Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 IOS 9 gordugum kadariyla baya saglam bir performansla gelmis eskiden ust versiyonda performans azalirdi suan sanki bir performans artisi olmus 20 app acip hizli hareketler ve gecisler yaptim kapattigimda memory Gayet guzel temizlendi filan base appler de iyimis Ozellikle multi tasking cok cilgin olmus hehe Apple music cokiyiduruyor her nekadar kullanamasamda Homekitte ilgimi cekti https://developer.apple.com/ios/images/multitasking-slide-over_2x.jpg IOS 9 kullanmak isteyenler full telefon modelleri ile beraber uid lerini ozelden atarsa linkle beraber activation larini yaparim. Ha ayrica OS X El Capitan watchOS2 isteyen olursada verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 iphone 6 plus dan baska ne var full telefon id si ? birde uid ? user id apple icin mi ? ana kullandigimiz yani. ben denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 designer slot için 99$ verdinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Vermemiştir. Hacking ile halletmiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Maille ugrastirmayin apple id verin demis burada şair Malum yeni leakler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 CABUKIOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yukleyeni sksinler. Dik durun beyler aldanmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni said: iphone 6 plus dan baska ne var full telefon id si ? birde uid ? user id apple icin mi ? ana kullandigimiz yani. ben denemek isterim. Telefonun Full modeli lazim yani arkasında yazar Model: diye o ve UID de http://whatsmyudid.com şurda tuto var :) stepsleri izleyin sırayla Dragonfire said: designer slot için 99$ verdinmi? Hayır Developer admin ve Partner hesabımız var. Testerlar için kullanıyoruz aktivasyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 çok iğrenç bir özel mesaj kutumuz var ya her defasında bu işkence boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi oley be.. web sitelerinin bazilarinda problemim vardi ornegin patide spoiler taga alinca kapaniyordu safari, hurriyette cok yogun resim galerilerinde bu sayfa hata yapti diyip kapaniyordu tekrar yuklemeye calisiyordu falan ikiside duzeldi bu ios9 ile. thx.. tam bakamadim daha ama klavyenin kucuk buyuk harfe gecmesi bile hos bir arti. neden yoktu zaten anlam veremiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mikro klavye olayı geldi multitasking denedinmi süper işe yarıyor multitasking de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bug durumu nasıl tüm uygulamalar çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bazı salak uygulamalar multitasking de sorunlu yavaşlıyor filan sıçıo o da multitasking kodları yok ondan onun dışında normal hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Oooo super olmus arkada calisan app goruntusu.. Multitasking cepten oluyor mu ki.. Bakiyorum bulamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 böyle gazla multitasking deyince değişik bir şey sandım ben de yıllardır kullandığımız split screenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 senin aklına ne geldi multitasking le ? aynı anda ikisinide kontrol edebiliyorsun kopyala yapıştır yapabiliosun anında geçişler yapabiliyorsun app ler arası Yani daha ne gelebilirki aklına ne gelmiş olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 note da falan var zaten ondan bahsediyor, isin sonu android>ios a getirilecek :D memory kullanimi baya rahatlamis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Editor said: senin aklına ne geldi multitasking le ? aynı anda ikisinide kontrol edebiliyorsun kopyala yapıştır yapabiliosun anında geçişler yapabiliyorsun app ler arası Yani daha ne gelebilirki aklına ne gelmiş olabilir ? bişi gelmedi işte öyle gazla söyleyince acaba ne olabilir diye merak ettiğim için baktım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ios'a yeni geldiği için apple'ın yaptığı bir devrim oluyor :) PrudenT said: böyle gazla multitasking deyince değişik bir şey sandım ben de yıllardır kullandığımız split screenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 note ta bukadar kullanışlı değil yav ipadde denedim mükemmel o akışkanlığını koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Multitasking abartılacak bi özellik değil rakiplerinin bunu yıllardır sunduğu düşünülürse ama gelmesi iyi olmuş çoktan lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Pili sömürdü direk ama yeni Spotlight hızlı animasyonlar çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hard reset atmak zorunda kaldim hazir degil beta sonucta. Mail gonderip patiye gireyim dedim kasildi nedense de kullanmaya devam ederim daha.. Tekrar ederse bakarim olmadi donerim geri 8.3 e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 daha 8.4 u cikartacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar