Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 NTT game i görünce vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 DynamicK said: Selamlar, Foruma yeni aldığımız reklamda da gördüğünüz gibi, yeni bir ücretsiz FPS oyunu olan Phantomers'ı tanıtıyoruz. Oyun hakkında şimdilik çok detaylı bir yazı eklemeyeceğim. Sitedeki reklama tıkladığınızda önce bir oyunun tanıtım videosu açılıyor sonrasında ise oyunun özellikleri hakkında bilgileri göreceksiniz. Oyunun kapalı beta testleri başlıyor. Eğer katılmak isterseniz elimizde limitli sayıda beta key mevcut. İlk etapta sadece bugüne kadar üye olmuşlara verilecek. Key almak için [email protected] adresine email gonderebilirsiniz. Emailde lütfen üye adınızı belirtin ve phantomers oyunu için key istiyorum diye not düşün. Forum kurallarımız dışına çıkmadan oyun hakkında iyi/kötü yorumlarınızı yazabilirsiniz. Eğer popüler hale gelirse oyun için yeni bir bölüm açılabilir ve sonrasında oyuna ilgisi yüksek olan üyelerden isteyenler bölümün modu olmak için başvurabilirler. Bu konuyu sadece oyunla ilgili yazılarınız için kullanınız. Sitenin reklam alması vb yorumları için bu konu uygun değildir. Ayrı bir konu paticik.com alanında açılacaktır. F2P FPS oyunlarıyla ilgin varsa şu topiğe de beklerim: http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bitmedi gitti şöyle oyunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bone, eskiden cok oynardim da son bir kac yildir bilgisayar oyunlarina pek dokunamiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ntt games no thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 reklamı görmeyenler orijinal turuncu temaya geçsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Yandas mod'lar yavas yavas belli oluyo. Hemen bi reklami pazarlamalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomersNTT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Phantomers Kapalı Beta süreci an itibariyle başladı. Tüm FPS severlere iyi eğlenceler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 İlk mesajı güncelledim ve firmanın oyunla ilgili detaylı bilgi içeren tanıtım yazısını ekledim. Dilerseniz bir göz atın. Yukarıda mesaj atan PhantomersNTT nickli hesap ise firmanın resmi hesabıdır. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 admin tanıdık varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomersNTT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Phantomers Kapalı Beta süreci devam ediyor. Oyun ile ilgili sormak istediklerinizi buradan iletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomersNTT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Phantomers Kapalı Beta süreci uzatıldı! Dün yapılan bakımla birlikte oyunda yapılan optimizasyon düzenlemeleri sonrası oyuncularımızın daha iyi bir test süreci geçirmeleri açısından 20 Haziran'da sona ermesi planlanan Kapalı Beta, 30 Haziran tarihine kadar uzatıldı. İyi eğlenceler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomersNTT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Phantomers Open Beta ile oyunseverlerle buluşuyor! 7 Temmuz yani yarın, saat 14.00 itibariyle Open Beta sizlerle birlikte olacak. Birbirinden güzel etkinlikler ve ödüller sizleri bekliyor olacak. Dağıtılacak olan ödüller arasında bir de MSI Gaming Laptop bulunuyor! Etkinlik detaylarını resmi forum linkimizden takip edebilirsiniz; http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?176371-Açık-Beta-Etkinlikleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 title versenize adama, fakeleri türer şimdi. kırmızı kırmızı yazsın phantomers resmi hesap diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 çakma point blank :) yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar