bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çok kullanmadığım için dert olmadı ama 5mbps dl yaparken 1080p yayın izleyememek rahatsız etmişti. twitch'i ancak lansmanlarda veya yeni oyun incelemelerinde falan inceliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sorun sende gibi, niye twitch'e bok attın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 youtube'da olmayacak diye twitch'e yüklendim asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 twitch gg desek yeridir, kimleri kimleri yedi böyle google. iyi de oldu, 5 senedir support forumlarında millet html5 player diye bagırken umursamıyolardı. bugüne kadar anca reklamları geliştirdiler, daha çok para kazanmaya yönelik hamleler yaptılar. topluluğun istedikleri yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 twitch'i olayı sadece yayınlar değil yayını yapan kişiler. Youtube gaming tutacaktır büyük ihtimal ama twitch tabanı kolay kolay youtube'e kaymaz. Kendi tabanı stream yapmaya başlayacaktır. Bir de twitch'e tutunamayanlar geçecektir. Gelir modeli de önemli. Twitch tarzı gelir paylaşımı yapıp %85 yayıncıya verirse twitch'le sağlam rekabete girerler. Rekabet olması gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Youtube ezer bahsettigin her konuda. Twitch sadece oyun içerikli oldugu icin piyasada yer almaya devam edecek ama. Rekabet her zaman iyidir bizim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bir ara twitch'i google alacak deniyodu, noldu vazgeçip kendimiz mi yapalım demişler? Twitch hakketten çok dandik ya, görüntü kalitesi berbat. Bir de o iğrenç chat bölümü var, spammı dersin flood mu dersin her türlü mallık dönüyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 amazon aldı twitchı o chat her platformda öyle olucak. ama görüntü kalitesi, site arayüzü ağır ve berbat cidden. hreifler tekellikten dolayı iplemiyorlar yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 amazon aldı ya twitch'i, doğal olarak rakipler şimdi ve yarışıp yenmeye çalışacak, pazarda gözü vardı ki ondan almak istemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kaliteli adam youtube da yayın yapar. twitch bebeleri gibi "ihihi nası assist yaptım hani bana 10 dolay" diye triplere girmez. girer tokatı basar ggwp çeker defolur gider. adam insan gibi oyun izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Stream yaparları ikna ettikten sonra youtube'un başarılı olamama gibi ihtimali yok gibi. Zaten twitch'de izlenme sayısı yüksek olan çoğu kişinin youtube'da genelde 200bin+ subs kanalı var, onlarda senkronize olur işte mis gibi. Geçinip giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 -Crawler- said: Bir ara twitch'i google alacak deniyodu, noldu vazgeçip kendimiz mi yapalım demişler? Twitch hakketten çok dandik ya, görüntü kalitesi berbat. Bir de o iğrenç chat bölümü var, spammı dersin flood mu dersin her türlü mallık dönüyor orda. Google ilgileniyordu da monopoly olacağı için yasal sıkıntılar cıkacak deniyordu. Amazon fırsattan istifade araya girip aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 youtube'da çok daha büyük paralar dönüyor. twitch'i silerler gibi büyük konuşmak istemiyorum ama daha cazip monetization ile tıviç'in baş etmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?list=PLkwIeqsPeOG_gKuEDae5A7dsQOSmhrn9K&v=aBM5nzJ5Bws E3 Canlı yayını var şurda, 1080p 60fps akıyor şuan. Cam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 liberal said: twitch'i olayı sadece yayınlar değil yayını yapan kişiler. Youtube gaming tutacaktır büyük ihtimal ama twitch tabanı kolay kolay youtube'e kaymaz. Kendi tabanı stream yapmaya başlayacaktır. Bir de twitch'e tutunamayanlar geçecektir. Gelir modeli de önemli. Twitch tarzı gelir paylaşımı yapıp %85 yayıncıya verirse twitch'le sağlam rekabete girerler. Rekabet olması gayet iyi. o kadar kolay kayar ki zaten twitch yayını yapan kitlenin cogu videolarını rpleyip youtubeada koyuyor hatta twitchteki canlı yayınlarını youtubedan reklam yapıyor ben acıkcası tercih ederim twitch acıp login olmak felan ugrası direk youtubeda sagda yazsa quill online diye acar izlerimn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aynen cam gibi 60fps ustune html5 player. kanal acıldı acılmadı, yayın var goruntu yok derdi de yok. RIP twitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 taşısınlar hemen twitch'i buraya şimdi telefondan çat diye tvye de aktarabiliriz görüntüyü he dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 stream yayınlar smart tv uygulamasından izlenmiyor youtube'un. onu düzeltmeleri lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 valla millet onu 1-2 senedir twitchden istiyo yine iplemediler dogru duzgun, google gayet yapar o işi yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 BonePART said: o kadar kolay kayar ki zaten twitch yayını yapan kitlenin cogu videolarını rpleyip youtubeada koyuyor hatta twitchteki canlı yayınlarını youtubedan reklam yapıyor ben acıkcası tercih ederim twitch acıp login olmak felan ugrası direk youtubeda sagda yazsa quill online diye acar izlerimn monetizinge bakar. ben youtube'um koklatsam şükredin derse kayarlar youtube'a, ha yok adam gii bir anlasma var o zaman kayarlar youtube'a bi iki haftaya totalbiscuit gelir anlatır detaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 twitch'in chat kulturu cok tatli yalniz, ona alternatif yaratabilirlerse olur azubu.tv'nin mesela sistemi falan daha iyiydi ama twitch streamerlara verdigi desteklerle kopardi milleti, paraya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Cuce said: BonePART said: o kadar kolay kayar ki zaten twitch yayını yapan kitlenin cogu videolarını rpleyip youtubeada koyuyor hatta twitchteki canlı yayınlarını youtubedan reklam yapıyor ben acıkcası tercih ederim twitch acıp login olmak felan ugrası direk youtubeda sagda yazsa quill online diye acar izlerimn monetizinge bakar. ben youtube'um koklatsam şükredin derse kayarlar youtube'a, ha yok adam gii bir anlasma var o zaman kayarlar youtube'a bi iki haftaya totalbiscuit gelir anlatır detaylarını bu hafta gelior das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 valla google altından kalkar gibi gelio bana ben düsünürüm gecmeyi yıtıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 1-2 ay hype yaparlar sonra koy g*tüne diyip direk twitchi satın alırlar at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Twitch'i satın alacak olsalar, youtube gaming diye bir baslatmazlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar