Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 - 30 bin bandında araba

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşa araba bakıyoruz, ehliyeti bile yok henüz, sağlam olduktan sonra ne olsa binerim diyor.

Dolayısıyla çocuğun başına iş açmayacak, sanayide yatırıp kaldırmayacak bir araç bakıyoruz. Şimdiye kadar hep corsa ve polo araştırdık ama doğru düzgün araç yok istediği fiyatlara. Arabalar ya kazalı, ya 150-200bin kilometrede falan.

Corsa veya polodan başka ne olabilir? Fransız arabası olmasın istiyoruz mümkün mertebe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
35e 2012 model benzinli otomatik pejo 207 allure edition aracımı satıyorum. önceki kasanın en dolusu. cam tavan falan var.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Peugeot_207_75_Forever_(Facelift)_%E2%80%93_Frontansicht,_5._Mai_2012,_Ratingen.jpg

daha resimlerini çekmedim ama model ve renk bu. zaten olabilecek en dolu hali bu model. otomatik kapanan aynaya kadar var.

30bin km'de onu unutmuşum söylemeyi
Sosyal ağlarda paylaş

uk said:

fenn said:

Yil ve kaza, boya yaz

Yılı unutmuşum :/

2007 model kaza veya değişen parçası yok aracın

Hasar kaydı falan da yok

İkinci sahibinde araç, 2009 dan beri

+ 90K km de şu anda

Bana pahalı geldi otomatik vites sevmeyen birisi olarak ama sen bilirsin. Arkadaşa haziran sonunda aldık 1,3 dizel 2012 model 22-25 binde , normal vites, kaza-boya yok. 39 bin

Hatta 37 bine benzer özellikte buldu ama şehir dışına çıkmaya soğuk baktığı için bunu aldı. Pazarlığı ben yapıverdim
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...