Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 9

Editor

Öne çıkan mesajlar

Darqainu said:

Kizilelma applecare`de mi calisiyorsun acaba, fanboylugunun sebebini ariyorum da :)

Hayır. :)
Bir aşk bu.
Akışkan dokunmatik ekrana parmağım ilk değdiği an başladı.
Bir aşk bu.
Kusursuzluğa olan tutku.
Bir aşk bu.
S.J. amcamızın dehasına saygı.

Apple yönetim kurulunu köpek gibi yalvarıp yeniden başa geçirdikleri günlerde Steve amca var olan ekibi toplar ve o an adı belli olmayan iPhonu tarif eder.
"..öyle bir cihaz olmalı ki evden çıkan kişi Arabasının anahtarını unutabilir hatta Karısını unutabilir ama cihazımızı unutmamalı. Adeta cihaz sahibi ona aşık olmalı.."
Bu toplantıda var olan bir mühendis uzun yıllar sonra o günü anlatırken ne hissetmiştim sorusuna şöyle cevap vermişti " içimden s..ir yaaa demiştim " dedi. Ancak o HAKLI çıktı. Tüm Mühendisler onu anlayamadık. Zaten hepimizi kısa süre sonra kovmuştu dedi.

İşte Steve Amcanın vizyonuna aşığız biz.

Ilk iPhone hazırlanırken kullanılacak Google (safari aramada) yazısında sarı rengin tonunda bir sorun var diye tüm Google ı pazar günü ayağa kaldıran Steve Amcanın estetik kaygısına aşığız.
Sosyal ağlarda paylaş

hatunun iphone 5'e tam indiriyorduk ki 5s için olan yorumu gördüm, bir süre daha duralım bakalım. bok gibi oldu derken ney sıkıntıya girdi? yukarıda da i5 için süper denmiş ama, kararsız kaldık. neyse beklemekte zarar yok

ipad 3e yükledim ben de, bakalım kullanım sonrası yorumumu yaparım. ama assistive touch resmen harika olmuş. bi de aşağıdaki menüye hücresel veriyi koyarlarsa jailbreak'in benim için hiçbir anlamı kalmaz. i4'e jb yaptığımdan beri tek kullandığım şey assistive'deki tuş kilidi ve aşağı menüdeki 3g ve hücresel veri tuşları. ha gerçi i4'e zaten gelmiyo ama işte bigün i5'e falan geçersem hiç üzülmem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Spotlight aramasi çok kullanissiz, ikide bir sagdan soldan cikiveriyor. sporlight en sola cektigimde de, ustten kepenk indirdigimde de geliyor. ekrana bi kere bastigimda da kafasina gore gidiyor. hic stabil degil.

klavye fontu ve geriye kalan font degismis, sacma bisey olmus.

Asagidan gelen menu KASARAK geliyor. Bildigin ekran karti yetersiz halde oyun oynamak gibi.

Yatay-dikey dondurme isi baya baya sacmalayarak yapiliyor. Eskisi gibi cart diye olmuyor.

Bir uygulama gec aciliyosa once siyah bi ekranda bekliyorsun Anroid tier.

Tek begendigim sey Notes uygulamasi oldu, gayet derli toplu olmus. Benim gibi her seyini oraya not alan insanlar icin buyuk kolaylik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...