kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Drall said: İpad 3te 8.3 yüklü ve kasıyo. 8.4 mü yükliyim 9 mu yükliyim yoksa 8.3te kasmaya devam mı edeyim? Var mı benzeri bi nesil ipad ile deneyen? iPad 2 de 8... kullanıyorum ve heyecanla 9 u bekliyorum. Şu iletiyi aletimden yazıyorum. ABD de yapılan tüm testler çok olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Baggio said: GERGE said: 9.1 geldi bana daha 9 çıkmadan. Beta veya GM heralde? 9 Public Beta kullanıyordum, 9.1 Public Beta'ya geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Kizilelma applecare`de mi calisiyorsun acaba, fanboylugunun sebebini ariyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Darqainu said: Kizilelma applecare`de mi calisiyorsun acaba, fanboylugunun sebebini ariyorum da :) Hayır. :) Bir aşk bu. Akışkan dokunmatik ekrana parmağım ilk değdiği an başladı. Bir aşk bu. Kusursuzluğa olan tutku. Bir aşk bu. S.J. amcamızın dehasına saygı. Apple yönetim kurulunu köpek gibi yalvarıp yeniden başa geçirdikleri günlerde Steve amca var olan ekibi toplar ve o an adı belli olmayan iPhonu tarif eder. "..öyle bir cihaz olmalı ki evden çıkan kişi Arabasının anahtarını unutabilir hatta Karısını unutabilir ama cihazımızı unutmamalı. Adeta cihaz sahibi ona aşık olmalı.." Bu toplantıda var olan bir mühendis uzun yıllar sonra o günü anlatırken ne hissetmiştim sorusuna şöyle cevap vermişti " içimden s..ir yaaa demiştim " dedi. Ancak o HAKLI çıktı. Tüm Mühendisler onu anlayamadık. Zaten hepimizi kısa süre sonra kovmuştu dedi. İşte Steve Amcanın vizyonuna aşığız biz. Ilk iPhone hazırlanırken kullanılacak Google (safari aramada) yazısında sarı rengin tonunda bir sorun var diye tüm Google ı pazar günü ayağa kaldıran Steve Amcanın estetik kaygısına aşığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 iPad 3'e 9.1 Beta 1'i yükledim. iOS 8.4'ten sonra hızlandı alet. Şaşırdım. Kaymak gibi animasyonlar şuan. Tahtaya vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 IOS 9 mdm yönü çok iyi olmuş, artık appleri cihaza kayıt edebiliyoruz ios'da apple id girmeden cihaza app alabiliyoruz. enterprise olayını adam etmişler sonunda biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 İşte beklediğim cevap, teşekkürler lath. Kızılelma 8'le mutlu olduğu için yorumu inandırıcılıktan çok uzaktı Ha memnuniyet ifadesini kullanmamış, ama her yerinden fanboi körlüğü akıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Başladı 1.3 GB boş alan istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 public beta'da 9.1 var şu an. çok daha iyi 9'a göre. hemen update gelir buna yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 hangi açıdan çok daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 9-9.1 farkını bilmiyorum ama 9 eski cihazlar için 8'den çok daha iyi. Eski cihazlar için özel optimize edilmiş buildlerle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 iPhone 6 için yükleyip performansını değerlendirecek biri var mıdır? Pil ömründe iyileşme var diyor notlarda, bir de diskte yer açıyor mu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bi pil ömrünü uzatma özelliği gelmiş bi de yer paylaşma. arka plan performansları hariç gözle görülür bir yenilik var mı app vs gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 notlar uygulaması iyilestirilmis, harita iyilestirilmis ama tr'de farkedecek bir sey oldugunu sanmıyorum. siri, spotlight vb. var iste. disk kullanımı ve pil ömrü için yüklerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 i5e yükledim. alet uçuyor resmen. assistive touch customizationı çoh iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ipad 2'ye yükleyen varsa elime mum diksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.apple.com/tr/ios/whats-new/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bende bu News app gelmedi, o niye acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Arkadaslar 5s e yükledim bok gibi oldu suan ben burdan optimize edildi demedikten sonra sakin yuklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 hatunun iphone 5'e tam indiriyorduk ki 5s için olan yorumu gördüm, bir süre daha duralım bakalım. bok gibi oldu derken ney sıkıntıya girdi? yukarıda da i5 için süper denmiş ama, kararsız kaldık. neyse beklemekte zarar yok ipad 3e yükledim ben de, bakalım kullanım sonrası yorumumu yaparım. ama assistive touch resmen harika olmuş. bi de aşağıdaki menüye hücresel veriyi koyarlarsa jailbreak'in benim için hiçbir anlamı kalmaz. i4'e jb yaptığımdan beri tek kullandığım şey assistive'deki tuş kilidi ve aşağı menüdeki 3g ve hücresel veri tuşları. ha gerçi i4'e zaten gelmiyo ama işte bigün i5'e falan geçersem hiç üzülmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 iyi yanı 200mb yer acildi ama daha fazla ram yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Spotlight aramasi çok kullanissiz, ikide bir sagdan soldan cikiveriyor. sporlight en sola cektigimde de, ustten kepenk indirdigimde de geliyor. ekrana bi kere bastigimda da kafasina gore gidiyor. hic stabil degil. klavye fontu ve geriye kalan font degismis, sacma bisey olmus. Asagidan gelen menu KASARAK geliyor. Bildigin ekran karti yetersiz halde oyun oynamak gibi. Yatay-dikey dondurme isi baya baya sacmalayarak yapiliyor. Eskisi gibi cart diye olmuyor. Bir uygulama gec aciliyosa once siyah bi ekranda bekliyorsun Anroid tier. Tek begendigim sey Notes uygulamasi oldu, gayet derli toplu olmus. Benim gibi her seyini oraya not alan insanlar icin buyuk kolaylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 maps istenilen sekle gelmis oyhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 yav said: ipad 2'ye yükleyen varsa elime mum diksin :D Yükledim. 8 den iyi. En güzel olan şey klavye ve özellikleri. Ancak 9 ile beraber yeni iPad vaktinin geldiğini anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar