Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jamienin düştüğü su aslında winterfell'deki göletmiş. jamie orda ölüyor, sonra ruhu efsanedeki ölen ejdere geçiyor ve ejder canlanıyor. bronn da bu ejdere biniyor, dany'nin ejderlerden birini indiriyor.
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

dreagloth said:

lady stoneheart?

jaqen h'ghar abi o kesinlikle. Arya'yı denetlemeye gelmiş işte.
Zaten brienne'in "kim öğretti sana bunları" sorusuna no one demesinden belli.

Jaqen

Ben Jaqen H'ghar'ın Arya'yı öyle kolayca bırakmasını hala anlayamadım yalnız. İlla bir yerlerden çıkacak gibime geliyor. Belki de Cercei'yi öldürecek bankerler için. Gerçi altınların bir bölümü şehre ulaşmıştı ödeme yapmıştır herhalde.

Mesaj tarihi:
paralar ödendi de yeterli değil dediydi mycroft reis. muhtemelen son gelişmelerden sonra ordan da sıkıntı çıkar.

neyse gece yine bizim stream'den akar bölüm.
Mesaj tarihi:
fena değil ya stream görüntüsü. leak olan gibi değil yani.

bu arada ceymi ile ilgili bi teori yazmış biri ekşi'de. ne detay manyağı herifler var alıntı yapmadıysa bi yerden.
Mesaj tarihi:

ne bileyim şimdi adam senaryoları okumuştur sızan. ona göre şey yapıyordur bilemedim ama yazayım.

isteyen bakar

burdaki çizimde kılıcı sol elle tutuyor en soldaki adam. sağ koluda takma gibi. çizgi var bildiğin. şop mu diye baktım da doğruymuş.

jaime'nin azor ahai olma ihtimalini anlatıyordu. cersei'yi öldürecek / sevdiğini öldürecek gibisinden.

Mesaj tarihi:

ben zaten valyrian steeli olanların kesinlikle ölmeyeceğini düşünüyorum. jaime'nin jon snow ile yan yana çarpışacağı da bariz seneye.ama prens hep jon gibi duruyor. beklenen de o. jaime süprüz olabilir.

brienne,sam,jaime ve jon'da var sadece şuan

Mesaj tarihi:
bitme lan orda. orda bölüm mü biter. sızdırın da izleyek. 2 bölüm kalmış zaten bölümü nerde bitirion.

5. bölüm spo içerir

denizden kurtulma sahnesi. neyse bir şey demicem oraya. oldu artık sdfs.

sansa ve beyliş umarım geberirsiniz. arya gerekeni yapıp ikisini de harcamazsa adam değil.

cersei bebeğiyle ölecek karnında belli oldu. ceymi'de hemen yumuşuyor mal mıdır nedir. bir an yumuşuyor sonra tekrar cersei taşak oğlanı yapıyor bunu bu da küsüyor.

jon'un dragon tamelemesi güzeldi. drogon bildiğin kralım sensin dedi.

neyse jon bi tane ölü getirir. cersei ve beyliş sezon sonuna kadar ölür. geri kalan herkes birleşir.

Mesaj tarihi:
zaten klasik abi son 2 bölüm kıyamet kopacak belli.

bu arada muhtemelen kalisi gelecek. çok hüzünlü baktı. dayanamayıp dragona atlar gider.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...