sansayı truva atı gibi attı içeri işte, winterfell e ordu yürütmeye sebep olur diye, umursadığı yok sansaya olacakları.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Game of Thrones (2011) - HBO
Abi 'summer is dead, winter is here' çok kötüydü ya.
Winter is coming winter is coming diyolardı , geldi emenike.
edit : ayrıca ne bölümmüş be , ben daha önce hiç bir bölümün bu kadar çok post aldığına denk gelmemiştim.
Winter is coming winter is coming diyolardı , geldi emenike.
edit : ayrıca ne bölümmüş be , ben daha önce hiç bir bölümün bu kadar çok post aldığına denk gelmemiştim.
yoo lütfen.. postların yarısı bölümün ve dizinin ne kadar kötü olduğunu yinelemeye gelen çok daha iyilerine layık speyşıl sınovfleyklerden geliyor lel
altın madenleri kurumamışmıydı la zaten? babaları cercei ile konuşurken kapısına yalandan nöbetçi diktiğim içini çoktan boşalttığımız altın madenlerinden mi bahsediyosun gibi bişe diyodu sanki
Tywin Tyrion'a "geçen sene ne kadar altın çıkardık biliyor musun?" diyordu Tyrion'da artis artis "kilo ile mi ölçüyoruz neyle ölçüyoruz bilmiyorum" falan diye cevap veriyordu. Baba da "neyle ölçersen ölç aynı miktar" gibi birşey diyordu.
Beylişi samimi buldum derken, orada Sansa'ya yaptığı açıklamayı samimi buldum. Her ne planlıyorduysa Sansa'yı verirken, gerçekten Ramsey'in bu kadar psiko çıkacağını tahmin etmemiştir
Siz de ejderhaların annesi olmak istemez misiniz? Aşağıdaki banka hesabımıza 500 gold dragon gönderirseniz evinize 1 adet orijinal ejderha yumurtası gönderiyoruz. Hem de kuluçkaya hazır!
1-252-Iron Bank-Braavos
Haydi, hemen, şimdi gönderin
1-252-Iron Bank-Braavos
Ejderha yumurtacılığında kalitenin adresi. Axedice yumurtaları
1-252-Iron Bank-Braavos. Ne duruyorsun?!?
Türkçeye çevirilmiş olanı gördüm az önce asfklajslkfjlkaskjlas geberdim ya
aslşkfksşlaslafs
kapıyı tut kapıyı tut kapıyı tut hahahaaha KAPUT
aslşkfksşlaslafs
yok lan "orda dur" yapmışlar, not bad.
Oha ne güzel çevirmişler öyle yaptılarsa.
Sen yine de baelors sept i satın almak istersen bana haber yolla
http://lovelace-media.imgix.net/uploads/195/3b472090-c4b7-0131-3599-5ae86e523140.gif
http://lovelace-media.imgix.net/uploads/195/3b472090-c4b7-0131-3599-5ae86e523140.gif
abi dizi çok yavaş gitmiyor mu ya.yeni kitap çıkmadığından mıdır nedir bana çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor.manga ya yetişen anime gibi
yumurtalarla atese girmem gerekiyor mu?
bana da cok hizli gidiyor gibi geldi. yani gereksiz yerleri cok uzun izliyoruz ama gerekli yerler cok hizli gibi gidiyor. (cumleyi kuramadim)
bana da cok hizli gidiyor gibi geldi. yani gereksiz yerleri cok uzun izliyoruz ama gerekli yerler cok hizli gibi gidiyor. (cumleyi kuramadim)
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar