Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

biri açıklasın

bu lyanna ned'e "abi", "roberte söyleme" falan diyor. Jon bu ikisinin çocuu değil miydi? neyi ıskalıyorum?

olm naaptın lan boyle soru sorulur mu? :O
Mesaj tarihi:
mokoko said:

MrLevie said:

biri açıklasın

bu lyanna ned'e "abi", "roberte söyleme" falan diyor. Jon bu ikisinin çocuu değil miydi? neyi ıskalıyorum?

olm naaptın lan boyle soru sorulur mu? :O

Kardeş sen sezon 1 den bir daha başla bitirince bi daha yaz

sadasdad yukarda yazılmış aynısı görmedim sorry
Mesaj tarihi:
Son 2 bolum baya iyiydi ama gormek istediklerimizi gostermisler o yuzden guzel geldi sanirim.pek bi got havasi yoktu bence.yinede ilk sezondan sonra en severek izledigim sezon oldu :) su bitsede adam kendini kitaplara verse artik bende yeni basladim okumaya zaten
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

ulen bir cevap yazacaksınız vırvırvır temizlikçi kadınlardan betersiniz ha

xd abi jon'un annesi lyanna stark , babası rahaegar targaryen. lyanna ned'e abi al çocuğumu sakla, keserler bunu da rahaegarın oğlu olduğunu öğrenirlerse diyo, ned eve gidip "benim velet bu" diyerekten krouyor çocuğu.

Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

xd abi jon'un annesi lyanna stark , babası rahaegar targaryen. lyanna ned'e abi al çocuğumu sakla, keserler bunu da rahaegarın oğlu olduğunu öğrenirlerse diyo, ned eve gidip "benim velet bu" diyerekten krouyor çocuğu.

dün açtım buldum ama yazmışsın teşekkür ederim(tu)
Mesaj tarihi:
http://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-6-sezon-finalini-izlerken-muhtemelen-gozunuzden-kacmis-13-ince-detay-719117?utm_source=onediocom&utm_campaign=Game%20of%20Thrones%27un%206.%20Sezon%20Finalini%20%C4%B0zlerken%20Muhtemelen%20G%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCzden%20Ka%C3%A7m%C4%B1%C5%9F%2013%20%C4%B0nce%20Detay&utm_medium=tweet
Mesaj tarihi:
Ben de yeni izleyebildim. Istedigim her seyi siparis almis gibi tek bolume sigdirmislar o yuzden cok sevdim bu bolumu ^^

Ilk olarak Arya sonunda deliverladi, o kadar build up in hakkini verdi. Ilk sirayi o kapti.

2. siraya da Daenerys in en sonunda build up in hakkini verip gemilerle yola cikmasini yazardim da Lady Mormont kapti burayi. Bi salon dolusu adamdan daha fazla tasak vardi kizda hahah. Tombik amca kizin bu kadar sevildiğini gorunce kesin kestirir ama ya...

3. Daenerys olucakti iste ama her ne kadar gicik olsam da Cersei kapti burayi da. Tabi bunda cemaatcilere daha fazla gicik olmamin da katkisi var. Daenerys te ne guzel world first achievement icin yardiriyordu da kaptirdi o firsati. Ustune bir de Cersei tam Targaryen style giristi ya ahahahah.

4 te Daenerys iste.

Mesaj tarihi:
Bu yedi kenarlı yıldız nasıl çiziliyor diye merak ediyordum. Kendim açı ölçer ile yapılabilir demiştim ama böyle çizilebiliyorumuş:
https://www.youtube.com/watch?v=VIpt-vAAyMQ
Mesaj tarihi:
Ya şu aklıma takıldı spoilera almıyorum zaten eski sezonlar. Bu bran düşüp sakat kaldıktan sonra bi eleman suikast için geliyo fln, sonra o hançer imp'in çıkıyo olaylar gelişiyo falan fistan. Fakat biz öyle sanıyoduk bütün olayların arkasında baelish varmış ama suikastçıyı gönderen kimdi?
Kings landing'den baelishin gönderecek hali yok.

2. Bir konuda şu. Son sezonda gördüğümüz kadarıyla King's landingde lannister ordusu yok. Yobazlara karşı ordularını getiremiyolar ki tyrellerin yardımını istediler.
Şimdi neden bu lannisterlerin ordusu gelemiyor. 2 alternatif var ya adam gibi bi orduları kalmadı, yada ordu bişeyle meşgul. Hadi diyelim riverrun ile meşguller ama Tyreller şehre ordusunu getirdikten sonra jaime gidip riverrun a gitmişti. Hop bi yerden lannister ordusu çıktı. Zaten adamların ordusu kuvvetli olsa en başından tyreller ile ittifaka girmezlerdi.
Neyse Şimdi eldeki bi avuç lannister kuvveri jaime'nin elinde. Cercei nin sadece city guardları var. Bu patlama sırasındaki şehirdeki tyrell ordusunun eli armut topluyo sanırım. Kitaptan sapınca, dizideki tutarsızlık tavan yaptı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...