Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Bir arkadas tavsiyesiyle sunu okudum: https://www.fanfiction.net/s/12200320/1/Dragons-of-Ice-and-Fire Ciddi ciddi cok daha iyi devam ettirmis kitabi. Diziden daha guzel. Baslangic noktasi sadece Jon'un oykuyu degistiriyor, otekiler kitabin sonuna kadar ayni gidiyor gibi buyuk oranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 S7E7 Baelish in olayı fazla uzamıştı zaten, ne kadar sağlam bi villain olsa da bayatlamaya başlamıştı, ölümüne sevindim. Sansa şapşal görünüyor, Aryanın zaten politikayla hiç alakası yok diye hafife alıp(Bran ın da katkıları var tabi) aceleye getirdi, deştiler. Çok ta iyi yaptılar. Incest is wincest sahnesinde Bran ın arkadan yorum yapmaya devam etmesine çok güldüm yalnız. Kesin canlı yayında izliyodu bunları ^^ (Tyrion un da kenarda durup bön bön bakmasına ayrı bi güldüm. Sir Friendzone da gelseydi de birlikte bekleselerdi kapının kenarında :p ) Jon da eşek değil ya, çocuğu koyar herhalde. Sezon 8de de hamile agresyonuyla karşılıklı çıngar çıkarıp dururlar :p Bir de Dany gidip te Night King'e dragon hediye etmeseymiş duvarı geçemeyeceklermiş resmen. Ne siege weaponry var ne taktik, 2-3 giant duvarı deviremeyeceğine göre hantal ve vasat zombilerin hiç şansı yoktu. Jon ve Dany sayesinde geçtiler. Jamie de gelince Valyrian Steel kılıcı olan herkes kuzeyde toplanmış olucak. Bol bol white walker keserler artık. Tabi bunun karşılığında bi tanecik Dragon yedirdiler ama ufak bi detay o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 1 saatte 12dk sını izleyebildim herkes serverlara yüklenmiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Cersei geberse Guney'de basa gececek biri kaldi mi? Kucuk kucuk evlerin baslari kaldi bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 walking dead e bağlamasın dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ShadowFury said: S7E7 ... Baelish in olayı fazla uzamıştı zaten, ne kadar sağlam bi villain olsa da bayatlamaya başlamıştı, ölümüne sevindim. 7. baelish villain değil ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 targeryan mevzuları şimdi bu deanrys jon'un halası mı ? rheager daenrys midir ne karın ağrısıdır onun abisi mi ? ortam folloş oldu biri aydınlatsın şu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Valeron said: targeryan mevzuları şimdi bu deanrys jon'un halası mı ? rheager daenrys midir ne karın ağrısıdır onun abisi mi ? ortam folloş oldu biri aydınlatsın şu mevzuyu Aynen benim de bu konuda basit anlaşılır bir izaha ihtiyacım var. Biyerlerde hazır chart varsa onun linki de olur. Edit: Buldum. spoilera almaya gerek var mı bilmiyorum ama buymuş https://i.hizliresim.com/vpMnAm.jpg alternatif https://i.hizliresim.com/1gzMaY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Evet, halasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 tyrion got luk yapmayan bir o kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 şimdi jon kendi halasını mı silkdi yoksa silkmedimi? akrabalık bağlarım zayıf biri şunu izah etsin asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 GERGE said: Evet, halasi. az daha detaylı anlatır mısın böyle salağa anlatır gibi kısaca soy ağacını anlatsan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ^ Evet, Daenerys ve Jon un babası(Rhaegar) Mad King in çocuğu, yani kardeşler, yani Daenerys Jon un halası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ShadowFury said: ^ Evet, Daenerys ve Jon un babası(Rhaegar) Mad King in çocuğu, yani kardeşler, yani Daenerys Jon un halası. spo o zaman bu halasına mı baafi vay arrkadaş kaç kardeş bunlar sonradan çıkmasın biri daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mad king vardı ya hani Jaime Lanister'ın öldürüp de king killer olduğu. O kralın 4 çocuu var ikisini gördük biri khalesi öbürü de kafasına altın dökülen abisi. Görmediğimiz ikisinden biri, yani Deanerysin büyük abisi J.Snowun gerçek babası. Yani evet dany babasının küçük kız kardeşi. Yani halası. https://i.hizliresim.com/WQJ13L.png yukarda anlatmışlar zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 abi yukarıda varya grafikten anlayamıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Fistan said: abi yukarıda varya grafikten anlayamıyon mu nerde grafik var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 gördüm grafiği şimdi ortalık fena karıştı birinin gerçekleri açıklaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=awUCzrpE13M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 rickard starkı biz dizide ne ara gördük yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Valeron said: Fistan said: abi yukarıda varya grafikten anlayamıyon mu nerde grafik var ? jon denaryosun halası, denaryosta ejderhaların annesi, ejderhaların tekide night king in çocuğu, yani jon night kingin dayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 GONDARCENGIZ said: Valeron said: Fistan said: abi yukarıda varya grafikten anlayamıyon mu nerde grafik var ? jon denaryosun halası, denaryosta ejderhaların annesi, ejderhaların tekide night king in çocuğu, yani jon night kingin dayısı güldürdü bu harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 çok umutluydum sezondan başları iyiydi de çok meh bitti gerçekten. hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 DAHA ne olsun diycem demiyeyim. Sanki insan ırkı denen tür olarak böyle 10 15 iş çıkarttık da benim mi haberim olmadı diyorum bu yorumları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 çok vasat abi şu an. beyni kapayıp çıtır çerez diye izliycen spoiler yememek için sırf. sunk cost bu kadar izledik artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar