Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu hollywood hede dhödö diyenler

Sadece sizin cekiyorlar sanki diziyi. Ortalama butcesi 10mil dolar her bolum icin heralde holywood kafasiyla cekicekler nerdler icin mi carcur etsinler parayi. En cok izleyiciyi ne cekicekse ona gore yön veriyolar iste senaryoya

silin goz yaslarinizi artik
Mesaj tarihi:
Zep said:

Ya bu hollywood hede dhödö diyenler

Sadece sizin cekiyorlar sanki diziyi. Ortalama butcesi 10mil dolar her bolum icin heralde holywood kafasiyla cekicekler nerdler icin mi carcur etsinler parayi. En cok izleyiciyi ne cekicekse ona gore yön veriyolar iste senaryoya

silin goz yaslarinizi artik

insanlar kötü seyler seviyo savunması savunma deil abi.

bakalım en güzel en populer savas filmlerine, her doneminde falan gayet güzeldir hepsi.
Mesaj tarihi:

sizin ben taa

Kaç senedir görmediğin çocuk için her şeyi riske at.
Ordunda dev var, eline bir silah bile verme yumrukla savaşsın adam. DEV ULAN DEV, Millet okla savaşırkan tank olması gibi bişi anasını satim. Onu geçtim karşında DEV var mal gibi çükübik askerlerle etrafını kuşat. Mal olmasa karşı taraf da eline bi kütük verseler anasını belleyecek zaten kuşatmanızın. Üstüne dev geliyor silkik tahta kapıyla korunacağını sanmak. Bin tane ok arasından salvo çekmek. Yazacağınız senaryoya sokayım.

Mesaj tarihi:
Sana göre kötü olan ortalama izleyici icin cok iyi iste.

Ne kadar goygoy ne kadar drama okadar cok seyici. Denklem bu. Sahnelere mantik hatalarina bisey demiyorum zaten ama senaryo genel hatlariyla holywooda kaymasi gayet normal bu kadar buyuk seyirci kitlesine ulasmis bir yapim icin.
Mesaj tarihi:
Belki devin kafası çalışmıyor, el becerileri gelişmemiş olamaz mı :). Adam çıplak eliyle savaşıyor. Yani kalkıp ayıya al eline balta savaş desen savaşamaz.
Mesaj tarihi:

of çok fena saçmalayasım geldi

şimdi red woman'ın stannis kızını yaktırmasının nedeni (lord of light'ın red woman'a bunu yapmasını istemesinin nedeni) acaba jon'u diriltmesi mi olacaktı? yani bir can gitti başka can geldi gibisinden, bu sayede jon'a winterfell'i aldırttı falan..

iyi saçmaladım sdf.

Mesaj tarihi:
eldar said:

Belki devin kafası çalışmıyor, el becerileri gelişmemiş olamaz mı :). Adam çıplak eliyle savaşıyor. Yani kalkıp ayıya al eline balta savaş desen savaşamaz.

https://www.youtube.com/watch?v=V_Q5JTbJ4fo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...