Mino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 7x4 muhteşem... Bütün sezon sızdırılacak diye geyikler dönüyor ama kesinleşmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 jamie ile ilgili olarak ya bir de jamie'yi bekleyin az biraz daha siz böyle söyleneceğinize. ÖBÖ DÖZÖ ÇÖK KÖTÖ cüler gelmemiş hala. üç kuruşluk bilgiyle hayatında izlediği şey bizimkiler ve süper baba'dan öteye gidememiş, gelmiş televizyon tarihini ciddi anlamda baştan yazan diziyi kötülüyor. öbö sönöryö çök söçmö yööö sdfsdgs ay allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bu leak hindistandan gelmis, gecen gunku hbo hackle alakasiz diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 belkide sezonun en iyi bolumunu 240p izledim(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 şu çamur gibi şeyi niye izliyorsunuz ya. neden yapıyorsunuz bunu kendinize? adamlar size görsel şölen için cgi'a bilmem kaç milyar dolar harcasın, koca render farmı kapatıp günlerce haftalarca render alsın, leak oldu mu millet 240p çamur görüntüyü cepte izlesin. diziyi ben çeksem çok zoruma giderdi şu durum asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 abi sonunda şöyle bir bölüm geldi ya, erekte oldum resmen müzikler de çok iyiydi biraz daha abanabilirlermiş lotrdaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 480p'si felan düşerse haber edin bari sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 240p izlemesenize 480p var şurada. çarka tıklayın. 745mb. https://vid.me/LvFii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ben bunu izledim iste, ama bence beklesin izlememis olanlar. cok iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Xenus said: 240p izlemesenize 480p var şurada. çarka tıklayın. 745mb. https://vid.me/LvFii şifrelerimi çalmak istiyormuş bu sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 dalagini bile alir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 imamizer said: şu çamur gibi şeyi niye izliyorsunuz ya. neden yapıyorsunuz bunu kendinize? adamlar size görsel şölen için cgi'a bilmem kaç milyar dolar harcasın, koca render farmı kapatıp günlerce haftalarca render alsın, leak oldu mu millet 240p çamur görüntüyü cepte izlesin. diziyi ben çeksem çok zoruma giderdi şu durum asdfg Yemişim cgi gider avatarz izlerim ciuv ciu efekt görmek iztesem, bizi meraklandıran hikaye. Kaldı ki 3 ün sonra bir daha izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ben pzt hanimlar berlinden donunce onunla seyredicem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 normal çıkanların da görüntüsü iyi değildi ya.720p indiriyordum ama çok güzel gelmiyordu görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Law said: imamizer said: şu çamur gibi şeyi niye izliyorsunuz ya. neden yapıyorsunuz bunu kendinize? adamlar size görsel şölen için cgi'a bilmem kaç milyar dolar harcasın, koca render farmı kapatıp günlerce haftalarca render alsın, leak oldu mu millet 240p çamur görüntüyü cepte izlesin. diziyi ben çeksem çok zoruma giderdi şu durum asdfg Yemişim cgi gider avatarz izlerim ciuv ciu efekt görmek iztesem, bizi meraklandıran hikaye. Kaldı ki 3 ün sonra bir daha izlenir. lafım ortalama üstü seyir keyfi olduğunu bildiğim adamlara. sen üstüne alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Karakterlerin ifadeleri, jest ve mimikleri belli oluyor 480p de ki önemli olan bence bu. 240 da telefondan izlenir tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 720p'lerde malzemeden çok kısıyorlar artık da bu 480p de kötüymüş bayağı izlenmez ya iki gün bekleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 imamizer said: Law said: imamizer said: şu çamur gibi şeyi niye izliyorsunuz ya. neden yapıyorsunuz bunu kendinize? adamlar size görsel şölen için cgi'a bilmem kaç milyar dolar harcasın, koca render farmı kapatıp günlerce haftalarca render alsın, leak oldu mu millet 240p çamur görüntüyü cepte izlesin. diziyi ben çeksem çok zoruma giderdi şu durum asdfg Yemişim cgi gider avatarz izlerim ciuv ciu efekt görmek iztesem, bizi meraklandıran hikaye. Kaldı ki 3 ün sonra bir daha izlenir. lafım ortalama üstü seyir keyfi olduğunu bildiğim adamlara. sen üstüne alınma. Ortalama üstü seyir keyfi olan adamlar zaten bu bölümü bir kere izlemek ile yetinmeyecek benim gibi, 3 gün sonra bir daha izler sorna bir daha ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Masticore said: Jaime 3. bölümü izledim şimdi. Jaime Lannester ne rezil durumda abi. George R. R. Martin'in Jaime'sinden eser yok. 6. sezon finalinde heralde kardeşine kin güdücek izlenimi vermişti. Şimdi tam bir emir kulu,aşık süt cocugu oldu. Bunca saçmalık kitaba degil mantığa aykırı. "kardeşine" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Of ne güzel bölümdü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yeni anladı laf soktuğumu... tamam sen öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ortalama bir amerikan dizisini ikinci defa izleyen adam kendini zevkli olarak görüyorsa genetiğinden dünyayı mahrum ederek insanlığa katkıda bulunmalı. 3 haneli iqyu az miktarda aşan amerikan kitleye yönelik yapılan diziyi prodüksiyon ve kurgudan ötürü izleyebiliyorsun zevkle ama 2. defa izlemek için konserve ve madonna fotoğraflarını falan üst seviye sanat olarak gören bir yapıda olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 imam sen de mi menopoza girdin ya hd çıksın indirir 1 kere de öyle izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ortalama bir amerikan dizisini ikinci defa izleyen adam kendini zevkli olarak görüyorsa genetiğinden dünyayı mahrum ederek insanlığa katkıda bulunmalı. 3 haneli iqyu az miktarda aşan amerikan kitleye yönelik yapılan diziyi prodüksiyon ve kurgudan ötürü izleyebiliyorsun zevkle ama 2. defa izlemek için konserve ve madonna fotoğraflarını falan üst seviye sanat olarak gören bir yapıda olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar