torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Fistan said: ben sana demiyorum oraya giden yabancılara diyorum seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 e zengin zaten ? neyi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 torun said: Fistan said: ben sana demiyorum oraya giden yabancılara diyorum seviyorum seni. algı da zayıf heralde bodruma tatile giden yabancı birini zengin sanmanın neresi yanlış diyorum anlayabildin mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 olay sadece bodrum da degil. erasmus ogrencilerini de zengin saniyor bu millet yabanci diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 cunku zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 relatively zengin zaten, ortalama gelir tr'e göre çok daha yüksek haliyle "zenginler" tr ortalamasındaki harcamalar için. 3rd world countryleri dışarıda bırakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bu yüzden ben her yabancı arkadaşıma uber ya da bitaksi kullan, ya da en azıdan çevrendeki bi türke kullandırt bak bi ne kadar tutuyormuş ondan fazla para verme diyorum Her dediğim de iki üç kere oldu asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 fiyatların yazdığı menuyu gormek istemiyorsan gelen hesaba razı olacaksın. zengin olmaya gerek yok evrensel kural bu. bilmediğim ilde mekanda ben bile menü fiyat görmeden sipariş vermem. çoğu turistik yerde girişte usd/eur cinsinden fiyatlar da yazıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Gelmiyorlar işte daha. Ruslar ayağını kesti TR'den. Arapları kazıklarlar artık. İngiltere de TR'ye gitmeyin çağrısı yapmıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 common sense var aslında da şu var abi, sen o turisti istediğin kadar kazıkla, aldığın parayla gidip ayfon, golf falan aldığın için NP senin kazıkladıgının x 10 olarak ona cıkarıp verıosun. bızımkı sark kurnazlıgı imamizer said: fiyatların yazdığı menuyu gormek istemiyorsan gelen hesaba razı olacaksın. zengin olmaya gerek yok evrensel kural bu. bilmediğim ilde mekanda ben bile menü fiyat görmeden sipariş vermem. çoğu turistik yerde girişte usd/eur cinsinden fiyatlar da yazıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 imamizer said: fiyatların yazdığı menuyu gormek istemiyorsan gelen hesaba razı olacaksın. zengin olmaya gerek yok evrensel kural bu. bilmediğim ilde mekanda ben bile menü fiyat görmeden sipariş vermem. çoğu turistik yerde girişte usd/eur cinsinden fiyatlar da yazıyor aslında. sen daha kuverle tanışmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu. . Ev kirası 1500 - 2000 pound da iyiymiş aylık :) Orası için bile iyi yani , TL ye vurmaya da gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ekşiden aldığı gazla topic açan ama gerçek nickini saklama ihtiyacı hisseden ergenin dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Kate Moss 7000 TL lik hesabı görünce çıldırmış misal. Pide yemişler 4 kişi ve şarap içmişler, beach club da. Hesap 2300 Euro gelmiş. Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 o nası başlık lan ekşide sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ne salak bir topic ya.. Yaşamaya yeni mi başladın kardeş hayırdır? 90'lardan kalma komedi skeçlerini arat konuyla ilgili yılların işlenmişliği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Türk milletinin yabancı birini seks sanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 op eksiye geri don lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Lahmacun+ pıde 75 tl dıye baslık acınca hemen garbı a kaldırılır. Sonra neden turıst gelmıyor veya azalıyor. Bızde ahlaksız cok en basıtınden araba alacagın vakıt 40 kere dusunuyorsun. Dunyanın en pahalılarında epey soz sshıbıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar