Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özlemişiz ya karakterleri görmek yetti.

Arya Sansa Jon (tu) aa nasıl unuttum clegane (tu)

Bölüm sonu (tu) bakalım bizim bızdık neler yapacak o masanın başında.

greyjoy-cersei

Hediye diye tutup Arya'yı götürmesin bu adam bi şekilde asdf

kütüphane

Jorah'ı da burada gördük. Sam ile bi etkileşimleri olur mu acaba?

Mesaj tarihi:

Bolum basindaki kisa ozette(Turk dizileri ornek alsin ozet nasil olur), Stannis'in kizina odaklaniyor, Reddit teki bir teoriye gore Dragonstone daki dragonglass Stannis'in kizinin hastaligini iyilestiriyor. Buyuk ihtimal Sam'de bunu kesfedip Jorah la beraber Dragonstone a gidicek.

Mesaj tarihi:

Gayet güzel başladı.
Starkları ve ejderha yengeyi fazla güçlü gibi gösterdiler ama Lannisterler baya bir mağdur edebiyatı oldu. 3. 4. bölüme doğru ilginç bir olayla gene Lannisterler hepsini hoplatabilir.

Mesaj tarihi:

Baelish - Serçeparmak

Bu Sansa'dan ne istiyecekti de söyleyemedi? Direk evlenmek istiyor diye düşündüm ama başka birşey mi acaba?
Sansa da kuzeyin ve güneyin en büyük yellozu oldu çıktı sdfsf

Mesaj tarihi:
neyse ki gereksiz cok sahne vardi da, sabah ise gitmeden once izleyip bitirebildim.

sam'in sahnelerini, acilis jenerigini, yavas yavas ve aheste ahese yuruyen oluleri ve de diger filler sahneleri gecince dizi 25dk falan kaliyor herhalde.

dizinin en anlamli sahneleri,
1- bok yedik, bok ettik sahnesi
2- "ben sarkiciyim, sarkici!"
3- "beni neden mi bu kapidan iceri alacaksiniz? cunku ben lanet olasi bi stalkerim ve de ne bok yedigini biliyorum!" sahneleri idi.

bonus sahne "delikanli, kalesi beni ziyarete gelmedi mi hala?"

Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Baelish - Serçeparmak

Bu Sansa'dan ne istiyecekti de söyleyemedi? Direk evlenmek istiyor diye düşündüm ama başka birşey mi acaba?
Sansa da kuzeyin ve güneyin en büyük yellozu oldu çıktı sdfsf

daha önce söylemedi mi zaten onu
Mesaj tarihi:
ya ben çok güzel çorba ettim, bana bi el atın.

sam in baktığı kitapta dragonstone güneyde değil miydi, maden var snow a haber vereyim dediği. khalesi de oraya çıkıyor? ama stannis in eski mekanıydı burası. şu donanmayla gelen herif bu khalesi ye nasıl rastlamıyor, iron born diye kuzey den geliyor, stannis in kale kuzeyde, dragon madenleri güneyde?

bağkur emeklisi gibi izledim önceki sezonları hatırlamadan.

Mesaj tarihi:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b7/d7/09/b7d7098951a5465915081bb31ba2bbbb--westeros-game-of-thrones-map-of-westeros.jpg

Onun memleketi westerosun batısındaki adalar, kuzey direk kutba falan bağlanıyor deniz geçişi yok orda o yüzden güneyden dolanıp geliyor.
Mesaj tarihi:
brisi kim kimden yana spo içinde yazabilir mi? son bölümü izledim ama kaçırdığım birşeyler var gibi..

sıpa

3 faction oldu şimdi sanırım Starklar, Targeryan ve Lannister ailesi..

Mesaj tarihi:
totemic said:

brisi kim kimden yana spo içinde yazabilir mi? son bölümü izledim ama kaçırdığım birşeyler var gibi..

sıpa

3 faction oldu şimdi sanırım Starklar, Targeryan ve Lannister ailesi..

herkes tek şuan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...