sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ben ejderhanın büyüklüğünden bahsetmiyorum da, Deneriz ablamızın üstünde vs yerde olmasından bahsediyom
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 jamienin düştüğü su aslında winterfell'deki göletmiş. jamie orda ölüyor, sonra ruhu efsanedeki ölen ejdere geçiyor ve ejder canlanıyor. bronn da bu ejdere biniyor, dany'nin ejderlerden birini indiriyor.
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 dreagloth said: lady stoneheart? jaqen h'ghar abi o kesinlikle. Arya'yı denetlemeye gelmiş işte. Zaten brienne'in "kim öğretti sana bunları" sorusuna no one demesinden belli.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 yok ben inanarak söylemedim zaten =)
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 HarveyQuinn said: kitapta olup dizide olmayan bişey varsa bence önemi olmadığı içindir. abi
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 https://youtu.be/bfKtcVNRGoI?t=7m4s Hound reis korkuttu.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 vulga said: s07e04 sonrası leak varsa paylaşın pls :( belki aceba kimbilir savascekici Baratheon olmez seven kingdoms bolunmez diyorlar
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 -Crawler- said: dreagloth said: lady stoneheart? jaqen h'ghar abi o kesinlikle. Arya'yı denetlemeye gelmiş işte. Zaten brienne'in "kim öğretti sana bunları" sorusuna no one demesinden belli. Jaqen Ben Jaqen H'ghar'ın Arya'yı öyle kolayca bırakmasını hala anlayamadım yalnız. İlla bir yerlerden çıkacak gibime geliyor. Belki de Cercei'yi öldürecek bankerler için. Gerçi altınların bir bölümü şehre ulaşmıştı ödeme yapmıştır herhalde.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 demir bank nerde oraya dalsalar ya direk artis artis takılıyolar
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bi havalı paralı askerleri var onların. Cercei de onları istemişti.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 paralar ödendi de yeterli değil dediydi mycroft reis. muhtemelen son gelişmelerden sonra ordan da sıkıntı çıkar. neyse gece yine bizim stream'den akar bölüm.
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Stream'de nasıl görüntü kalitesi? 360p falan mı?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 fena değil ya stream görüntüsü. leak olan gibi değil yani. bu arada ceymi ile ilgili bi teori yazmış biri ekşi'de. ne detay manyağı herifler var alıntı yapmadıysa bi yerden.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ne bileyim şimdi adam senaryoları okumuştur sızan. ona göre şey yapıyordur bilemedim ama yazayım. isteyen bakar burdaki çizimde kılıcı sol elle tutuyor en soldaki adam. sağ koluda takma gibi. çizgi var bildiğin. şop mu diye baktım da doğruymuş. jaime'nin azor ahai olma ihtimalini anlatıyordu. cersei'yi öldürecek / sevdiğini öldürecek gibisinden.
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mantıklı aslında hem cerseinin ölüm kehaneti hemde nissa nissa
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ben zaten valyrian steeli olanların kesinlikle ölmeyeceğini düşünüyorum. jaime'nin jon snow ile yan yana çarpışacağı da bariz seneye.ama prens hep jon gibi duruyor. beklenen de o. jaime süprüz olabilir. brienne,sam,jaime ve jon'da var sadece şuan
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 stream linki olan paylaşabilir mi sabahçıyım bugün. izleyeyim bari :) redditte varmış
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kutun dolu :) stream bu arada en az 480p yani kesinlikle. evde 55 inç tv'de izliyorum haftalardır daha kaliteli bile olabilir gerçekten.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 şu stream cidden korsan yayına saygı duyduruyor sdfs.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 meh filler bi bölümdü yine
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 bitme lan orda. orda bölüm mü biter. sızdırın da izleyek. 2 bölüm kalmış zaten bölümü nerde bitirion. 5. bölüm spo içerir denizden kurtulma sahnesi. neyse bir şey demicem oraya. oldu artık sdfs. sansa ve beyliş umarım geberirsiniz. arya gerekeni yapıp ikisini de harcamazsa adam değil. cersei bebeğiyle ölecek karnında belli oldu. ceymi'de hemen yumuşuyor mal mıdır nedir. bir an yumuşuyor sonra tekrar cersei taşak oğlanı yapıyor bunu bu da küsüyor. jon'un dragon tamelemesi güzeldi. drogon bildiğin kralım sensin dedi. neyse jon bi tane ölü getirir. cersei ve beyliş sezon sonuna kadar ölür. geri kalan herkes birleşir.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 zaten klasik abi son 2 bölüm kıyamet kopacak belli. bu arada muhtemelen kalisi gelecek. çok hüzünlü baktı. dayanamayıp dragona atlar gider.
Öne çıkan mesajlar