Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
twitch gg desek yeridir, kimleri kimleri yedi böyle google.

iyi de oldu, 5 senedir support forumlarında millet html5 player diye bagırken umursamıyolardı.

bugüne kadar anca reklamları geliştirdiler, daha çok para kazanmaya yönelik hamleler yaptılar. topluluğun istedikleri yapılmadı.
Mesaj tarihi:
twitch'i olayı sadece yayınlar değil yayını yapan kişiler.

Youtube gaming tutacaktır büyük ihtimal ama twitch tabanı kolay kolay youtube'e kaymaz. Kendi tabanı stream yapmaya başlayacaktır. Bir de twitch'e tutunamayanlar geçecektir.

Gelir modeli de önemli. Twitch tarzı gelir paylaşımı yapıp %85 yayıncıya verirse twitch'le sağlam rekabete girerler.

Rekabet olması gayet iyi.
Mesaj tarihi:
Bir ara twitch'i google alacak deniyodu, noldu vazgeçip kendimiz mi yapalım demişler? Twitch hakketten çok dandik ya, görüntü kalitesi berbat. Bir de o iğrenç chat bölümü var, spammı dersin flood mu dersin her türlü mallık dönüyor orda.
Mesaj tarihi:
amazon aldı twitchı

o chat her platformda öyle olucak. ama görüntü kalitesi, site arayüzü ağır ve berbat cidden. hreifler tekellikten dolayı iplemiyorlar yıllardır
Mesaj tarihi:
kaliteli adam youtube da yayın yapar. twitch bebeleri gibi "ihihi nası assist yaptım hani bana 10 dolay" diye triplere girmez. girer tokatı basar ggwp çeker defolur gider. adam insan gibi oyun izlenir
Mesaj tarihi:
Stream yaparları ikna ettikten sonra youtube'un başarılı olamama gibi ihtimali yok gibi. Zaten twitch'de izlenme sayısı yüksek olan çoğu kişinin youtube'da genelde 200bin+ subs kanalı var, onlarda senkronize olur işte mis gibi. Geçinip giderler.
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Bir ara twitch'i google alacak deniyodu, noldu vazgeçip kendimiz mi yapalım demişler? Twitch hakketten çok dandik ya, görüntü kalitesi berbat. Bir de o iğrenç chat bölümü var, spammı dersin flood mu dersin her türlü mallık dönüyor orda.

Google ilgileniyordu da monopoly olacağı için yasal sıkıntılar cıkacak deniyordu. Amazon fırsattan istifade araya girip aldı.
Mesaj tarihi:
liberal said:

twitch'i olayı sadece yayınlar değil yayını yapan kişiler.

Youtube gaming tutacaktır büyük ihtimal ama twitch tabanı kolay kolay youtube'e kaymaz. Kendi tabanı stream yapmaya başlayacaktır. Bir de twitch'e tutunamayanlar geçecektir.

Gelir modeli de önemli. Twitch tarzı gelir paylaşımı yapıp %85 yayıncıya verirse twitch'le sağlam rekabete girerler.

Rekabet olması gayet iyi.

o kadar kolay kayar ki
zaten twitch yayını yapan kitlenin cogu videolarını rpleyip youtubeada koyuyor
hatta twitchteki canlı yayınlarını youtubedan reklam yapıyor
ben acıkcası tercih ederim
twitch acıp login olmak felan ugrası
direk youtubeda sagda yazsa quill online diye acar izlerimn
Mesaj tarihi:
BonePART said:

o kadar kolay kayar ki

monetizinge bakar. ben youtube'um koklatsam şükredin derse kayarlar youtube'a, ha yok adam gii bir anlasma var o zaman kayarlar youtube'a bi iki haftaya totalbiscuit gelir anlatır detaylarını
Mesaj tarihi:
twitch'in chat kulturu cok tatli yalniz, ona alternatif yaratabilirlerse olur

azubu.tv'nin mesela sistemi falan daha iyiydi ama twitch streamerlara verdigi desteklerle kopardi milleti, paraya bakar.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

BonePART said:

o kadar kolay kayar ki

monetizinge bakar. ben youtube'um koklatsam şükredin derse kayarlar youtube'a, ha yok adam gii bir anlasma var o zaman kayarlar youtube'a bi iki haftaya totalbiscuit gelir anlatır detaylarını

bu hafta gelior das
  • Yeni Oluştur...