XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Suark said: esas plot armor sansada yaw bu kadar aptal olup bu kadar uzun yaşayabilen tek kişi hadi bunu acikla sisko denecek bir durum harbiden. once little finger sayesinde sonra da sans sayesinde kurtuldu ama pek george martin tarzi degil aptal hareketleri cezalandirmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aquila said: herkes oldu zaten asdf. sari ciyanin anasi duruyo hala o da listedeydi sanirim houndun da ucu acik hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ve tabi ki mauntinin da zombisi duruyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sansa, stark soyunu devam ettirebilir diye hayatta tutuluyo genelde, kendi de ezik oldugu icin kim ne derse yapiyo, o yuzden olmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 XLegolas said: Suark said: esas plot armor sansada yaw bu kadar aptal olup bu kadar uzun yaşayabilen tek kişi hadi bunu acikla sisko denecek bir durum harbiden. once little finger sayesinde sonra da sans sayesinde kurtuldu ama pek george martin tarzi degil aptal hareketleri cezalandirmamak öldürmeyip süründürüyolar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 pipisiz dururken surunmek ona mi kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 dreagloth said: jon un res lenmesi plot armor tabi de, adamın warg olduğu gözümüze sokuldu, wilding lerdeki warg ında ölmediği gözümüze sokuldu, haliyle jon için de aynısını bekliyoruz, ha bide tabi kimnlerin çocuğu oludğu gerçeği var. John o adamların warg ını öldürmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 kitap ile dizi aynı olmuştur diye düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Yok yaf 2 sezon önce dizi farklı gidecek diye açıklama yaptılar bundan dolayı kitabları okudum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Little Finger dediniz de o nasıl Sept'in elinden kurtulabildi ki? Bunun yolunu falan kesmişlerdi hatta. Adamın geçmişinde her türlü şerefsizlik vardı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Son sahne iyiydi ya. Sasirdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 jon'un dirilmesi konusunda benim içime kurt düştü geçenlerde grrm nin izlediğim bi röpörtajı yüzünden. george r.r. martin, tolkienin hobbit ve yüzüklerin efendisi hakkında konuşuyor.ne kadar esinlendiğini,ne kadar saygı duyduğundan ve özellikle boromir ve gandalf gibi ana karakterlerin ölümünün onu nekadar etkilediğinden bahsediyor. ama gandalfın ölümünü ikinci kitapta geri gelmesi sebebiyle eleştiriyor.hatta ''bana kalsa gandalf ölü kalmalıydı'' diyor ve geri dönüşünün onu açıkça hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor. bunu diyince aklıma direk jon geldi.hani bunu söyleyip aynısını kendi eserinde yaparmıki? bilemedim. ayrıca herkes yüzde yüz gözüyle bakmaya başladı bu olaya.kimsenin neredeyse şüphesi yok.grrm sağlam bi twist yapıcak gibi geliyor bana bu konuda herkesi ters köşeye yatırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 herkes saf hocam jonun dirilecegini dusunenler daha grrmi tanimayanlar heh. anca flashback olur veya bizim ww ler diriltir zombilort olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Niye digiye geçti bunlar ya pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Melisandre'nin olayı ile ilgili ekşide söyle bişi yazmış biri. Mantıklı geldi. https://seyler.eksisozluk.com/game-of-thronesun-6-sezon-ilk-bolumundeki-melisandre-olayinin-perde-arkasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 o teoriye göre melis uykusundan uyanmaz cesedini ertesi gün bulurlar. kendini feda ettiğini anlayıp allah rahmet eylesin diyip yakar jon. jon snow tabi odadan anca tormund reis gelince çıkar. sonuçta adam ölmüş. cesedi alıp odada savunma yapmanın mantığı yok öbür türlü. muhtemelen dirilecek.sonuçta davos'un kargalarla bir derdi yok niye mecara peşinde koşsun. stannis naptı ne etti iki dakkada unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 melisin jon icin kendini feda netmesin icin bi sebep yokki ortada ona ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 çünkü inancı sarsılmış olabilir artık iyice. gücü varsa resler, tanrısına da sikörtıl der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 gözünüzle izlerseniz var aslında =) kadın kaç kere ateşte gördüğünü söyledi sezonlar boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ne gormustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QMJClSxwKIg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ekşi postu saçma kitaba göre, ama eğer dizi için yine asspull yapacaklarsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ya tabi ateste gordum yok guneye ınecek falanda bence dırılmıcek ya jon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 zaten bu saatten sonra yapmasınlar boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Dirileceği kesin ama beşinci bölüme kadar dirilmeyebilir. Altıya sarkmaz. Beş olabilir dememin sebebi, dördüncü bölümün adının Tower of Joy olması. O bölümde veya hemen öncesindeki veya sonrasındaki bölümlerden birinde dirilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar