Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malezya

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Astronomik değil, para için gidiyorum desen gidilmez. Ben iyi bir tecrübe olacak diye kabul ettim. Hoş ben okay dedim de daha kesin değil, oturulacak konuşulacak daha.

bırak olm,yeme bizi...
orada günlük harcayacağın para en kral harcamayı yapsan 30 Dolar'ı geçmez. Ayda 1000 Dolar olsa, 6 ayda 6000 Dolar harcarsın. hesapta olmayan harcamalar + gençlikle ilgili harcamalar olsa toplam harcayacağın para 8500 Dolar.

Sana bunlar ayda en az 5000 Dolar verseler
5000 x 6 = 30.000 Dolar

30.000 - 8.500 = 21.500 Dolar mis gibi kalır sana.

6 ay için iyi para, Türkiye'de 6 senede biriktiremezsin o parayı.

edit: lan aylık 5000 dolar altına gidiyorsan üzülürüm.
gel benim yanıma ben sana o parayı verdiririm.

edit 2: bak bingildak kardeşim beni uyardı. komple editledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Endonezya çok leş.
Kore inanılmaz iyi, her bok ucuz.
Azerbaycan yemekleri falan TR ile aynı pahalılkta ama iş kurmak için güzel bi ülke.
Tayland, leş ötesi, etraf karı/kız kaynıyor ok, gününü gün edersin 10$ ile ama leş yani.
Malezya bunların arasında cennet.
Sosyal ağlarda paylaş

Xht said:

Endonezya çok leş.

Buna şiddetle karşı çıkarım çok çalıştım Endonezyaya. Büyük kentler leş evet haklısın ama Güneydeki küçük adalar ve Sumatra'nın en güneyi ÇOK İYİdir. Ucuz, samimi, lezzetli. Kereste ticareti ile geçinen köyler falan MUHTEŞEM güzeldir. Unutamam. Telukbetung mesela favorimdir, çok da küçük olmayan kentler arasında. Marco Polo otel havuzu, golden dragon klub falan... hey heeeyyy
Sosyal ağlarda paylaş

Xht said:

Endonezya çok leş.
Kore inanılmaz iyi, her bok ucuz.
Azerbaycan yemekleri falan TR ile aynı pahalılkta ama iş kurmak için güzel bi ülke.
Tayland, leş ötesi, etraf karı/kız kaynıyor ok, gününü gün edersin 10$ ile ama leş yani.
Malezya bunların arasında cennet.

Ben de buna karşı çıkarım sdfsdfs,

Yemekleri aşırı dandik, bizimkilere benzemiyor daha çok rus-ukrayna yemekleri gibi, bir de iğrenç kişniş koyuyorlar her yemeğin içine, daha seven türk görmedim. Bir tane bile et işlemesini bilen kasap yok. Ayrıca etleri hep dışarıya asıyorlar hijyen 0. Geçenlerde, pazarda adam astığı ete kafa atıyordu. sdfsdf

Ayrıca ulaşım, sigara ve alkol haricinde kol gibi (Bakü için konuşuyorum).

İş konusuna gelince cidden fırsatlar diyarı ama 10 sene önceki serbestlik yok. Bir de Azerbaycan'da iş yapabilmek için sağlam rüşvet ya da tanıdığın olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

eskişeher gibi biyer vardı orda 2 ay arayla gitmiştim, orda cok güzel mangal yapıyo elemanlar.

Benim aklıma direk midye dolma ve kokoreç geldi azerbaycan için, müthiş satar.

Damak tadları bizimkine çok benziyor, deve eti falan yemiştim, bildiğin gözleme.
Sosyal ağlarda paylaş

endonezya cennet, epey dolaştım, sostizm büyük şehirler konusunda haklı

sostizm said:

Xht said:

Endonezya çok leş.

Buna şiddetle karşı çıkarım çok çalıştım Endonezyaya. Büyük kentler leş evet haklısın ama Güneydeki küçük adalar ve Sumatra'nın en güneyi ÇOK İYİdir. Ucuz, samimi, lezzetli. Kereste ticareti ile geçinen köyler falan MUHTEŞEM güzeldir. Unutamam. Telukbetung mesela favorimdir, çok da küçük olmayan kentler arasında. Marco Polo otel havuzu, golden dragon klub falan... hey heeeyyy
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...