cikan oyunu pc platformundaki adamlara $60'a satiyorlar. sonra aglarlar korsan var diye.
Mesaj tarihi:
oha 220 tl mi oldu lan yeni ps oyunları.

gg'de spotta bile fiyat bu. normalde 170-180 aralığında alıyorduk çok üzmüyordu ama 220 gözünde büyüyor insanın. hadi fifa en azından online ve 1 sene boyunca oynuyorsun da singıl oyuna çok yazık bu paralar.
Mesaj tarihi:
Red said:

oha 220 tl mi oldu lan yeni ps oyunları.

gg'de spotta bile fiyat bu. normalde 170-180 aralığında alıyorduk çok üzmüyordu ama 220 gözünde büyüyor insanın. hadi fifa en azından online ve 1 sene boyunca oynuyorsun da singıl oyuna çok yazık bu paralar.

kutulu oyun almak hic mantikli degil bu kurlarla.

spotcuyada pek birsey diyemiyorsun, adam diyor ki oyunlar pal, euro ile aliyorum fiyat bu yersen :)
Mesaj tarihi:
Ben daha Paypal'la ödemem. Mad Max 35 euroydu. Paypal ile ödeyin 20 euro dediler. Ödedik ki G2A Balance da benim 50 euro param vardı.

Oyun çıktığının ertesi günü 16 euroya düştü.

FIFA da tahminen 30 euro bandına hemen düşer diye düşünüyorum. Balance da şimdi 20 euro falan var biraz da key satar ekler öyle çekerim asdfsad
Mesaj tarihi:
yani vpn üzerinden kullanmalar genelde yasak olduğundan ileride yakalanma durumunda gg olabilirsiniz. onun yerine aynı fiyatta g2a'dan vs. almak daha iyi ki dediğim gibi 100TL bandına düşer.

Çıkışında hemen ya da pre-orderla almayın. biraz bekleyin.
Mesaj tarihi:
g2a ya bakmadım hiç ben aynı olabilir doğrudur daha iyi mi değil mi bilemem

kaç senedir meksika üzerinden satın alıyorum sıkıntı yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum hatta live chatte adamla konuşmuşluğum bile var fifa 15 i alırken asdf
  • Yeni Oluştur...