Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 imamizer said: yeni anladı laf soktuğumu... tamam sen öyle yap. Bana giren çıkan olmadı rahatım :), en üztekki mesajı benjaniye yazdım araya senin mesajın girdi, sonra mesajını gördüm cevap yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Vicissitude said: ortalama bir amerikan dizisini ikinci defa izleyen adam kendini zevkli olarak görüyorsa genetiğinden dünyayı mahrum ederek insanlığa katkıda bulunmalı. 3 haneli iqyu az miktarda aşan amerikan kitleye yönelik yapılan diziyi prodüksiyon ve kurgudan ötürü izleyebiliyorsun zevkle ama 2. defa izlemek için konserve ve madonna fotoğraflarını falan üst seviye sanat olarak gören bir yapıda olmanız lazım. noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 noyan öyle cümleler kuramaz ve bu kadar haklı olamaz adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 More like vingthor yok o da degil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 afedersin ving*or da öyle naif, süslü hakaret etmez. o da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 noyan gibi meczup sınıfından bir proleter lümpen sanılmak üzücü. sequo ile çizimci twink oğlanın atıştığı zamanlarda buradaydım ben. görgüsüzlük vs üst seviyeydi; o sıra soft hakaretlerden ötürü atılmıştım galiba hatırlamıyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 isin icine genetik, dna, sperm vs girince noyan sandim. neyse sakin izlemeyin, cok iyi sahneler var ve bi bok anlamiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 µh said: imam sen de mi menopoza girdin ya hd çıksın indirir 1 kere de öyle izleriz benden başka kim girmiş menopoza ya. öm den isim at gece kıçlı başlı yatıp birbirimizin yanan ayaklarına üfleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yak bi cuvara imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Vicissitude said: ortalama bir amerikan dizisini ikinci defa izleyen adam kendini zevkli olarak görüyorsa genetiğinden dünyayı mahrum ederek insanlığa katkıda bulunmalı. 3 haneli iqyu az miktarda aşan amerikan kitleye yönelik yapılan diziyi prodüksiyon ve kurgudan ötürü izleyebiliyorsun zevkle ama 2. defa izlemek için konserve ve madonna fotoğraflarını falan üst seviye sanat olarak gören bir yapıda olmanız lazım. OOO trol alırım bir dal. Sizi şöyle alalım. https://static6.depositphotos.com/1000260/597/i/950/depositphotos_5972579-stock-photo-children-playing-in-sand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 egonun bütünlüğü ve yanlışlanmazlığı zarar görmesin diye beni troll olarak anlamlandırman anlaşılabilir bir şey ama zayıf karakter göstergesi. internettesin, cevaplarken risk alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Risk he mi ? Riks ne demek anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 http://i.imgur.com/2Pjc1hm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 moncici mi kim bu neyse ya bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 leak için site link varsa şenlendirebilir mi posta kutusunu torrent riskine girmek istemiyorum ceza gelebiliyor bulunduğum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 370. sayfada link var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Flank? Abi anlamadığım, dothrakiler gelirken dragon neden kafadan giriyor savunma hattına? Flanktan girip boydan çizse zaiyat daha fazla olmaz mı? Bir de mına koyayım ordu hayatında ilk kez ejder görüyor, adamlar cayır cayır yanıyor ama hat bozulmuyor hiç. Adamlar o ejderi gördüğü an geri dönüp sıça sıça kaçmalı, kafayı falan yiyip kendini kesmeli orada sfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Hipster senaristler dragon feari ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 lannister lannister askerleri ejderin montaj olduğunu düşündüğü için korkmamış. http://i.imgur.com/RViPCNm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bölüm güzeldi black sailsdeki miço gelmiş asdf bi de dragon cgi berbattı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 kaliteli bi link filan çıktı mı yoksa hala max. 480p mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Eeeeh işte idare eder bölümdü, geçen bölümden eksik kalan bronn kotasını doldurdular hiç değilse. Vicissitude said: nçizimci twink oğlan Sen ne diyon lan lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bölüm duygusal başladı güzeldi sonlara doğru mına koyduk bülent başkaaan tarzına büründü fena zevklendim. tekrar 1080 izlerim ama sadece son sahnelerini. bölümün tamamını tekrar etmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar