sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bu sam meister olarak gitmemiş miydi o kütüphaneye niye tuvalet temizliyor şimdi :S devrecilik mi yapıyolar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ahahah devrecilik çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Özlemişiz ya karakterleri görmek yetti. Arya Sansa Jon (tu) aa nasıl unuttum clegane (tu) Bölüm sonu (tu) bakalım bizim bızdık neler yapacak o masanın başında. greyjoy-cersei Hediye diye tutup Arya'yı götürmesin bu adam bi şekilde asdf kütüphane Jorah'ı da burada gördük. Sam ile bi etkileşimleri olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 hound'un buldugu evdeki baba-kiz kimdi onu hatirlayamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 başta gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bolum basindaki kisa ozette(Turk dizileri ornek alsin ozet nasil olur), Stannis'in kizina odaklaniyor, Reddit teki bir teoriye gore Dragonstone daki dragonglass Stannis'in kizinin hastaligini iyilestiriyor. Buyuk ihtimal Sam'de bunu kesfedip Jorah la beraber Dragonstone a gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Gayet güzel başladı. Starkları ve ejderha yengeyi fazla güçlü gibi gösterdiler ama Lannisterler baya bir mağdur edebiyatı oldu. 3. 4. bölüme doğru ilginç bir olayla gene Lannisterler hepsini hoplatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 güzel bir giriş bölümüydü. Arya baya büyümüş ya mhmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Baelish - Serçeparmak Bu Sansa'dan ne istiyecekti de söyleyemedi? Direk evlenmek istiyor diye düşündüm ama başka birşey mi acaba? Sansa da kuzeyin ve güneyin en büyük yellozu oldu çıktı sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 neyse ki gereksiz cok sahne vardi da, sabah ise gitmeden once izleyip bitirebildim. sam'in sahnelerini, acilis jenerigini, yavas yavas ve aheste ahese yuruyen oluleri ve de diger filler sahneleri gecince dizi 25dk falan kaliyor herhalde. dizinin en anlamli sahneleri, 1- bok yedik, bok ettik sahnesi 2- "ben sarkiciyim, sarkici!" 3- "beni neden mi bu kapidan iceri alacaksiniz? cunku ben lanet olasi bi stalkerim ve de ne bok yedigini biliyorum!" sahneleri idi. bonus sahne "delikanli, kalesi beni ziyarete gelmedi mi hala?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Dark_Soul said: Baelish - Serçeparmak Bu Sansa'dan ne istiyecekti de söyleyemedi? Direk evlenmek istiyor diye düşündüm ama başka birşey mi acaba? Sansa da kuzeyin ve güneyin en büyük yellozu oldu çıktı sdfsf daha önce söylemedi mi zaten onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ya ben çok güzel çorba ettim, bana bi el atın. sam in baktığı kitapta dragonstone güneyde değil miydi, maden var snow a haber vereyim dediği. khalesi de oraya çıkıyor? ama stannis in eski mekanıydı burası. şu donanmayla gelen herif bu khalesi ye nasıl rastlamıyor, iron born diye kuzey den geliyor, stannis in kale kuzeyde, dragon madenleri güneyde? bağkur emeklisi gibi izledim önceki sezonları hatırlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b7/d7/09/b7d7098951a5465915081bb31ba2bbbb--westeros-game-of-thrones-map-of-westeros.jpg Onun memleketi westerosun batısındaki adalar, kuzey direk kutba falan bağlanıyor deniz geçişi yok orda o yüzden güneyden dolanıp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 http://geekandsundry.com/wp-content/uploads/2016/04/Westeros-migration-1024x901.png biri yukarıdan aşağı iniyo biri soldan sağa geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 brisi kim kimden yana spo içinde yazabilir mi? son bölümü izledim ama kaçırdığım birşeyler var gibi.. sıpa 3 faction oldu şimdi sanırım Starklar, Targeryan ve Lannister ailesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 axedice said: westerosun batısındaki adalar batı mı doğu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 totemic said: brisi kim kimden yana spo içinde yazabilir mi? son bölümü izledim ama kaçırdığım birşeyler var gibi.. sıpa 3 faction oldu şimdi sanırım Starklar, Targeryan ve Lannister ailesi.. herkes tek şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Greyjoylar batıda olduğu için güneye inip ordan geliyorlar. Kalisi doğudan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bence daha çok karıştı sfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ha doğru o küçük adalar tamam tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Grego said: bence daha çok karıştı sfgb coğrafyan kaçtı abi lisede ortaokulda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Opening i izleseniz 1 2 kere çözersiniz aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 4 tü coğrafya, o da harita çizmeyi seviyorum diye. senin fıkıh kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ben müslüman olmadığımdan derse sokmadılar beni hiç otomatik niye ise 5 geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Grego sözelci ya. Anlamak için "özel" ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar