yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Bence İran'da bölümleri sansürleyip kesiyorlar, uygun görmedikleri yerleri de dublörler ile yeniden çekiyorlar, başka açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Saeros said: 10 saatte zor anlattıkları şeyi 3 saate sıkıştırsınlar doğru söylüyosun çok mantıklı mantıksız olsa warcraftın filmini çekmezlerdi yine episode konsepti olacak sonuçta, kaç film olacağı sorun değil, gişe daha çok para getirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 warcraftın filmi de mantıksız abi, amaç ticari zaten hikayeyi güzel anlatalım değil ki. çekeceklerse de lotr extended tarzı 4 saat çekmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Bir targaryen geçmişi film serisi izlenir bence lök lök. Dizinin bize vereceği belli artık şu saatten sonra evrenin tamamını öğrenemeyeceğiz. GoT filmlerinin geleceğini düşünüyorum son sezondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yumy said: Bir targaryen geçmişi film serisi izlenir bence lök lök. Dizinin bize vereceği belli artık şu saatten sonra evrenin tamamını öğrenemeyeceğiz. GoT filmlerinin geleceğini düşünüyorum son sezondan sonra. Abi o efsanevi valyria'yı görmek, doom'u yaşamak filan...Hemen ardından Aegon'un westerosu fethi.. 3 ejderha ve 2 güzel sisterın görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bi kitabi, bi hikayesi bile yok. umarim grrm izin vermez de yapamazlar kafalarina gore film milm dunk and egg'i yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Sparkcaster said: Jaegerjaquez said: saçma teori skalası rewendor bölümü anlayamama skalası suark cute neyin birimiydi, 10 cute 1 rewendor mu ediyhor onu bilmiom abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Skalayı cutela başlayıp rewendorla ikiye katlamıştık ama 1e2 falan zor oluyor, en mantıklısı 10 Cute = 0,1 rew ile hareket etmek. 10luk sistem ve SI mantığından şaşmamak lazım böyle ölçü birimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 nays la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 axedice said: Skalayı cutela başlayıp rewendorla ikiye katlamıştık ama 1e2 falan zor oluyor, en mantıklısı 10 Cute = 0,1 rew ile hareket etmek. 10luk sistem ve SI mantığından şaşmamak lazım böyle ölçü birimlerinde. 100 rew'de 1 nanosuark olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ya dizi patates genel olarak oberyn oldugunden beri o yuzden butun sacmaliklara olabilir gozuyle bakiorm artik 10 tommen niye atladi mesela? cok mu uzuldu marciriye ya da ney yani dinine cok mu bagliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 çok sıkıcı olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 13 yaşındasın efsane hatunla her gece pompiş yapıon sonra kız havaya uçuyo ben olsam ben de atlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Suark said: 10 tommen niye atladi mesela? cok mu uzuldu marciriye ya da ney yani dinine cok mu bagliydi littlefinger değil abi bu tommen, hassas bi çocuk işte sadece kraliçesi ölüyo, e sorumlusu da annesi. arada kalıyo yani, kendi annesini ölüme mi mahkum etsin zaten ergenlik falan tam impulsive dönemler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ya iste dizi bunu vermio burda varsayim yapiorz herseyi soleyebiliriz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Daha nesini versin Tommen'in nasıl pleb olduğunun ?_? 7 diyarın kralı köpek yavrusu gibi gezdi koca sezon, bir annesi bir manitası arasında asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 daha nası versin abi tommen atlarken arkadan narrator içinden geçenleri mi anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 abi cocuk atlamadi aslinda, kralligi birakti ve kacti. bak atladigi yerin altinda havuz olamaz mi? olabilir... dizide oldugu gosterildi mi? hayir... yere carptigi? hayir... e oldugunu nerden cikartiyorsun? adam fuck you, i am outta here! diyip basti gitti yahu. hayir suark. adamin oldugunu nereden cikartiyorsun ki. bu bilgi bize verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 suark nasıl izledin sen diziyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yumy said: Bence İran'da bölümleri sansürleyip kesiyorlar, uygun görmedikleri yerleri de dublörler ile yeniden çekiyorlar Böyle izlediği için hep, yoksa gerçekten suarkın suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 tommen yeni anayasa istiyordu yapamayınca dayanamayıp atladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Jaegerjaquez said: 13 yaşındasın efsane hatunla her gece pompiş yapıon sonra kız havaya uçuyo ben olsam ben de atlardım tommenle marceri yatmadilar abi. platonik bebe zaten bi yatsalardi o sept of baeloru sparrowlarin basina tommen yikardi marceriyi cikarmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Suark said: ya dizi patates genel olarak oberyn oldugunden beri o yuzden butun sacmaliklara olabilir gozuyle bakiorm artik 10 tommen niye atladi mesela? cok mu uzuldu marciriye ya da ney yani dinine cok mu bagliydi suark ben senin bu oberyn fanboyluğunu çözemedim bitürlü ya.tamam eğlenceli karakterdi de abi diziyi her eleştirin oberyn öldükten sonra diye gidiyor sdfs.kimler kimler ggledi bi oberynin ölümünü hala kabullenemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Teori Bence Gri Solucan hadım değil. Westeros'a geçildikten sonra bir pislik yapacağını düşünüyorum. Dani'yi Dar Deniz'i geçmek için kullandılar. İsyanı diğer kıtada yapsalar efendiler bunları bir şekilde harcardı ama şimdi Westeros'u ele geçirip darbe yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Marty said: Jaegerjaquez said: 13 yaşındasın efsane hatunla her gece pompiş yapıon sonra kız havaya uçuyo ben olsam ben de atlardım tommenle marceri yatmadilar abi. platonik bebe zaten bi yatsalardi o sept of baeloru sparrowlarin basina tommen yikardi marceriyi cikarmak icin nası yatmadılar? dizide gayet ikinci posta için ısrar ediyordu hatta tommen de margaery dur acelemiz yok diyodu. tommen bi bok beceremezdi elinde fırsatda olsa.okadar pasiftiki çocuk joffreyi özledi millet.en azından piskopattı falan ama pasif değildi herif,hakkını vermek lazım.daha ilk margaeryi içeri aldıklarında salardı kingsguardı sparrowların üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar