Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 kafası kesilen kurt shaggy deil ya orada "senni sonun boyle olacak" simile si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 rhaegar olm rhaegar bu arthur dayne'i turnuvalarda falan yenen çok efsane bir şovalyeymiş. robert denen mendebur nasıl öldürüyor bu adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Robert gençliğinde hiç hafife alınacak bir savaşçı değil. Yakın dövüş ile at üzerinde mızrakla adam devirmek aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 son bölüm arthur dayne'in kuma sapladığı ve sonrasında sağ eliyle kullandığı silah dawn. 2h olmaması işi biraz daha görsel hale getirmek istemelerinden bence. 6-2 ya da 7-3 olmasının farkı yok ayrıca. bran'ın hodor'a flashbackte mind control atıp aklını alması güzel teori, umarım olur. dizinin açılışnda pyke vardı braavos yoktu, orayı karıştırdılar sanırım. arya da kitaba yetişti, bundan sonraki her şey kitap okurlarına spoiler olacak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 rhaegarın meleede arthur dayne i malup ettiğini hiç sanmıyorum.joustingde yenmiş olabilir ama turnuvada kapışmak ile savaş alanında birbirine girişmek apayrı olaylar biçok kere üstüne basıldığı üzere. ayrıca robertta ağır yaralanıyor o 1vs1den sonra.ama robertin rhaegarı pataklaması çok şaşılacak bi olay değil zira baya daşşaklı robertta gençken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Jon Snow hakkında teori Bu adam ölümsüz mü oldu şimdi? 3. bölümde bol bol işte senin geri gelmemen gerekiyodu, yok ben savaştım kaybettim şimdi öleceğim ama sen sonsuza kadar savaşacaksın vs geçiyor devamlı. Bir de hangi ailenindi "ölen bir daha ölmez" geyiği var. bence kesin ölümsüz oldu jon snow gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 hayır ölümsüz değil beric dondariondan bildiğimiz üzere.tekrar reslenebilir ama ölse bile. ''what is dead may never die'' drowned god a tapan iron islanderların kullandığı bi söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 reslenme muhabbeti Işık tanrısı şövalyesi vardı tek gözlü hound ile kapisan ve yenilen o mesela 3 4 kere reslenmis herif. E kitapta catelyn stark ta reslenmisti hemide baya bi deforme olmasına rağmen . Ölen bi daha olur merak etmesin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bonuSimo said: john saatim doldu derken neyi kastetti? 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 mesai bitti diyor, kartini basip cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Esh said: kafası kesilen kurt shaggy deil ya orada "senni sonun boyle olacak" simile si var oha cok ince gormussun Ama oyle birsey olacaksa da hangi cesaretle gidebilirler ki ramsey gibi bi manyagin yanina. Adam Rickon'un cukunu kesip Osha'ya monte eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 6x3 Dizide GRRM'den kopuş kendini hissettiriyor. Jon reslendi (gerçi kitapta da reslenir heralde de burada kasmadan reslendi), küçük kız gözlerini geri kazandı falan iyi şeyler oluyor :D Jon Snow eğer Drogo gibi patates olarak reslenseydi inanılmaz bir ters köşe olurdu, olmadı. Umber'lerin reyisi sevdim, olmuş adam. Diziye güzel bi karakter daha katıldı. Kulede Ned Stark'la kapışan adamı pıçahlayan şişko kral Robert di mi? Bir de kurtlardan Ghost hariç hepsi öldü galiba, geriye başka kurt kaldı mı? Ormana saldıkları bir tane kalmıştı galiba. Öte yandan GRRM eksikliği hissediliyor, sanki kitaplar olmayınca senaryoyu yazamamışlar, "ne bok yiyecez bakalım" diye rastgele çekmişler bu sezonu plansız programsız, ağırdan ala ala gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 drogo reslenmedi ki? abi ne roberti? nerenle izliyosun sen diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 O şişko yazmıştır kitabı, ay hangi episodeları yayınlasam diye düşünüyordur. Zaten adam danışmanlık da yapıyordu diziye, kitabı bitirmek için bu sezon bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 meera nın babası howard reed o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 aquila said: drogo reslenmedi ki? abi ne roberti? nerenle izliyosun sen diziyi. Nası reslenmedi? Cadı resledi ya patates olarak, kenarda saksıya diktiler. "diriltecem dedim eskisi gibi olcak demedim ki" dedi sonra da. Danerys hatun yaktı sonra herifi. 1. sezon konusu diye spoya almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Rewendor said: küçük kız gözlerini geri kazandı falan ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 reslemedı olumden dondurdu 6x3 Kılınclı sahne guzeldı, ben "hmm sımdı bunlar 4vs1 dovecekler herhalde cunku ned hayatta" derken tabiki yanılttı beni, delikanlı deilmiş ned. HATTA ned vs jaime kapışmasında biri arkadan bıçak saplıodu, aynı sahne olmuş. Comeback yani. Ordaki bıçakcı sarı pipi bizim büyücü karının babası dimi yanlıs anlamadıysam? Bide kardeşini neden koruyorlar ned den? Şimdi benim hatırladıgım bir kardeşini mad king öldürüyordu?Ya ee ölmemiş bu ikiiii giderken bebek sesi geldi. Bunla ilgili zibil gibi teori var orda burda konuşulan, umarım kitapta falan belli değildir belliyse ortalıga bunu atanın abv hanı nete gırmıorm gormıım bıse dıe ıs yerındekıler susmuo nedin gençliği pek çikinmiş. Cücenin konuşmalarını seviorm da bu keltoş çocuk networkunu nası kurmus ya ufacık cocuk nası teee öte kıtadan bilgi getiriyor?Çok saçma geldi bana bu ya. sam baydı büyücümü olcak ne olcaksa olsun artık fayrbor atsın rickon ölür bu sezon Derisi yüzülen o olur yani net, çünkü henüz 3. bi kötü sokmadılar diziye. Kötü olmadan olmaz. whitewalkerlar neden durdular? hani geliolardı kaleye haftalar oldu takılıolar kuzeyde. Belki ay olmuştur yani. Neyi beklio bu deyyuslar JON bu lavukla kapıscaksa kım durdurcak bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 howland reed konusunda amma karmaşa yaşanmış ya.biri robert demiş adama biri melissandrenin babası demiş sdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 rewendorla suarkin mesajlarini okumicam ben artik asdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 human drizzt çok iyidi lan iyiki kitaptan farklı yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Arthur Dayne nasil bir karakter peki? Yani dusman da olsa saygi duyulacak onurlu, barristan tier biri mi yoksa tanisak sevmeyecegimiz pislik bi adam mi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 karını kızını emanet edersin öyle delikanlı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 howland reed'in koruduğu prens Jon mu ki lan acaba adfd Yaş olarak tutuyor mu, kaç yıl öncesi o olay ortalama? Kitap okuyanlar cevap vermesin plz (kitapta geçtiyse tabi) arya Training olayı baydıydı artık ama o kadar çabuk da master olmamalı ya asdf Zaman atlaması falan da yok anladığım kadarıyla baya birkaç güne öğreniyor kör savaşmayı? Rickon Anlamadığım trap veya değil, Ramsey niye zınk diye indirmiyor ki Rickon'u gördüğünde? Lank diye sokması lazım yani babasını öldürmüş herif,artık stark kesti diye trip atacak adam da kalmadı, stark zaten kalmadı... Bir de bir bölümden daha ne istiyorsunuz da şuna sıkıcı diyorsunuz çok ilginç. Bittiğinde şaşırdım ben, ne ara bitti lan diye kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Rewendor said: aquila said: drogo reslenmedi ki? abi ne roberti? nerenle izliyosun sen diziyi. Nası reslenmedi? Cadı resledi ya patates olarak, kenarda saksıya diktiler. "diriltecem dedim eskisi gibi olcak demedim ki" dedi sonra da. Danerys hatun yaktı sonra herifi. 1. sezon konusu diye spoya almadım. adam zehirlenmişti tedavi edicem diye annesine atladı cadı kadın ölmüyor ki khal. ya da ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar