Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

İleriye yönelik tahmin

Jon, büyük ihtimalle kendisini öldürenleri affetecek - kendisini seven kişilerle beraber kara pelerinleri bırakma şartıyla. Komutanlıgı thorne devredecek. wildlingsleri yanına alacak - kuzeyden de umberler , mormontlar ve bir kaç beylik daha bunlara katılacak ve hep beraber winterfelli alacaklar. O yakılarak ölen kişi belki ramsey olacak. Kuzey tekrar Starkların altında birleşeçek. tullylerden kaçan elemanda bunlara katılacak.

Sosyal ağlarda paylaş

O dediğini jon daha önce yapabilirdi ilk getirdiğinde wildlşngleri ama yeminim yeminim dedi adamlara yeminlerini çiğnetemez ama kendisi öldüğü ce geri geldiği için yemini bitti çünkü yemin ölene kadar ondan sonrasını kapsamıyo.Kara kaleden katılamazlar winterfell e orda güvendiği birini bırakıp belki ramsaye gidebilir.zaten asıl düşmanlar üstte
Sosyal ağlarda paylaş

bir sorum var:

geçen sezon ve 1. bölüm

Martelin oğlu tristan(?) geçen sezon lanisterlerle beraber gemiye binmişti, martellerin şartıydı oğlanda gidecek diye. Kız ölünce jamie bunu döşmemişmidir? Nerede bu çocuk?
yeni sezonda kuzenleri deşiyor çocuğu ama aslında diziye göre orada değil çocuk?

Çözemedim orayı yanlışmı hatırlıyorum?

Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

İleriye yönelik tahmin

Jon, büyük ihtimalle kendisini öldürenleri affetecek - kendisini seven kişilerle beraber kara pelerinleri bırakma şartıyla. Komutanlıgı thorne devredecek. wildlingsleri yanına alacak - kuzeyden de umberler , mormontlar ve bir kaç beylik daha bunlara katılacak ve hep beraber winterfelli alacaklar. O yakılarak ölen kişi belki ramsey olacak. Kuzey tekrar Starkların altında birleşeçek. tullylerden kaçan elemanda bunlara katılacak.

yakılarak ölen? 6-3 trailer'ı izledim rastlayamadım böyle bişeye nedir olay tam anlayamadım da?

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

bir sorum var:

geçen sezon ve 1. bölüm

Martelin oğlu tristan(?) geçen sezon lanisterlerle beraber gemiye binmişti, martellerin şartıydı oğlanda gidecek diye. Kız ölünce jamie bunu döşmemişmidir? Nerede bu çocuk?
yeni sezonda kuzenleri deşiyor çocuğu ama aslında diziye göre orada değil çocuk?

Çözemedim orayı yanlışmı hatırlıyorum?

Tristan Kings Landing'de gemide hapis değil miydi. Kız ölünce rehin tutuyorlar işte. Sand Snakeler nası geldi de öldürdü orası karışık tabii sdf

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...