Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

_Rave said:

ben size söyliyim,hikayenin sonunda ne ejderha kalıcak ne feodal sistem.yeni bir çağa giricek dünya.onun için şumu kral olucak bumu kraliçe olucak diye hiç kafa yormayın bence.

Barutu ve ateşli silahları kim keşfedecek acaba? Dragon mragon patır patır inecek sonra.

baruta gerek yok.bence white walkerlar ile ejderhalar birbirini bitiricek.a song of ice and fire,birbirini nötrleyecek.

bonuSimo said:

steve jobs gelip devrimsel bir yenilik yapıcak

verdiğin devrimsel yenilik örneğine sıçıyım,steve jobs kim ya tarihte sdfs.

rönesans gelicek rönesans.monarşi tam anlamıyla bianda yok olmasa bile mutlak monarşi,feodalizm ve din kalmaz serinin sonunda.

grrm gibi tarihten alıntılar yapan,savas-eşitsizlik-din vs.karşıtı bi adam hikayesini dany geldi jon ile evlendi white walkerları dövdü ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar diye bitirmez.her nekadar herkesin aklındaki son bu olsada.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Ya asıl bu iron bank vardı hani bu soğan cücüğünün kefil olup stannis için aldığı altınlar onların hepsi yalan oldu kitapta milletin dediğine göre hatta dizide bi sahnede de çıkmıştı her zaman parasını geri alır muhabbeti.Dizi de ondan sonra bişey olmadıda kitapta nasıl bu durum bu başkentteki fetö örgütünü falan destekliyo mu bu ıron bank

stannis ülkeye ipotek koydurmuştur...

yakında haciza gelir iron bank
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Ya asıl bu iron bank vardı hani bu soğan cücüğünün kefil olup stannis için aldığı altınlar onların hepsi yalan oldu kitapta milletin dediğine göre hatta dizide bi sahnede de çıkmıştı her zaman parasını geri alır muhabbeti.Dizi de ondan sonra bişey olmadıda kitapta nasıl bu durum bu başkentteki fetö örgütünü falan destekliyo mu bu ıron bank

Bir de Tywin Lannister'ın Cercei'yi azarladığı bir bölüm vardı. Bütün altın madenlerimiz yıllardır kurudu, hiç altın çıkmıyor, Iron Bank her an tepemize binebilir gibisinden konuşmuştu. Dediğin gibi bir şekilde olaya müdahil olacaklarını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kujo123 said:

XLegolas said:

White walkerlar tarafından öldürülen de wight oluyor işte ama amacanın ne olduğunu gördük. Martincim hikayeyi Harry Potter'a çevirdiği için ne olacağı belli olmaz.

dunyanin en çok satan kitaplarindan bi tanesinin hikayesini kotuledin tebrikler çok elitsin.

Game of thrones'un satılan kopya sayısı: 60 milyon
Dünyadaki mormon sayısı: 20 milyon

Kitapların hepsini ben de okudum ama ilk kitapların son kitaplardan çok daha iyi olduğu ve ölmüş olması gereken 20 karakterin "ama onlar canlanınca benliklerinden çok şey kaybettiler tamam mıaa" bahanesiyle geri geldiği gerçeğini değiştirmiyor bu.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

hayır o tarafta ölen herkes kalkıyor zaten yakılmazsa

Yanlış anlamışsın olayı panpa. Ölen cesetleri yakmalarının sebepi walking deaddeki gibi bi gün sonra zombiye dönüşür korkusu değil, white walkerlar ve night king oraya geldiği zaman cesetleri dönüştürür korkusu. ölen herkes eğer cesetleri yanmadıysa wighte dönüştürülebilir white walkerlar tarafından ama durdukları yerde dönüşmezler.

zaten kitapta bu konuda oldukça az bilgi var herşey mitolojik kaynaklara dayanıyor nerden sallıyosunuz kuzeyde ölen herkes wight oluyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

O sahnede tek belirsiz olan şey o değil aynı zamanda wight ve wwlerin duvardan geçemiyor olması lazım ama yine de bir şekilde castle blacke giriyor. Ama yine de en olası teori zaten taşınan cesedin önceden wighte dönüştürülmüş olması.

edit: Detayını hatırlamadığım için o olayın gidip tekrar baktım cesetler bulunduğunda gözlerinin açık mavi renk olduğu söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

XLegolas said:

kujo123 said:

XLegolas said:

White walkerlar tarafından öldürülen de wight oluyor işte ama amacanın ne olduğunu gördük. Martincim hikayeyi Harry Potter'a çevirdiği için ne olacağı belli olmaz.

dunyanin en çok satan kitaplarindan bi tanesinin hikayesini kotuledin tebrikler çok elitsin.

Game of thrones'un satılan kopya sayısı: 60 milyon
Dünyadaki mormon sayısı: 20 milyon

Kitapların hepsini ben de okudum ama ilk kitapların son kitaplardan çok daha iyi olduğu ve ölmüş olması gereken 20 karakterin "ama onlar canlanınca benliklerinden çok şey kaybettiler tamam mıaa" bahanesiyle geri geldiği gerçeğini değiştirmiyor bu.

once bı okudugunu anla sonra yaz harry pottera attıgın laftan bahsedıyorum game of thonesa degıl
Sosyal ağlarda paylaş

kujo123 said:

once bı okudugunu anla sonra yaz harry pottera attıgın laftan bahsedıyorum game of thonesa degıl

Yazdığın yazıdan harry poterimi yoksa gotu mu kast ettiğin hiç bir şekilde belli olmuyor keza 60 milyonla da dünyanın en çok satan kitapları listesine girebilirsin. o yüzden yazı yazmasını öğren önce, saygılar. ayrıca hala dünyada 20 milyon mormon var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...