ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Haftaya (mid June demişler) geliyormuş. http://bit.ly/HSBrawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 medivh geliyormuş sanırım bir de mage skini olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 medivle alerya geliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 condition lı play mode muymuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aynen. kripp'in turnuvası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 https://twitter.com/CM_Zeriyah/status/608684078146154497 her hafta event, her hafta pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 klasik pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hala reward seçtirmeme olayı inanılmaz ya. ama baya eğlenceli olabilir şu tavern olayı. bunun da ladder'ı falan var mı acaba haftalık. tırmanmak gibi ufak da olsa bir amacımız var mı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 one la heroların tanesi 21 kağıt :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ne zaman geliyor tavern brawl patch geldi kendi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 çarşamba akşam 7de mi ne başlıyor galiba. yarına da programım vardı. yalan edip tavern brawl oynucam galiba sdhfuhasdufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Abi bu nasil bisey ya adam nef. ile 5 mana ile basladi bana ragnaros verdi 1 mana ile basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ragnarosun kartları cok daha kuvvetli comk imba kartları var 2 manaya 6 6 taunt felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Çok güzel ya. Ama bir faydası yok boş yere oynamak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Nefarian bariz daha güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 rag ile maç kazanan var mı ya? yemişim boyle brawlı adam 5 mana ile başlıyor, aynı hp var, hero powerı imba dmg bile vuramıyırum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ragla 3win aldım nef2 lose yok henüz ikiside eşit gayet ya bi an önce silahı destroy etmek lazım. ragnarosta çok sağlam kartlar var. living bomb falan felaket imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 İlk winle pack'i aldıktan sonra brawl'a devam etmeyi teşvik edecek hiç bir şey yok. Reward sistemini gözden geçirmeleri lazım. Bir de bu kadar dengesiz ve şansın etkili olduğu bir şey beklemiyordum hayal kırıklığı oldu bu haftanın brawl'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben de onun dedim demin qui ye, reward u alırım oynamam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ahahah baron geddon geldi ödül deckten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bana da hunter legend.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 BonePART said: ragnarosun kartları cok daha kuvvetli comk imba kartları var 2 manaya 6 6 taunt felan neresi güclü ya yine rng'nin mına koymuslar. kırıcam klavye'yi dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ragnaros geldi. Parçaladım. Kartları daha op sanki. 1 win aldıktan sonra olayının kalmaması iyi olmamış ya. Bu oyunun reward sisteminde ciddi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 boktan ötesi... insan biraz etkileşimli yapar.... böle kripp'in challenge stone gibi falan. bu ne abicim allah aşkına. rezalet. hayır bi de oturup bu iki class'in dengesi ile mi uğraşmışlar... yürü git blizz ayrıca net ragnaros daha güçlü 2 oyunda gördüğüm kadarıyla. 20 hp civarı board'u ele geçirip ezmece gibi. 1 win 1 loss aldım ama loss kendi mallığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar