Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turk milletinin yabanci birini zengin sanmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
torun said:

Fistan said:

ben sana demiyorum oraya giden yabancılara diyorum

seviyorum seni.

algı da zayıf heralde

bodruma tatile giden yabancı birini zengin sanmanın neresi yanlış diyorum

anlayabildin mi şimdi
Mesaj tarihi:
Bu yüzden ben her yabancı arkadaşıma uber ya da bitaksi kullan, ya da en azıdan çevrendeki bi türke kullandırt bak bi ne kadar tutuyormuş ondan fazla para verme diyorum

Her dediğim de iki üç kere oldu asfd
Mesaj tarihi:
fiyatların yazdığı menuyu gormek istemiyorsan gelen hesaba razı olacaksın. zengin olmaya gerek yok evrensel kural bu. bilmediğim ilde mekanda ben bile menü fiyat görmeden sipariş vermem.

çoğu turistik yerde girişte usd/eur cinsinden fiyatlar da yazıyor aslında.
Mesaj tarihi:
common sense var aslında da

şu var abi, sen o turisti istediğin kadar kazıkla, aldığın parayla gidip ayfon, golf falan aldığın için NP senin kazıkladıgının x 10 olarak ona cıkarıp verıosun.

bızımkı sark kurnazlıgı
imamizer said:

fiyatların yazdığı menuyu gormek istemiyorsan gelen hesaba razı olacaksın. zengin olmaya gerek yok evrensel kural bu. bilmediğim ilde mekanda ben bile menü fiyat görmeden sipariş vermem.

Mesaj tarihi:
imamizer said:

sen daha kuverle tanışmamışsın
Mesaj tarihi:
di said:

En ucuzu 10 pound deyince uuu 40 lira oldu. Ev kirasi 1500-2000 pound deyince yuuuh 8000 lira aylik oldu.
.

Ev kirası 1500 - 2000 pound da iyiymiş aylık :) Orası için bile iyi yani , TL ye vurmaya da gerek yok
Mesaj tarihi:
ne salak bir topic ya.. Yaşamaya yeni mi başladın kardeş hayırdır?

90'lardan kalma komedi skeçlerini arat konuyla ilgili yılların işlenmişliği mevcut.
Mesaj tarihi:
Lahmacun+ pıde 75 tl dıye baslık acınca hemen garbı a kaldırılır. Sonra neden turıst gelmıyor veya azalıyor. Bızde ahlaksız cok en basıtınden araba alacagın vakıt 40 kere dusunuyorsun. Dunyanın en pahalılarında epey soz sshıbıyız
  • Yeni Oluştur...