Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

yumy said:

Bir targaryen geçmişi film serisi izlenir bence lök lök.

Dizinin bize vereceği belli artık şu saatten sonra evrenin tamamını öğrenemeyeceğiz.

GoT filmlerinin geleceğini düşünüyorum son sezondan sonra.

Abi o efsanevi valyria'yı görmek, doom'u yaşamak filan...Hemen ardından Aegon'un westerosu fethi.. 3 ejderha ve 2 güzel sisterın görüntüleri
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

10

tommen niye atladi mesela? cok mu uzuldu marciriye ya da ney yani dinine cok mu bagliydi

littlefinger değil abi bu tommen, hassas bi çocuk işte sadece
kraliçesi ölüyo, e sorumlusu da annesi. arada kalıyo yani, kendi annesini ölüme mi mahkum etsin
zaten ergenlik falan tam impulsive dönemler :p

Sosyal ağlarda paylaş

abi cocuk atlamadi aslinda, kralligi birakti ve kacti. bak atladigi yerin altinda havuz olamaz mi?
olabilir...
dizide oldugu gosterildi mi?
hayir...
yere carptigi?
hayir...

e oldugunu nerden cikartiyorsun?
adam fuck you, i am outta here! diyip basti gitti yahu.

hayir suark. adamin oldugunu nereden cikartiyorsun ki. bu bilgi bize verilmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya dizi patates genel olarak oberyn oldugunden beri o yuzden butun sacmaliklara olabilir gozuyle bakiorm artik

10

tommen niye atladi mesela? cok mu uzuldu marciriye ya da ney yani dinine cok mu bagliydi

suark ben senin bu oberyn fanboyluğunu çözemedim bitürlü ya.tamam eğlenceli karakterdi de abi diziyi her eleştirin oberyn öldükten sonra diye gidiyor sdfs.kimler kimler ggledi bi oberynin ölümünü hala kabullenemedin.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Jaegerjaquez said:

13 yaşındasın efsane hatunla her gece pompiş yapıon sonra kız havaya uçuyo ben olsam ben de atlardım

tommenle marceri yatmadilar abi. platonik bebe
zaten bi yatsalardi o sept of baeloru sparrowlarin basina tommen yikardi marceriyi cikarmak icin

nası yatmadılar? dizide gayet ikinci posta için ısrar ediyordu hatta tommen de margaery dur acelemiz yok diyodu.

tommen bi bok beceremezdi elinde fırsatda olsa.okadar pasiftiki çocuk joffreyi özledi millet.en azından piskopattı falan ama pasif değildi herif,hakkını vermek lazım.daha ilk margaeryi içeri aldıklarında salardı kingsguardı sparrowların üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...