Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 beğenmezsen bu ne ak diyip daha iyisini yazabilirsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Claiborne said: beğenmezsen bu ne ak diyip daha iyisini yazabilirsin hatta ulan bok etmişler. bu seriyi bana verecekler ki- oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Tb_6tlLcMco vazgeçtim - izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Game of Thrones'un 6. Sezon bölüm isimleri açıklandı: 1. Bölüm: Night Gathers 2. Bölüm: A Golden Shroud 3. Bölüm: Mother of Mountains 4. Bölüm: A Mummer’s Farce 5. Bölüm: Blood of My Blood 6. Bölüm: Tower of Joy 7. Bölüm: Family, Duty, Honor 8. Bölüm: Trial of Seven 9. Bölüm: The Trueborn Lord of Winterfell 10. Bölüm: The Winds of Winter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 9 ve 10 efsane isimler. kesin epic moments olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yalan o isimler ya. En çok beklenen olayları yazmışlar direk. episode 5: GET HYPE eksik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yalan çıkarsa çıranı yakarım harveyquinn. Giderim seni eski çalıştığın burger kingin mahzenine zincirlerim. O kadar teori yazdık biz bu mesaja göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yalan falan diyen olmuş :D açın bakın abi şimdi kaynağı attırtmayın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Kesin yalan bence isimler buysa asıl 6.ep efsane olur. Bi flashback yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 imdbde falan bişey yok kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 HarveyQuinn said: Yalan falan diyen olmuş :D açın bakın abi şimdi kaynağı attırtmayın bana. baya oluyo bunlar çıkalı ya. O zamanda yalan denmişti. Git reddite bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 progamer said: HarveyQuinn said: Yalan falan diyen olmuş :D açın bakın abi şimdi kaynağı attırtmayın bana. baya oluyo bunlar çıkalı ya. O zamanda yalan denmişti. Git reddite bak sdf Senin söylediğin bölüm isimlerinde bölüm isimi olarak kingsmoot falanda vardı bence sen bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yok isim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=SPkrRPnzZfc doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/10153489099842734/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hbo bi suru foto yayinlamis, turlu turlu dedikodular donuyo huuu. Why no hype here pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/080/618/86b.png of nasıl trollüyor grrm ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 simdi kitabi okuyanlar bir sonraki sezonu en az %80 biliyo mu, yoksa tv serisi kitabi trolluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 kimse bisey bilmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 jon snow - deli spo olsun (gebersin) yalniz bu adam, ibik gibi kizi birakip kacip, ardindan yilmaz vural gibi geri donmesin. donme lan sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Kimse bisi bilmedigi icin, paticik hype i azaldi. Normalde bu tarz bir konuda kitabini/cizgi romanini/animesini hatim edenler dolup hype yapardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ben birşey biliyorum ama söylemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Geçen sezonun sonunda öldü ama bu sezonun posterinde. NEDEN ACABA Ema abla sen koy dedikodu biz tartışırız da, yeni bişi kaldı mı? Bölüm isimlerinden analiz bile yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 resmen diziden spo yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bilmediğimiz bişey gelmeyecek bu sezon. Çılgın kitap bilgimle her bölüm öncesi teorilerimi patlatacağım merak etmeyin. Spoilerdan korkmayanları ASoIaF başlığına bekleriz, kalan plebler burda ağlayabilir. zzZZZZZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar