Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence iki kız da fena iş yapmıyorlar editing, setting, konuşma metni falan olarak. boklamanıza gerenk yok gençler. he daha kalitelisini ve ingilizcesini izlemek isteyenler zaten şuna gitmeli ayrı konu:

http://www.youtube.com/watch?v=2O6PZx5KlIA
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=0hYFxM5G_t4
dormer ve pryce ikisi de iyi oyuncular, kadro bayağı darbe aldı cidden. harington gibi süper silik tipler seçmeselerdi keşke uzun sürecek rollere.
Mesaj tarihi:
harington baya iyi bence ya? sonuçta kendi karakteri de silik, sırf hero açığı yüzünden zorunluluktan hero olmuş bi adam jon snow. düşen uçaktaki yolcuları kurtarıp kaçan dustin hoffman gibi
Mesaj tarihi:
yokya pek oynıyamıyo. karakter silik olduğu ıcın oyunculuğunun kotuluğunu goremiyoruz tam aksine bence.

asıl breaker of chairs baya kötü. böle net kötü.
Mesaj tarihi:
yok ben sadece dizideki oyunculuk bakımından söylemedim saeros, harington normalde de patates yani 1-2 yerde görmüştüm. jonathan pryce, max won sydow filan onların katıldığını görünce sevinmiştim ama özellikle sydow çok ufak rolde azıcık göründü ve hemen emekli olacak bir rolmüş. yani çok para mı istiyorlar bilemiyorum da altı sezon her bölüm oynayacak, başrole yükselecek insan lütfen patates olmasın. en ağır toplar da tyrion'un bir hadımla sekreter fıkra monologu kadar replik almasın bütün rolleri boyunca.

neyse ki lena headey gibi uzun rollere iyi birilerini seçmişler vaktinde yoksa çok üzerdi dizi şu noktada.
Mesaj tarihi:
Lena Headey de zerre Cerseiye benzemeyen bi kadın. Bu kadar iyi oyuncu olmasa kesin sırıtırdı ama şu anda diziyi sürükleyen isim nerdeyse.

Theon çok başarılı alfie allen. Ramsey de iyiydi baya güzel bi sinerji yakalamıştı o ikisi lel. Ama en efsane casting heralde Tywin Lannister. Tip yine kitaplardan biraz farklı ama Tywin ruhunu direk ekrana taşıdı adam helal olsun. Jartiyerli eski filmleri bile bozamadı büyüsünü. Ceymi de karakteri kabızlaşmadan önce iyi gidiyordu tam böyle ceymi rolüne oturan bi tiple, karakter değişimini çok uzattıkları için limboda kaldı resmen.

Mansyon ödülünü littlefingera veriyorum, tommy carcetti rolüyle gönlümüzü kazanmıştı zaten aidan reyiz. Varys de tontik enuch rolünü iyi kotardı. Elder brother olsun thoros ve berric olsun loras olsun hound olsun barristan olsun ikincil karakterler de iyi, baktığında castingin geneli iyi aslında, sand snakesi unutabilecek olsak iyi puan bile verirdik.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...